Cum alegi restaurantul potrivit familiei tale?

/ / Modificat: 2012-12-12
Cum alegi restaurantul potrivit familiei tale?

Multe mamici cu copii mici evita iesirea la restaurant in familie pentru ca este dificil sa te bucuri de masa atunci cand cei mici alearga in jurul mesei sau se foiesc non-stop, iar tu esti tot timpul stresata sa nu verse ceva pe masa sau sa nu sparga ceva.

De multe ori m-am intrebat de ce nu se gandeste nimeni sa inaugureze un restaurant care sa raspunda  nevoilor unei familii cu copii mici.  Stiu ca exista mall-uri unde ai un loc de joaca in care iti poti lasa copiii in timp ce tu iti faci cumparaturile sau iei masa linistita, insa in general in mall exista restaurante de tip fast-food pe care, ca orice mamica responsabila, incerc sa le evit.

Am descoperit de curand restaurantul Phill, situat pe strada Drumul Potcoavei, care este dotat cu doua spatii de joaca, unul pentru copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 7 ani si o minidiscoteca pentru copii mai maricei.

spatiu-phill

Este un restaurant concept inedit unde poti merge sa iei masa intr-un weekend sau, de ce nu, in orice seara a saptamanii, dar la fel de bine poti organiza o petrecere de aniversare atat pentru copii, cat si pentru parinti.

Printre facilitatile de care dispune restaurantul Phill se mai numara: labirinturi, tobogane, piscine cu bile colorate,  puzzle, lego, masute pentru desenat, colorat, modelaj, origami, colaj si multe multe jucarii.

Pentru copiii cu varsta peste 7 ani  restaurantul Phill ofera o sala in care se pot juca pe consolele Xbox, Wii si Playstation proiectate HD pe plasme de 50' sau pe un ecran imens, kit karaoke, echipament complet pentru petreceri disco: mixere, microfoane, boxe profesionale si lumini colorate.

Personajul central al amenajarii – elefantul Phill – paleta cromatica, asocierile de materiale au urmarit angajamentul afectiv al celor ce patrund in acest spatiu. Arhitectul Robert Marin, Nuca Studio, a fost cel care s-a ocupat de amenajarea acestui spatiu, folosind mijloace specifice unor subgenuri ale culturii pop cum ar fi manga sau vinyl toy.

Phill este un loc care te invita sa te bucuri in familie de tot ce e mai frumos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre