Biciclete copii cu reduceri de pana la 60% doar la Pegas

/ / Modificat: 2019-05-29
Biciclete copii cu reduceri de pana la 60% doar la Pegas

Achizitionarea unei biciclete copii necesita alocarea unei sume de bani destul de mari, asta in cazul in care doresti pentru copilul tau o bicicleta performanta, pe care sa o poata utiliza o perioada cat mai lunga de timp.

In ultimii ani, pretul unei biciclete pentru copii a crescut destul de mult, acest lucru datorandu-se dezvoltarii din ce in ce mai eficiente a modului in care arata bicicleta.

Spre deosebire de acum 30-40 ani, design-ul unei biciclete este mult mai atragator iar performantele oferite de catre bicicleta sunt mult mai bune.

Aceasta este dotata cu echipamente menite sa imbunatateasca calitatea oferita de catre utilizarea unei biciclete si sa monitorizeze diversi parametri astfel incat utilizatorul bicicletei sa aiba o viziune cat mai clara asupra beneficiilor oferite de catre utilizarea unei biciclete. Aceasta trebuie utilizata de catre orice persoana care din punct de vedere medical poate merge pe bicicleta, indiferent de categoria de varsta din care face parte persoana.

Pentru ca sedentarismul afecteaza din ce in ce mai multi copii, acestia ar trebui incurajati sa utilizeze bicicleta cat mai mult timp posibil. Pentru copii, utilizarea unei biciclete nu doar ca ii ajuta sa scape de sedentarism ci ii ajuta sa se dezvolte cat mai armonios atat din punct de vedere fizic cat si din punct de vedere psihic.

Despre cat de important este mersul pe bicicleta pentru copii sunt constienti si specialistii care lucreaza in cadrul firmei Pegas motiv pentru care, de ziua copiilor, Pegas aduce doua modele de biciclete mountain bike copii.

Daca vrei sa cuceresti lumea de mic, atunci Pegas iti pune la dispozitie noua bicicleta Mini Drumet 20. Cu un cadru usor din Aluminiu 6061 si roti de 20”, Everestul ti se va parea un deal, iar drumurile offroad vor fi rampa ta de lansare pentru a explora universul tau. La toate acestea, putem sublinia greutatea redusa a bicicletei, respectiv 10 Kg fara pedale. Acest detaliu o face cea mai usoara bicicleta din categoria ei.

Mini-Drumet

Drumet 24 este un mountain bike pentru copiii un pic mai mari si nu numai, recomandat pentru persoane cu inaltimi cuprinse intre 130 cm si 160 cm si care vor sa exploreze cararile sau drumurile intr-un ritm specific mersului pe doua roti montan. Rotile au dimensiunea de 24”, iar transmisia de la Shimano de tip 3x7 asigura o gama suficienta de viteze pentru a putea pedala in voie pe o gama variata de tipuri de teren.

Pentru a incuraja si mai mult utilizarea bicicletei, Pegas ofera cu ocazia zilei internationale a copilului reduceri de pana la 60% la achizitionarea bicicletelor pentru copii precum si la achizitionarea accesoriilor pentru acestia.

Datorita acestei promotii pot fi achizitionate la un pret mai mult decat accesibil biciclete care pana in momentul promotiei reprezentau doar un vis pentru multi dintre copiii pasionati de mersul pe bicicleta. Campania promotionala se desfasoara in perioada 24 mai – 10 iunie si se adreseaza tuturor modelelor de biciclete pentru copii precum si pentru accesoriile pentru copii comercializate de catre magazinul Pegas.

De aceste reduceri beneficiaza clientii care in perioada promitiei aleg sa achizitioneze biciclete pentru copii atat din magazinul online cat si din magazinele din Bucuresti, Cluj, Brasov, Constanta, Timisoara sau din magazinele partenere Pegas.

Incepand cu data de 1 iunie, Ziua internationala a copiilor, Pegas ofera copiilor cursuri gratuite despre ceea ce inseamna mersul pe bicicleta, cum trebuie practicat acest sport, criteriile care trebuie respectate pentru achizitionarea unei biciclete potrivite nevoilor avute dar si varstei, ce presupune siguranta mersul pe bicicleta in conditii de siguranta rutiera, etc.

Aceste cursuri sunt oferite gratuit de catre personalul specializat aflat in magazinele Pegas. Pentru a beneficia de aceste cursuri, copiii trebuie ca incepand cu data de 1 iunie sa se prezinte alaturi de unul dintre parinti intr-unul din magazinele Pegas. Scopul principal al acestor cursuri este reprezentat de semnalul de alarma pe care Pegas doreste sa il traga cu privire la faptul ca din ce in ce mai multi copii sunt afectati de sedentarism.

De asemenea, si reducerile consistente oferite la achizitionarea bicicletelor pentru copii au acelasi scop: o viata cat mai sanatoasa pentru copii nostri. Pentru a face fericiti cat mai multi copii, Pegas se obliga sa puna la dispozitia clientilor un numar cat mai mare de biciclete la pret promotional. Avand in vedere acest lucru, nu rata promotia oferita de catre Pegas si ofera-i copilului tau un cadou util pentru sanatatea lui.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bicicleta copii Alegere bicicleta copii Siguranta bicicleta copii

Articole recomandate

Citeste si despre