6 filme pentru copii in 2018 pe care nu trebuie sa le ratati

/ / Modificat: 2018-01-19
6 filme pentru copii in 2018 pe care nu trebuie sa le ratati

Filmele sunt una dintre cele mai placute activitati de petrecere a timpului liber pentru copii, mai ales ca se pot uita impreuna cu familia. In afara de distractie, filmele ofera copiilor si un mesaj, ei invata despre virtuti precum perseverenta sau curajul.

Cele mai asteptate filme pentru copii in 2018

Descopera care sunt peliculele din 2018 pe care copiii tai nu trebuie sa le rateze:

1. A Wrinkle in Time

Un film de aventura care va avea premiera in data de 9 martie este "A Wrinkle in Time”. Pelicula are la baza povestea clasica scrisa de Madeleine L’Engle, iar printre actori se numara Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Chris Pine si Storm Reid.

Filmul spune povestea unui tata-om de stiinta care dispare in timp ce era plecat sa descopere o noua planeta si a celor care pleaca in cautarea lui. Filmul reprezinta si o poveste despre importanta si triumful iubirii.

2. Hotel Transylvania 3

Hotel Transylvania 3 este unul dintre filmele pe care trebuie sa il vezi impreuna cu copii anul acesta. Va avea premiera in Romania pe 13 iulie.

Mavis il surprinde pe Dracula cu o calatorie de familie pe un vas de croaziera de lux, insa adevarata surpriza se va intampla abia pe vas. Aici Dracula se va indragosti de o urmasa a vanatorului de monstri, Van Helsing. Pe numele ei Ericka, ea este chiar capitanul de nava.

3. Incredibles 2

Supereroii din "Incredibles 2" se intorc in acest an, insa de aceasta data Helen este personajul care se situeaza in centrul atentiei. Violet si Dash raman acasa cu Bob. Jack-Jack, la randul sau, are parte de superputeri de care inca nu stie, dar pe care urmeaza sa le descopere.

In film va aparea si un personaj cu intentii rele, care va pune la cale un complot periculos. Vor reusi supereroii sa salveze lumea? Veti putea descoperi acest lucru incepand cu luna iunie, in cinematografe.

4. Peter Rabit

Un alt film interesant al acesui an este animatia "Peter Rabit", adaptare dupa povestea scrisa de Beatrix Potter.

Pelicula il are in centru pe Peter Rabit, un iepuras rebel. Acesta incearca sa faca tot posibilul ca sa ajunga in gradina tentanta de zaravaturi a unui fermier vigilent, impreuna cu mai multi iepuri. Ca sa aflati ce se intampla, mergeti la cinema incepand cu data de 30 martie.

5. Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2

Din luna iulie in cinematografe va rula filmul "Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2". Pelicula este despre...ati ghicit: aventurile lui Ralph pe internet. Un router WiFi este conectat la arcada, asa ca Ralph incearca sa gaseasca o solutie ca sa repare Sugar Rush. In aventura sa, el il aduce pe cel mai bun prieten Vanellope von Schweetz. In film apar chiar si printesele Disney.

6. Duck Duck Goose

Filmul "Duck Duck Goose" este despre un gascan caruia nu ii prea place sa respecte regulile in cardul sau de pasari, in timp ce se pregateste pentru lungul drum spre tarile calde. Insa viata ii va da acestuia o lectie, atunci cand se asteapta mai putin: va salva doi pui de rata din ghearele unei pisici, fapt care il invata despre ceea ce inseamna regulile si comportamentul previzibil.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Filme copii Filme disney Timp liber familie Filme animate copii

Articole recomandate

Citeste si despre