Cum faci fata cheltuielilor neprevazute in familie. Solutie de urgenta

/ / Modificat: 2023-01-16
Cum faci fata cheltuielilor neprevazute in familie. Solutie de urgenta

Situatiile neprevazute fac parte din viata noastra de zi cu zi si pot da peste cap bugetul familiei. Printre acestea pot fi reparatia autoturismului de familie, inundatii in apartament, defectiuni ale echipamentelor electronice sau electrocasnice din casa.

In lipsa unui fond de rezerva, sau ajutor din partea rudelor si prietenilor, care sa acopere aceste costuri, poti apela la solutii financiare 100% online, prin care poti obtine, de pe telefonul mobil, intre 1.000 – 50.000 lei direct in contul bancar. in plus, ai si un termen de gratie de 30 zile in care poti rambursa suma imprumutata fara alte costuri sau dobanzi in plus.

Aceasta este noua modalitate digitala utilizata de institutiile financiare nebancare sau bancare fara deplasari in sucursale. Solutia de creditare 100% online se bazeaza pe tehnologii inovatoare precum recunoasterea faciala, preluarea datelor din sisteme financiare publice, precum si sisteme automate de analiza. Toate acestea le ofera celor care aplica posibilitatea obtinerii unui credit intr-un timp record, in doar cateva minute, la orice ora, de oriunde.

 Cheltuieli familie

Cum pot fi accesate creditele online

Procesul de aplicare pentru un credit online dureaza cateva minute, de la completarea cererii de creditare, poza a buletinului si selfie, urmate de analiza pentru aprobarea creditului si semnarea electronica a contractului.

Cine poate obtine un credit exclusiv online?

Aproape oricine poate lua un credit daca indeplineste cateva criterii de eligibilitate, cum ar fi varsta, vechime la locul de munca si un venit minim incasat lunar. Pentru a obtine un credit 100% online, veniturile celor care aplica trebuie sa fie inregistrate in baza de date a ANAF (Agentia Nationale de Administrare Fiscala). Astfel, in urma interogarii veniturilor, sistemul va formula un raspuns automatizat si astfel clientii pot avea suma necesara realizarii urgentelor sau planurilor in doar cateva minute.

Pe ce perioada se poate contracta un credit?

Cei care aplica pot lua un credit online pe o perioada intre 2 si 59 luni (5 ani). Configurarea creditului, suma solicitata si perioada aleasa se stabileste in functie de nevoile existente ale fiecarui client. Se recomanda analiza personala a veniturilor si modul in care acestea pot fluctua pe termen mediu si lung, pentru a decide varianta cea mai potrivita. Dupa ce solicitarea de credit a fost aprobata online, contractul se semneaza folosind semnatura electronica.

Cum gasesc cel mai bun credit?

Credex, institutie financiara nebancara, propune o solutie financiara la indemana tuturor, prin accesarea site-ului www.credex.ro sau a aplicatiei mobile. in plus, pana la finalul lunii ianuarie, pentru orice credit de nevoi personale de minim 4.000 lei, clientii intra in tragerea la sorti pentru unul dintre super-premiile: telefoane iPhone 14 Pro, laptopuri MacBook Air sau televizoare Smart.

Prin intermediul aplicatiei mobile gratuite de la Credex se poate accesa fie un credit de nevoi personale fie un credit de bunuri pentru a cumpara produse de la Altex si Media Galaxy, cu dobanda fixa pe toata durata contractuala, incepand cu dobanda de la 9.99%. Dupa semnarea contractului electronic, suma aprobata este transferata instant pe cardul bancar al clientului. Aplicatia Credex este disponibila gratuit atat pentru Android cat si pentru iOS.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cheltuieli familie

Articole recomandate

Citeste si despre