Ai nevoie de tonifiere? Vrei sa slabesti?

/ / Modificat: 2013-04-23
Ai nevoie de tonifiere? Vrei sa slabesti?

Daca te-ai hotarat ca este timpul sa slabesti sau daca vrei sa iti imbunatatesti forma fizica, iti dezvaluim care sunt cele 3 elemente necesare ce iti vor aduce rezultate: sport, alimentatie echilibrata si XL-S Duo - ideal pentru tonifiere si slabire.

xl-s

Fiind un bun adjuvant in curele de slabire si contribuind cu succes la tonifierea organismului, XL-S Duo contine ingrediente active, 100% naturale. Rezultatul va fi acela ca vei slabi, dar te vei simti si bine, iar tonusul tau va fi grozav.

Extractul din arborele de Cacao si Ceai verde din XL-S Duo ajuta la arderea caloriilor depozitate in organism, iar extractul de mar reduce absorbtia carbohidratilor si diminueaza senzatia de foame.

Anghinarea, Patrunjelul, Grapfruitul, Feniculul si Coacazele negre continute actioneaza sinergic pentru a facilita drenajul, eliminarea toxinelor, precum si a excesului de apa din organism. Extractul de Ananas ajuta la indepartarea celulitei si la imbunatatirea aspectului pielii.

xl-s-fata

XL-S Duo contribuie la reglarea metabolismului energetic prin actiunea sa de ardere a caloriilor, limitarea asimilarii glucidelor, reglarea senzatiei de foame si eliminarea celulitei.

Produsele XL-S sunt de incredere (sigure) si eficiente, fiind gama pentru slabit nr. 1 in Europa.

Acum poti gasi in farmacii si pe site-ul www.xl-s.ro pachetul intr-o oferta deosebit de avantajoasa: cumperi un pachet XL-S Duo si primesti 50% reducere la al doilea produs XL-S DUO (in limita stocului disponibil).

Te asteptam si pe pagina de Facebook XL-S.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre