Modalitati sanatoase pentru a slabi rapid

/ / Modificat: 2017-05-22
Modalitati sanatoase pentru a slabi rapid

Festinul de sarbatori a lasat in urma sa amintiri frumoase si un exces ponderal de care sperai sa scapi anul aceasta. Prin urmare, te gandesti cu siguranta la o dieta eficienta care sa te ajute in acest sens, fara sa iti compromita programul zilnic, deja incarcat. Din fericire, specialistii iti propun o serie de modalitati sanatoase pentru a slabi rapid, fara sa iti pui in pericol sanatatea.

Majoritatea oamenilor nu are timp si energie pentru antrenamente istovitoare la sala de sport, ceea ce inseamna un singur lucru: apeleaza la cure de slabire fade, cu rezultate provizorii si consecinte negative pentru organism.

Cum slabesti rapid, dar prost

Intotdeauna este important sa ai in vedere un adevar crud: orice plan pentru dieta care suna prea bine sa fie adevarat se va dovedi inutil. Stai departe de pilulele pentru slabit, detoxifiere, laxative sau alte potiuni de acest gen: ele sunt fie ineficiente, fie extrem de periculoase pentru sanatate.

Dar cum procedezi in cazul in care esti invitata la un eveniment important peste doar o saptamana, iar rochia eleganta si costisitoare nu se mai aseaza estetic pe trup? Vestea buna este ca poti sari peste dietele cu supa de varza, limonada sau apa cu otet. Specialistii te asigura ca poti slabi rapid si in conditii de siguranta, cata vreme aplici modalitatile corecte.

Cum slabesti rapid si sanatos

Pierderea kilogramelor in plus este o formula matematica simpla: trebuie sa arzi mai multe calorii decat mananci. Expertii recomanda un deficit zilnic de 500 de calorii, in conditiile depunerii unui efort fizic concomitent. Saptamanal, poti pierde in acest ritm in jur de 1 kilogram.

Pentru accelerarea procesului, va trebui sa mananci mai putin si sa faci mai multa miscare: 1000 de calorii zilnic si o ora de exercitii iti asigura pierderea saptamanala a 2-4 kilograme. Daca mai tai si din portia de sare, reduci retentia de fluide si mai scapi de 2 kilograme.

O dieta cu rezultate rapide implica sa consumi in principal legume, fructe, albus de ou, produse din soia, piept de pui, peste, lactate degresate si carne slaba. Mananca proteine distribuite in mod egal la fiecare masa pentru minimizarea pierderii masei musculare si accelerarea arderii grasimilor.

- umple fiecare farfurie cu legume, pentru o senzatie sporita de satietate;

- bea suficienta apa, astfel incat sa nu confunzi setea cu foamea;

- ocupa-ti timpul pentru a nu manca din plictiseala;

- mananca doar din farfurie, stand la masa;

- rezuma-te la 3 mese zilnic si o gustare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Diete sanatoase

Articole recomandate

Citeste si despre