Cocktailul cu gin, micul tau rasfat dupa ce adoarme copilul

/ / Modificat: 2021-09-03
Cocktailul cu gin, micul tau rasfat dupa ce adoarme copilul

Meseria de parinte este, fara indoiala, un job full-time. Desi copiii nu sunt constienti de acest aspect, mama si tata sunt super eroi, care merg la serviciu, au grija de casa si se asigura ca cei mici cresc voinici si sanatosi, inconjurati de dragoste si fara sa le lipseasca nimic.


Acestea fiind zise, si parintii au nevoie de pauze uneori pentru a se relaxa si pentru a-si reincarca bateriile. Insa cum procedezi cand timpul nu iti permite sa te bucuri de aceste clipe petrecute cu tine insati sau doar cu partenerul de viata? Raspunsul este mai simplu decat iti imaginai si tine cont de vechea zicala romaneasca: „pauzele mici si dese, cheia marilor succese”.


Astfel, la sfarsitul unei zile lungi, dupa ce micutii tai au adormit, te poti bucura de un pahar din bautura ta favorita, poti asculta muzica ta preferata ori te poti relaxa uitandu-te la un film bun. Si, pentru ca totul sa fie si mai comod, este recomandat sa achizitionezi bauturi dintr-un magazin online de exceptie, precum BeiCeVrei, care va livra produsele selectate in cel mai scurt timp posibil.


In cazul in care nu stii care este bautura pentru care ar trebui sa optezi, alegerea unui sortiment de gin reprezinta o idee buna. Exista numeroase beneficii asociate cu bautura pe baza de fructe de ienupar. Iata doar cateva dintre acestea!


1. Te ajuta sa iti mentii silueta


Comparativ cu restul bauturilor spirtoase, ginul are cel mai mic aport caloric, fiind ideal pentru persoanele care sunt la dieta. Combinat cu apa tonica sau cu limonada, acesta are mai putine calorii decat un pahar de vin sau unul de bere. In plus, bautura contribuie la buna functionare a metabolismului, un motiv in plus pentru a te bucura de aceasta tarie ocazional.


2. Ajuta la digestie si nu te baloneaza


Ingredientul principal folosit pentru prepararea acestei bauturi este reprezentat de fructele de ienupar. Din moment ce aceste fructe contin enzime care descompun alimentele, consumul de gin ajuta la digestie. Totodata, ienuparul este diuretic, deci stopeaza retentia de apa si ajuta la eliminarea toxinelor din organism.


3. Este bogat in antioxidanti


Dupa cum ai aflat, fructele de ienupar reprezinta un puternic antioxidant. Pe langa beneficiile enumerate anterior, consumul acestei bauturi te poate ajuta sa obtii o piele cu aspect hidratat si intinerit.


4. Poate fi consumat de catre diabetici

In cazul in care suferi de diabet zaharat de tip 1, trebuie sa stii ca cea mai sigura bautura alcoolica pe care o poti consuma este reprezentata de gin. Cu toate acestea, este recomandat sa iti consulti medicul daca nu esti sigur ca aceasta este cea mai buna optiune pentru tine.


5. Te poate ajuta sa dormi mai bine


Nu in ultimul rand, poti consuma un pahar din bautura ta preferata dupa ce copiii au adormit si pentru ca aceasta te va ajuta sa dormi mai bine. Totusi, trebuie sa retii ca, daca vei consuma bauturi alcoolice in exces, efectul va fi opus. Insa daca ai avut o zi lunga si vrei sa te relaxezi, poti savura un pahar de gin si vei adormi mai usor.


Asadar, dupa ce copiii au adormit, meriti sa te relaxezi cu un pahar de gin, care te va ajuta sa te relaxezi si sa iti reincarci bateriile!

pahar cu gin

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bauturi

Articole recomandate

Citeste si despre