6 fantezii pe care le au toti parintii care nu au timp sa se odihneasca

/ / Modificat: 2020-01-17
6 fantezii pe care le au toti parintii care nu au timp sa se odihneasca

Daca ai un bebelus este mai mult decat normal sa nu prea mai stii cum este sa dormi noaptea. Orele de noapte devin vesnice, in timp ce faci eforturi supraomenesti pentru a sta treaz, deoarece micutul tau are nevoie de tine. Iar in timpul zilei, atat acasa, cat și la serviciu, arati ca un mort viu. Uneori nu-ti amintesti nici ce zi este.

Fanteziile pe care le au tot parintii care nu au timp de odihna

O casa curata si masa pregatita

Nu exista timp pentru curatenie sau gatit, asa ca, dupa o zi grea, parintii obositi viseaza sa ajunga acasa si sa gaseasca bucate gustoase, casa curata, rufele spalate si ei doar sa se aseze la masa si sa serveasca cina. Doar vise. Este ceva ireal cand te asteapta un copil acasa.

Sa asculti muzica preferata

Atunci cand calatoresti cu masina cu bebelusi sau copii mici, ultimul lucru pe care il auzi este muzica ta preferata. Doar cantecele pentru copii rasuna in masina, desi esti satula de unele melodii. Dar nu ai de ales pentru ca acesta este singurul mod in care micutul tau sta linistit si nu plange. Chiar si pentru 5 minute. Asadar, o alta fantezie ar fi sa asculti in masina melodia care iti place atat de mult. 

Sa stai in pat si sa n-ai nimic de facut

Sa "zaci" in pat fara griji si sa n-ai nimic de facut este doar o amintire de care iti este dor. A sta intr-o dimineata in pat fara sa n-ai nimic de facut nu se va mai intampla niciodata sau cel putin nu pe termen scurt sau mediu. Si normal ca ti-ar placea sa inchizi ochii, sa stai in pat si treburile sa se faca singure. Macar o singura data.

Cineva care sa aiba grija de copil

Daca ai copii, trebuie sa ai grija de ei si sa le oferi toata dragostea ta. Dar, uneori, cand oboseala extrema pune stapanire pe tine, o alta fantezie ar fi sa ai o telecomanda magica, sa apesi pe un biton si sa apara un robot care ar putea avea grija cel mic, fara intrebari. Si asa ai putea sa te odihnesti putin sau sa te duci la o plimbare. Visatul este gratuit!

Sa poti vedea un film intreg

Poti sa urmaresti un film intreg, fara intreruperi, cand ai un copil acasa? Continua sa visezi!  Aceasta este o alta fantezie. Daca iti plac filmele, vei sti ca trebuie sa le vezi in 3 sau 4 parti. Si daca incerci sa-l vezi pe tot, vei adormi! Dar imediat ce ai atipit, ce auzi? Bebelusul tau plange si te asteapta.

O ruda care iti face o surpriza si vine sa aiba grija de copil

Nu conteaza daca este bunica, matusa sau un prieten de incredere. O fantezie in acele zile obositoare este ca cineva bate la usa si spune: "Relaxeza-te! Iata-ma, sunt aici ca sa te poti odihni. Lasa copilul in grija mea. Am adus si cina pentru toti!" Suna bine, nu?

Acestea sunt unele dintre cele mai frecvente fantezii pe care le poate experimenta orice parinte care are un bebelus acasa.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Somn Parinti

Articole recomandate

Citeste si despre