10 lucruri pe care doar parintii le considera atragatoare

/ / Modificat: 2019-01-29
10 lucruri pe care doar parintii le considera atragatoare

Inainte de a fi parinte, cand te gandeai la romantism, la momentele intime, la atractie, iti veneau in minte imagini idilice, in locuri exotice, doar tu si partenerul tau, nopti fierbinti petrecute intr-un pat baldachin cu panze albe fluturand in briza marii, plimbari romantice la apus, cine la lumina lumanarilor, stii la ce ma refer, strafulgerari inspirate din filmele hollywoodiene.

De cand ai devenit mamica insa, definitia ta pentru romantism si atractie s-a schimbat complet si vei fi bucuroasa sa afli ca nu esti singura femeie care simte asa.

Iata ce spun unele mame despre lucrurile pe care le considera sexy dupa venirea pe lume a bebelusilor:

1.Programarile pentru sex

"Cred ca este sexy cand partenerul meu face o programare pentru a face sex. Pentru ca suntem proaspeti parinti, astfel de programari sunt singura modalitate in care putem sa petrecem putin timp impreuna. Inainte sa vina pe lume bebelusul nostru, am jurat ca nu voi fi niciodata una dintre acele persoane care sa isi programeze relatiile intime!"

2.Un barbat care imbratiseaza...pe altcineva

"Nu mi-am imaginat nicioada ca il voi gasi atat de atragator pe sotul meu atunci cand este afectuos cu fiul nostru. De fiecare data cand stau imbratisati sub o paturica, sau cand sotul meu il saruta pe frunte pe cel mic, ma indragostesc putin mai mult de el".

3.Schimbatul scutecului

"Ador sa imi privesc sotul cand ii schimba scutecul de dimineata fiicei noastre. Privindu-l cum are grija de ea si cum ii vorbeste dragastos cand inca este pe jumatate adormit, la bustul gol, cu parul valvoi si fara sa se fi spalat inca pe dinti, simt ca il iubesc mai mult ca niciodata".

4.Cand esti lasata in pace

"Daca ma lasa sa dorm mai mult dimineata, cu siguranta va avea parte de actiune seara!"

5.Scoala de frumusete a toddlerului

"Sotul meu o lasa pe fiica noastra de 2 ani sa il machieze. Ii sta bine cu ruj rosu imprastiat pe toata fata, iar mie mi se inmoaie genunchii cand vad cat de dedicat este sa o faca pe ea fericita".

6.Salivatul

"Ma topesc cu totul cand imi vad partenerul si fiica tragand un pui de somn impreuna pe canapea, ea salivand peste el si amandoi cu o mina fericita pe fata".

7.Treburile casnice

"Sotul meu a facut curat in toata casa cat timp eu am fost la cumparaturi cu fiicele noastre. Cand am ajuns acasa impaturea rufele proaspat spalate si il legana pe fiul nostru pe genunchi. Cu siguranta imaginea asta este noua definitie de cum sa fi sexy, pentru mine".

8.Pe limba bebelusului

"Mi se pare extrem de atragator sa il vad si sa il aud pe sotul meu vorbind cu fiica noastra pe limba ei, atunci cand nu stie ca sunt prim preajma sa il observ".

9.Curatatul vomei

"Atunci cand toddlerul nostru vomita, sotul meu il curata, pentru ca eu sunt insarcinata iar el stie ca mi s-ar face greata daca as face eu asta".

10.Caratul bebelusului

"Imi port bebelusul in marsupiu de cand s-a nascut, acum are 4 luni si inca il car peste tot cu mine. Sotul meu l-a carat in marsupiu saptamana trecuta si eram pe punctul sa sar pe el, daca stiti la ce ma refer".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Parinti Relatie parinti Cuplu

Articole recomandate

Citeste si despre