Simona Patruleasa, dezvaluiri despre viata de mama si sotie: "Fac piata, organizez dulapuri, pun becuri"

/ / Modificat: 2024-02-21
Simona Patruleasa, dezvaluiri despre viata de mama si sotie:

 

Simona Patruleasa a vorbit deschis despre viata sa personala intr-un interviu pentru unica.ro. Prezentatoarea Stirilor Kanal D a facut dezvaluiri despre casnicia cu Sabin Ivanof, un om de afaceri din Romania, si despre fiica lor, Ingrid, in varsta de 12 ani.

Cu o cariera solida in televiziune, Simona Patruleasa si partenerul sau, Sabin Ivanof, formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul romanesc. 

Cei doi au impreuna o fiica numita Ingrid, in varsta de 12 ani, care aduce bucurie in familia lor. Simona a evidentiat importanta vietii de familie si a subliniat ca un echilibru intre cariera si viata personala este crucial pentru ea.

„Sunt ca orice mama, implicata in viata copilului sau. Incerc sa mentin un echilibru. Uneori sunt prea exigenta, alteori prea buna. Dar sunt intotdeauna alaturi de Ingrid cand are nevoie de mine si am intotdeauna timp pentru ea.

Abia acum cand sunt parinte imi dau seama ca parintii mei aveau dreptate de multe ori cand se suparau pe noi, pe mine si fratele meu. Eu ma bucur ca mama a fost mai stricta cu noi. Ne-a tinut cu picioarele pe pamant, mai ales in privinta educatiei si valorilor care ne definesc ca oameni”, a declarat despre rolul ei de mama Simona Patruleasa, care s-a bazat intotdeauna pe sotul ei in cresterea si educarea fetitei.

 „Mi-am dorit foarte mult sa devin mama si in momentul in care a venit Ingrid pe lume, am fost foarte fericita. In plus l-am avut mereu alaturi pe Sabin, pentru ca este foarte important ca mama sa primeasca la randul sau suport emotional. Nu am avut depresie postnatala, m-am si intors foarte repede la munca si asta m-a ajutat, de asemenea”, a mai zis ea pentru Unica.

Simona Patruleasa, despre viata de cuplu: "Ne mai ciondanim"

Intrebata despre povestea de iubire cu Sabin Ivanof, Simona Patruleasa a impartasit detalii despre cum a inceput relatia lor, care dureaza de 19 ani. Vedeta a marturisit ca viata sa de cuplu este una normala si ca exista si in casnicia ei neintelegeri, insa ea si sotul ei nu ajung sa tina suparare si se impaca imediat. 

„Chiar rememoram din cand in cand acea perioada de inceput. Ne-am vazut prima data in urma cu 19 ani, asta dupa ce am tot vorbit la telefon timp de sase luni. Imi amintesc ca ne-am vazut la o cafea si de atunci am ramas impreuna. Si atunci, ca si acum, mi-au placut privirea blanda si vocea calda si frumoasa”, a spus prezentatoarea de la Kanal D, care nu s-a ferit sa recunoasca ca mai are si unele neintelegeri cu sotul. 

„Se intampla sa ne mai si ciondanim, ca in fiecare familie, insa nu tinem supararea si nici nu asteptam sa cedeze unul sau celalalt. Pentru noi cel mai important este sa ajungem la un echilibru”, a mai declarat Simona Patruleasa. Desi apare aproape zilnic pe micul ecran, Simona Patruleasa isi face timp si se ocupa si de casa in care locuiesc.

 „Cand nu ma aflu la pupitrul Stirilor Kanal D, sunt ca orice alta femeie care are familie. Fac piata, pun rufe la spalat, fac si curat, organizez dulapuri, pun becuri”, s-a laudat ea.

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Viata de mama Viata de cuplu cu copil Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre