5 secrete ale unui Revelion in doi de neuitat

/ / Modificat: 2018-12-29
5 secrete ale unui Revelion in doi de neuitat

Lasati-va copiii in grija bunicilor si bucurati-va de o noapte de vis. Revelionul este o ocazie speciala de care trebuie sa profitati. E important ca din cand in cand sa va mai acordati si voua macar cateva ore, iar Revelionul este ocazia perfecta. Cum sa faceti ca aceasta noapte sa ramana memorabila? Avem cateva sugestii!

Se spune ca asa cum te gaseste Noul An, asa iti va fi tot anul. Asadar, fiti romantici si veti trai dragostea din plin in 2019! Pregatiti-va din vreme pentru noaptea aceasta in doi, asa incat totul sa mearga perfect.

Lista cu melodiile preferate

Aveti cu siguranta cel putin o melodie care va face sa vibrati pe amandoi. Poate e blues-ul pe care ati dansat prima data impreuna sau valsul din noaptea nuntii. Aveti grija ca melodia aceasta sa se regaseasca pe playlistul din noaptea de Anul Nou. John Legend - All of me, Righteous Brothers cu Unchained melody, I will always love you a lui Whitney Houston sau Always interpretată de Bon Jovi sunt cateva dintre melodiile de dragoste pe care le poti include in lista.

Cateva sticle de vin bun

Revelionul merita udat cu un vin bun. Un rose este perfect pentru ca poate fi consumat la aproape orice fel de mancare, de la aperitiv pana la desert. Alege vinuri de calitate, pentru nu vrei sa ratezi aceasta seara din cauza unei dureri insuportabile de cap. Chiar daca e ceva mai scump, vinul de calitate nici nu te ameteste usor si nici nu iti provoaca neplaceri. Consumati-l totusi cu moderatie.

Picnic romantic in mijlocul livingului

Chiar daca nu ai un semineu in sufrageria apartamentului tau, iti poti imagina ca el exista. Asa ca, in loc de clasica cina de Anul Nou luata la masa, asezati-va pe o patura groasa, in fata canapelei si ciocniti un pahar cu vin. Va fi preludiul unei nopti de vis.

Atmosfera potrivita

In locul lustrei, opteaza pentru lumina unei veioze sau pentru lumina difuza si jucausa a lumanarilor. Cele parfumate au atuul ca intregesc atmosfera idilica. Asigura-te ca mirosurile lor sunt delicate, placute si nu grele asa incat sa va creeze dureri de cap. O alternativa la lumanari sunt lampile de veghe. Da, acelea pe care le folositi de obicei in camera copilului. Asezate in colturile camerelor, vor crea o dispozitie romantica, fara sa fie invazive.

Ceva sexy

Poate fi un dress plasa, un decolteu adanc sau o lenjerie sexy. Domnii pot “purta” un parfum atragator pe care nu l-au mai folosit pana acum. Important este sa va faca sa va simtiti bine si, de ce nu, sa va duca cu gandul la o partida fierbinte de amor. Puteti chiar juca un joc cu tenta erotica. Aveti grija insa sa aveti prezervativele la indemana. Le puteti aseza intr-un bol dragut, pe care sa il tineti prin preajma, in caz de nevoie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Revelion

Articole recomandate

Citeste si despre