Afara, la joaca, in casutele de exterior pentru copii!

/ / Modificat: 2018-05-22
Afara, la joaca, in casutele de exterior pentru copii!

Universul copiilor este intr-o continua schimbare, informatii noi apar in permanenta, iar cei mici acumuleaza rapid, cu mult entuziasm, fiecare noutate. Pentru ei, tot ce ii inconjoara face parte dintr-o lume a uriasilor, majoritatea lucrurilor cu care intra in contact nefiind concepute exclusiv pentru ei.

O usa masiva le poate ingreuna accesul dintr-o camera in alta, iar un scaun prea inalt va fi dificil de catarat. In schimb, o casuta din lemn, cu usi si ferestre pe masura lor, va deveni spatiul magic pregatit sa fie decorat cu desene si jucarii. Copilasii adora sa aiba un loc doar al lor, in care sa se joace alaturi de toti prietenii. Si ce poate fi mai sanatos, daca nu o joaca in aer liber, intr-o casuta de gradina special conceputa pentru copii!

O casuta pe pamant, sau inaltata?

Este foarte important, atunci cand alegeti o casuta de exterior pentru cei mici, sa tineti cont de varsta copiilor care se vor juca in aceasta. Colectiile Fleximo includ o mare varietate de modele, avand diferite dimensiuni. Astfel, puteti alege intre o casuta pe pamant, o casuta inaltata cu scara si tobogan, sau una care sa includa leagane si nisipar. Important este ca cei mici sa fie in permanenta siguranta, dar in acelasi timp casuta sa ramana un loc de joaca interesant, care sa le capteze atentia.

Casutele de exterior pentru copii Exit Toys, produse in Olanda, sunt realizate din lemn de cedru certificat FSC (Forest Stewardship Council), prin care se garanteaza ca lemnul utilizat provine din paduri gestionate durabil. Lemnul nu este tratat cu substante chimice si nu se despica, astfel fiind un material sigur pentru copii. Stilul scandinav, in care sunt concepute ansamblurile de joaca, a avut drept sursa de inspiratie casuta de poveste a nastrusnicei Pippi Sosetica (Longstocking), celebrul personaj din cartile pentru copii cu acelasi nume.

Casutele sunt rezistente la intemperii, dar furnizorul recomanda ca in fiecare an acestea sa fie lacuite, pentru a le spori durata de viata, iar pe timpul iernii este recomandata acoperirea lor.

Design scandinav – modular

Pentru ca un grup mai mare de copii sa se joace simultan, casutei i se pot adauga terase, sau diferite anexe si extensii. Pentru o si mai mare distractie, casutele pot fi transformate in ansambluri de joaca cu tobogan, leagane si nisipar.

O casuta de exterior pentru copii devine “home, sweet home” prin accesoriile care o vor decora. Astfel, ea poate fi mobilata cu masute si scaunele de joaca, decorata cu o tablita de scris cu creta si, nu in ultimul rand, cu numeroasele desene pe care cei mici vor fi ocupati cu orele sa le realizeze in interiorul ei.

Astfel, va prezentam cateva ansambluri de joaca pentru copii care fac parte din noutatile Fleximo dar, va invitam sa consultati si site-ul www.fleximo.ro, la categoria Jucarii pentru exterior, pentru mai multe modele si alte informatii suplimentare.

casuta_exterior_fantasia_fleximo

Casuta Fantasia 100

Numele ei vorbeste de la sine, este o casuta de vis. Hornul si balustrada inclinate, forma usii si fereastra asemanatoare unui hublou, o transforma intr-o casuta pregatita sa isi ia zborul prin povestile lui Jules Verne. Casuta la podea este recomandata si exploratorilor mai mici si este disponibila in trei finisaje: verde, rosu si roz.

Dimensiunile casutei sunt: Lungime 128 cm, Inaltime 171 cm, Adancime 108 cm.

Casuta exterior Crooky 350 Fleximo

Casuta Crooky 350

Una dintre cele mai nastrusnice casute, Crooky 350 este ideala pentru doi sau mai multi copii. Finisata in nuaunte de gri-bej, se integreaza perfect in orice curte sau gradina. Veranda are un spatiu generos de joaca, iar muchiile inclinate ale casutei sunt jucause si speciale prin forma lor. Este acoperita cu un strat impermeabil de bitum, ceea ce ii ofera o protectie suplimentara impotriva intemperiilor. Colectia Crooky este disponibila in 8 configuratii diferite.

Dimensiunile casutei sunt: Lungime 320 cm, Inaltime 227 cm, Adancime 183 cm. Inaltimea platformei ajunge la 60 cm.

Casuta gradina Loft 550 Fleximo

Casuta Loft 550

Copilasii nu se pot plictisi in Loft 550 – este un adevarat ansamblu de joaca. Casuta este prevazuta cu o extensie, pentru ca cei mici sa aiba si mai mult spatiu pentru joaca, iar scara si toboganul inaltate adapostesc un nisipar. Acoperisul impermeabil, din bitum, permite celor mici sa-si continue distractia chiar si in zilele ploioase. Ramele ferestrelor si tocul usii, vopsite in alb, amintesc de eleganta arhitecturii scandinave, toate aceste caracteristici demonstrand ca Loft 550 este casuta de gradina ideala pentru copii. Colectia Loft este disponibila in trei finisaje: rosu, natural si verde si in 8 configuratii diferite.

Dimensiunile casutei sunt: Lungime 381, Inaltime 253 cm, Adancime 190 cm. Inaltimea platformei ajunge la 90 cm.

Loc de joaca exterior Fleximo

Aksent - Turn de joaca cu 2 leagane si tobogan

Prin ochii unui copil ai crede ca orice leagan este suspendat de visele copilariei. Perfect adevarat, doar ca, pentru o extra siguranta, cei de la Exit Toys au conceput si un ansamblu solid, de inalta calitate, in care cei mici se pot juca in siguranta si isi pot cladi cele mai sincere vise.

Recomandarea furnizorului este ca ansamblul de joaca, ce include doua leagane, un tobogan si nisipar, sa fie ancorat in pamant. Cele doua scaune de leagan pot fi inlocuite cu un hamac, sau chiar cu un scaun special conceput pentru bebelusi.

Dimensiunile turnului de joaca sunt: Lungime 397 cm, Inaltime 296 cm, Adancime 337 cm. Inaltimea platformei ajunge la 120 cm.

Colectiile Fleximo includ si alte modele de casute din lemn pentru copii. Va invitam, impreuna cu cei mici, in Showroom-ul Fleximo, in cadrul Galeriilor Mobexpert Baneasa, pentru a vedea casutele de exterior expuse si pentru a o alege pe cea potrivita!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Joaca aer liber copii Loc joaca copii Activitati aer liber

Articole recomandate

Citeste si despre