Vitaminele si mineralele cele mai importante pentru sanatate. Lista dezvaluie secretului longevitatii

/ / Modificat: 2019-02-26
Vitaminele si mineralele cele mai importante pentru sanatate. Lista dezvaluie secretului longevitatii

Cele mai importante vitamine si minerale pentru longevitate! Nutrientii se gasesc in toate alimentele noastre, incepand cu carnea si terminand cu macaroanele sau broccoli.

Daca oamenii ar urma sfatul ”de aur” de a face abuz de verdeturi si de a consuma cat mai putin zahar, sanatatea lor s-ar imbunatati considerabil.

Vitaminele si mineralele cele mai importante pentru sanatate

Daca organismul nu are nutrientii necesari, el se concentreaza pe supravietuire, nu mai are timp de transformare, de a se face din ce in ce mai bun.

Dr. Bruce Ames, om de stiinta, a identificat 36 de nutrienti care iti asigura longevitatea, scrie DailyMail.

Potrivit unui studiu condus de dr. Ames, s-au aflat cateva lucruri esentiale

Cand discutam de sanatate pe termen lung, cel mai important lucru este dieta. Si anume, asa cum am invatat din copilarie, este vital sa mancam zilnic legume verzi, fructe si sa renuntam la sucurile carbogazoase sau la alimentele bombe calorice cu calorii goale, fara niciun nutrient.

Vitaminele si mineralele cele mai importante pentru sanatate

Medicul a publicat lista cu nutrientii cei mai importanti intr-un articol al Academiei de Stiinte.

Dr. Ames trage semnalul de alarma in legatura cu deficitul unei vitamine foarte importante, vitamina D, care lipseste unui procent ingrijorator de oameni: 70%, iar 60% dintre americani au carenta de vitamina E, asta in ciuda faptului ca vitamina D este esentiala pentru sanatatea oaselor, a inimii si a creierului, iar vitamina E protejeaza impotriva deteriorarii pielii si a ochilor.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

Taguri Minerale Vitamine

Articole recomandate

Citeste si despre