5 trucuri rapide cu care si cea mai ocupata mamica poate arata bine in 5 minute

/ / Modificat: 2016-11-28
5 trucuri rapide cu care si cea mai ocupata mamica poate arata bine in 5 minute

Una dintre cele mai mari provocari pentru proaspetele mamici este sa gaseasca timp si pentru ele.

Cand devii mama pentru prima data, prioritatile ti se schimba. Daca inainte gaseai suficient timp sa mergi la cumparaturi, la salon si sa te ingrijesti astfel incat sa arati mereu impecabil, odata cu venirea pe lume a celui mic este mai greu sa te imparti astfel incat sa ai energie sa le faci pe toate. Asta nu inseamna ca nu poti arata la fel de bine ca inainte, ci doar ca trebuie sa stii cateva trucuri rapide care sa te ajute sa te mentii in forma. Iata ce poti face:

O tunsoare buna nu este deloc dificil de intretinut

Indiferent ce ai purta, cand ai impresia ca nu iti sta bine parul nu te simti bine in pielea ta. Daca nu vrei sa aluneci intr-o rutina si sa iti prinzi zilnic parul in coada de cal, atunci ai putea alege o tunsoare cool si usor de intretinut. Un bob este solutia ideala pentru orice femeie care vrea sa arate bine fara efort, asa ca daca simti nevoia unei schimbari, aceasta poate fi o metoda ingenioasa de a obtine un look nou.

Nu te gandi ca va trebui sa iti coafezi parul zilnic pentru ca tunsoarea sa arate impecabil. Este suficient sa ai o perie rotativa ca aceasta, care sa iti mentina parul sanatos si stralucitor. O folosesti imediat dupa baie, iar coafura se mentine mai mult, iar suvitele tale nu se deterioreaza ca atunci cand utilizezi placa de par sau ondulatorul.

Investeste in produse multifunctionale

In loc sa folosesti si crema hidratanta, si fond de ten, mai bine alegi o crema colorata, care are un dublu efect: iti hidrateaza tenul si ii uniformizeaza culoarea si ascunde imperfectiunile, in acelasi timp. La fel poti proceda si cand faci dus. Alege un gel de dus cu particule abrazive si nu va trebui sa iti mai faci scrub de fiecare data cand faci baie. Produsele multifunctionale iti salveaza timp pretios si vei arata la fel de bine.

Poarta haine confortabile, dar chic

O mamica are nevoie de haine care sa ii lase suficienta libertate de miscare atunci cand alearga prin casa dupa cel mic, cand alapteaza sau iese la plimbare cu caruciorul prin parc. Inevitabil, o parte din garderoba de dinainte de sarcina nu te mai avantajeaza ca pana acum, asa ca poti profita de aceasta ocazie pentru a face o sesiune de shopping.

Nu trebuie sa iti faci griji, corpul tau va reveni la forma initiala si vei putea sa porti din nou hainele pe care le-ai abandonat in dulap, insa pana atunci ai mana libera la cumparaturi. Iar daca nu ai timp sa mergi prin zeci de magazine, arunca o privire pe site-urile de haine si alege-ti cateva articole casual. Ne simtim mereu mai bine si mai atragatoare cand purtam ceva nou, iar aceasta atitudine increzatoare este cea care iti va da un look de milioane.

Invata sa te machiezi in 5 minute

Chiar si dupa nastere, acea stralucire din timpul sarcinii ramane vizibila pe chipul tau. Profita de ea si opteaza pentru un machiaj usor, de zi, in care sa folosesti doar o crema colorata, putin rimel si un ruj mat sau un gloss stralucitor. Nu numai ca vei arata incredibil de fresh, dar te vei obisnui cu o rutina de machiat foarte scurta, lucru care iti va prinde bine si pe viitor. Daca inainte iti permiteai sa petreci o ora experimentand diverse tipuri de make-up in fata oglinzii, acum vei reusi sa fii gata in timp record, indiferent ca mergi la plimbare sau la un eveniment important.

Invata sa iti iubesti corpul

In loc sa iti analizezi zilnic in oglinda fiecare mica imperfectiune, mai bine folosesti acest timp pentru a-ti reintra in forma. Cateva exercitii usoare pot face minuni atat pentru corp, cat si pentru starea ta de spirit. Gasesti numeroase tutoriale destinate special femeilor care abia au devenit mame, iar exercitiile sunt simple, rapide si eficiente. In plus, te vei simti mai plina de energie, pentru ca exercitiile fizice iti pun sangele in miscare si iti accelereaza metabolismul. Iar cand faci sport, si nivelul de incredere in tine creste, ori stim cu toatele ca a fi sexy tine mai mult de atitudine decat de cum arati.

Ce ai mai adauga la lista propusa de noi? Care ti se pare cel mai bun sfat dintre cele de mai sus?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Frumusete Ingrijire femei Trucuri frumusete

Articole recomandate

Citeste si despre