Suplimentele alimentare si spray-urile nazale in prevenirea bolilor specifice sezonului rece

/ / Modificat: 2011-10-19
Suplimentele alimentare si spray-urile nazale in prevenirea bolilor specifice sezonului rece

Pentru ca se apropie sezonul racelilor, iar cei mici sunt mai sensibili in aceasta perioada, este important sa previi bolile care ii pot face rau copilului tau. Astfel, produsele din gamele Alvityl si Humex sunt indicate intaririi sistemului imunitar si prevenirii bolilor ORL care pot aparea datorita venirii anotimpulului rece.

"Concluzia mea de medic cu o experienta de peste 4 decenii este ca preventia bolilor este cel mai important lucru, terapia ramanand o solutie de necesitate. Trebuie sa luptam pentru a creste un organism sanatos cu o imunitate foarte buna, astfel incat sa poata trai intr-un echilibru cu toate microorganismele din mediu – virusuri, bacterii, ciuperci, fara a se imbolnavi. Daca suntem puternici invingem boala. Cele mai moderne suplimente alimentare incearca sa stimuleze imunitatea pe toate caile pentru a preveni imbolnavirea", declara d-na dr. Ana Culcer, medic primar pediatru, doctor in stiinte.

Suplimentele alimentare Alvityl vin in completarea unei alimentatii variate si echilibrate care permit acoperirea necesarului zilnic de vitamine si minerale.

Alvityl ofera trei formule echilibrate care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si sunt adaptate diferitelor necesitati:

 alvityl_11_vitamine

  • un sirop care poate fi administrat incepand cu varsta de 3 ani – Alvityl 11 vitamine;

alvityl_plus

  • tablete cu 12 vitamine si 7 minerale pentru copiii peste 6 ani, adolescenti si adulti – Alvityl Plus Comprimate;

 alvityl_defenses

Alvityl Defenses Sirop contine 3 ingrediente cheie (Echinacea, propolis si vitamina C), care ajuta la intarirea sistemului natural de aparare al organismului la orice varsta, mai ales pe timpul iernii, in perioade de schimbari sezoniere, sau in cazuri de slabiciune fizica. De asemenea, este recomandat in scop preventiv pentru persoanele cu un organism fragil sau care sufera in mod repetat de afectiuni ORL sau in asociere cu un tratament medicamentos pentru a ajuta la intarirea organismului.

Asocierea dintre cele trei componente majore ale Alvityl Defenses si-a dovedit eficacitatea clinica in prevenirea infectiilor cailor respiratorii la copii. Studiul clinic a fost publicat in Archives of Pediatrics & Adolescent Medicine /JAMA (Journal of the American Medical Association) (Arhivele de Pediatrie si Medicina Adolescentilor – Jurnalul Asociatiei Medicale Americane). Datorita Alvityl Defenses, frecventa imbolnavirilor la copii scade la jumatate, iar recuperarea este de doua ori mai rapida.

Humex propune doua formule care se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor si sunt adaptate diferitelor necesitati:

humex_copii

  • Humex 100% Apa de mare pentru copii si Humex 100% Apa de mare pentru adulti sunt indicate pentru utilizarea zilnica asigurand o igiena nazala corespunzatoare, hidratarea mucoasei nazale in mediu uscat si eliminarea alergenilor.

humex_adulti

  • Humex 100% Apa de Mare Copii poate fi administrat bebelusilor incepand cu varsta de 1 luna, copiilor si adolescentilor.

O igiena nazala corespunzatoare joaca un rol tot mai important in rinita alergica: imbunatateste calitatea vietii a numerosi pacienti, diminuand scurgerile nazale si congestia nazala. In plus, reduce suprafata mucoasa a alergenilor, reziduurilor celulare si elementelor responsabile de inflamatia locala. Astfel, in cazul rinitelor alergice, apa de mare este un tratament eficient, sigur si o optiune perfecta pentru copiii mici si femeile insarcinate care nu au alte mijloace pentru atenuarea simptomelor. Femeile insarcinate pot utiliza produsul fara teama deoarece nu prezinta nici un risc pentru siguranta fatului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Raceala copii Viroze respiratorii copii Nas infundat copii

Articole recomandate

Citeste si despre