Apa de mare, aliatul de nadejde contra nasului infundat, chiar si in sezonul rece

/ / Modificat: 2022-11-17
Apa de mare, aliatul de nadejde contra nasului infundat, chiar si in sezonul rece

Cand spui apa de mare te gandesti la vara si vacanta. Stii ca este sanatate curata, dar te poti bucura de ea doar cand este cald, nu? Ei bine, nu! Vestea buna este ca de proprietatile apei de mare te poti bucura si in sezonul rece, cand este un aliat de nadejde contra nasului infundat. Cum? Cu ajutorul preparatelor ISOMAR! https://comenzi.bebetei.ro/cauti/isomar

Nasul infundat poate fi un semn de raceala incipient sau pur si simplu un simptom de care nu poti scapa dupa o viroza sau o gripa. Preparatele ISOMAR, cu apa de mare mediteraneana, colectata din parcul acvatic Cinque Terre, din Italia, te ajuta sa te bucuri din nou de o respiratie usoara, indiferent de varsta!

ISOMAR pentru toata familia

Sezonul rece este sezonul racelilor si pentru copii, si pentru adulti. Virozele se transmit repede de la un copil la altul, mai ales in colectivitate, apoi in familie, iar nasul infundat si respiratia ingreunata sunt simptomele care ne dau cele mai mari batai de cap. Racelile prelungite sunt si ele foarte neplacute, mai ales ca la un moment dat te saturi sa tot iei medicamente, fara sa te ajute prea mult. Aici intra in actiune preparatele nazale ISOMAR, pentru decongestia cailor respiratorii la copii cu varsta mai mare de un an, dar si la adulti.

Apa de mare din preparatele ISOMAR este una cu un grad mare de puritate, dat fiind faptul ca zona din care este colectata nu este traversata de nave comerciale si, prin urmare, nu este poluata. In plus, nu este doar un amestec banal de apa cu sare! Apa de mare de la Cinque Terre este imbogatita cu 92 de oligoelemente asemanatoare cu cele ce se regasesc in plasma sanguine umana; acest lucru se datoreaza formatiunilor subacvatice stancoase din zona.

Cinque Terre

Gama ISOMAR https://comenzi.bebetei.ro/cauti/isomar este destinata intregii familii, atat in cazul unor raceli obisnuite, cat si in caz de sinuzite, alergii sau alte problem respiratorii. Preparatele nazale au aplicabilitate larga in sfera ORL si oftalmologica si au, totodata, formule speciale, ce pot fi administrate inclusive copiilor mici si femeilor insarcinate.

Formule special pentru bebelusi si femei insarcinate

Preparatele hipertonice ISOMAR ajuta la combaterea congestiei nazale la copii cu varsta mai mare de un an.

ISOMAR a elaborat o gama de preparate izotonice ce pot fi administrate inclusive bebelusilor incepand cu varsta de 6 luni, dar si gravidelor sau persoanelor alergice, ca alternative teraputica naturala, fara substante medicamentoase ce pot provoca dependent si reactii adverse.

Apa de mare ISOMAR

Preparatele pentru aceste grupe speciale au fost imbogatite cu extracte vegetale cu bine cunoscute efecte terapeutice, precum musetel, aloe, nalba sau eucalipt.

Apa de mare de la Cinque Terre a fost introdusa nu doar in solutii nazale, ci si in unidoze ce pot fi administrate la nivelul ochilor sau prin aerosoloterapie.

In ce situatii se recomanda administrarea de apa de mare

Racelile banale si virozele pot crea problem respiratorii, iar administrarea unui decongestionant nazal este de mare ajutor.

Cu preparatele nazale izotonice din gama ISOMAR, respiratia este mai usoara, chiar si pe timp de noapte, facilitand o odihna mai buna si, astfel, o insanatosire mai grabnica. Aceste preparate nu se administreaza doar in cazul unor raceli, ci sunt de ajutor chiar si in cazul celor ce sufera de sinuzita sau de alergii. Chiar si sforaitul nocturn este diminuat cu ajutorul gamei ISOMAR, caile respiratorii fiind eliberate de bacterii, alergeni sau smog.

Formula speciala a preparatelor din gama ISOMAR https://comenzi.bebetei.ro/cauti/isomar ajuta inclusiv la reducerea proceselor inflamatorii, iar avantajul urias este ca aplicarea este una foarte simpla. Produsele ISOMAR pot fi administrate cu mare usurinta gratie unei tehnologii special create pentru eficienta si confort. Sprayurile presurizate pot fi aplicate din orice pozitie (vertical sau orizontala), gratie tehnologiei 360o. Cavitatile septului nazal vor fi, astfel, curatate in profunzime si nu exista nici cel mai mic risc de leziuni, lucru foarte important mai ales in cazul copiilor mici, care se pot misca foarte mult.

Nasul infundat are nevoie de ISOMAR cu apa de mare, pentru ca intrega familie sa fie mai sanatoasa.

Aceste produse sunt dispositive medicale. Va rugam sa cititi instructiunile de pe ambalaj si din prospect.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nas infundat Raceli copii

Articole recomandate

Citeste si despre