Unde poti gasi cea mai buna miere de Manuka in Romania?

/ / Modificat: 2021-01-25
Unde poti gasi cea mai buna miere de Manuka in Romania?

MIERE DE MANUKA - CE ESTE?

Aceasta miere de manuka (Manuka honey) contine in mod natural o substanta naturala antibacteriana, respectiv methylglyoxal si este produsa in Noua Zeelanda din arborele de Manuka, Leptospermum Scoparium. Compania Manuka Health reprezentata in Romania prin www.ManukaShop.ro este unul din cei mai mari producatori din lume de miere de Manuka.

Puterea concentratiei naturale de Methylglyoxal este prezentata pe borcane sub forma de grad MGO sau UMF. Cu cat acesti indici sunt mai mari, cu atat mierea are o concentratie naturala mai puternica.

 CEA MAI BUNA MIERE DE MANUKA?

Odată cu creșterea consumatorilor conștienți de necesitatea de sănătate ca și mine, cererea de produse alimentare din aceasta categorie este în continuă creștere. Astfel lumea intreaba, care este cea mai buna miere de Manuka ? De unde cumparam miere de Manuka originala ca sa fim siguri de beneficiile acestui produs ?

Un element interesant din lista alimentelor orientate către sănătate este aceasta miere de Manuka. Acesta este un tip special de miere extrasă numai din Noua Zeelandă. Există un motiv pentru care acest tip special de miere a câștigat recent atâta popularitate. Cercetările sugerează că acest tip de miere este excelent pentru piele și digestie. De fapt, aportul regulat de miere Manuka poate funcționa preventiv pentru cazuri de cancer și boli de piele.

Dar nu toata mierea de Manuka este la fel de eficientă pentru a preveni bolile. Calitatea mierii depinde de o multitudine de factori precum vremea, solul și zona din NOUA ZEELANDA. Din aceasta cauza daca vreti sa cumparati cea mai buna miere de Manuka si respectiv miere de Manuka originala de la nr 1 brand global pe aceasta categorie, respectiv Manuka Health Noua Zeelanda atunci recomandarea este sa intrati pe www.ManukaShop.ro unde gasiti in acelasi timp si certificatele de originalitate, declaratia producatorului si testele care arata calitatea acestui produs.

MIERE DE MANUKA ORIGINALA – cum verificati?

Cum stii daca mierea de Manuka este originala?

  • Mierea de Manuka de la Manuka Health, miere ce poate fi cumparata de pe ManukaShop.ro este pusa in borcane care au pe eticheta un cod QR ce poate fi scanat usor cu orice smartphone pentru a verifica originalitatea

  • Este bine sa cumparati intotdeauna din surse sigure, cum ar fi importatori directi ca ManukaShop.ro sau retele de supermarket/hypermarket, farmacii

  • Puteti intotdeauna cere un certificat de origine si teste de concentratie naturala, acestea putand fi gasite usor pe acest link pentru produsele importate de ManukaShop

Pentru a afla mai multe informatii sau pentru a cumpara miere de Manuka, va rugam sa intrati pe www.ManukaShop.ro

Miere de Manuka

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mierea de manuka

Articole recomandate

Citeste si despre