15 lucruri pe care i le-am facut copilului meu si nu regret

/ / Modificat: 2018-11-25
15 lucruri pe care i le-am facut copilului meu si nu regret

Anii trec foarte repede si ne trezim ca, de-acum, copiii nostri sunt mari. Apoi tragem linie si incepem sa adunam plusuri cu plusuri, sa vedem ce am gresit si unde.

Iata un text inspirational, in care multi parinti se vor regasi: 15 lucruri pe care le-am facut copilului meu si nu regret.

1. L-am dus la culcare: intr-o zi va creste si nu mai putem da timpul inapoi. Dusul la culcare, sarutul de noapte buna, invelitul, toate acestea sunt daruri nepretuite si pentru copii, si pentru parinti.

2. I-am spus “Te iubesc!”: sunt doua cuvinte foarte puternice si cu cat ii zici mai devreme, cu atat mai bine.

3. I-am ascultat povestile:toate povestile spuse de copii iti arata o particica din sufletul lor, ce le place, ce iubesc. Asa afli cum sunt ei!

4. L-am privit in ochi: ochii spun mai multe povesti decat gura. Uitandu-te in ochii copilului tau ii transmiti cat este de important pentru tine. Nu ar fi frumos ca el sa-si aduca aminte cum il priveai in ochi si-i zambeai?!

5. Am spus DA cand era mai usor sa spun NU:stii momentele acelea cand copilul vrea sa vina in patul tau peste noapte, sau cand vrea sa te joci cu el, desi tu ai de gatit, sau cand vrea o poveste in plus desi ochii ti se inchid de oboseala. Acele “DA”-uri conteaza.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copil Dezvoltare copil Emotii copii

Articole recomandate

Citeste si despre