Top 10 cele mai trasnite nume de copii de la Hollywood

/ / Modificat: 2012-07-19
Top 10 cele mai trasnite nume de copii de la Hollywood

Numele ciudate sau bizare de copii sunt o traditie printre vedetele de la Holywood. Exista copii de vedete care sunt pedepsiti, fara sa merite sau sa stie, cu nume dintre cele mai penibile, trasnite sau caraghioase, din placerea pura a parintilor de a fi originali sau din cauza unui moment de... neinspiratie! Iata topul celor mai neinspirate alegeri ale celebritatilor Hollywoodiene pentru bebelusii lor!

Bronx Mowgli - Ashlee Simpson

Ashlee Simpson este una dintre vedetele care aproape ca si-a batut joc de numele copilului ei. Bronx Mowgli nu suna doar ciudat, dar si alaturarea semnificatiilor acestor prenume este trasnita - Bronx - numele unui cartier newyorkez, iar Mowgli - celebrul personaj din Cartea Junglei.

Nahla Ariela Aubry - Halle Berry

Combinatia acestor prenume poate fi comparata cu usurinta cu o salata de fructe sau o tocana de legume care nu au nicio legatura unele cu altele. Este alegerea actritei Halle Berry pentru fetita ei, care a avut ca sursa de inspiratie un dictionar englez-arab - Nahla inseamna albina, iar Ariela - leu pentru Dumnezeu.

Pilot Inspektor - Jason Lee

Pilot Inspektor (Inspector Pilot) este unul dintre cele mai penibile nume de copii de la Hollywood. Actorul a fost inspirat de o melodie a unei trupe indie-rock, Grandaddy, pentru a alege aceasta capodopera.  

Kal-El Copola - Nicolas Cage

Cu intentia de a aduce un omagiu personajului sau preferat din benzile de desene animate, actorul Nicolas Cage si-a "pedepsit" copilul cu unul dintre cele mai caraghioase nume - Kal-El Coppola.  

Mirabella Bunny - Bryan Adams

Atunci cand a ales aceasta combinatie caraghioasa de prenume pentru fetita lui, Bryan Adams a sustinut ca s-a inspirat de la idolul sau din copilarie, Bugs Bunny.

Dandelion - Keith Richards

Dandelion inseamna papadie... Acest este numele care l-a inspirat pe Keith Richards, de la Rollingstone, sa il dea fetei lui.

Bear Blue - Alicia Silverstone

Alegerea Aliciei Silverstone de a-si numi copilul Bear Blue, adica Urs Albastru, a lasat cu gura cascata pe toata lumea, care nici acum nu intelege de ce ai putea pune un asemenea prenume copilului, in conditiile in care exista numeroase optiuni, mult mai atragatoare. Nu este nici interesant, nici deosebit, este caraghios!

Zuma Nesta Rock- Gwen Stefani

Numele pe care il poarta baietelul lui Gwen Stefani suna mai degraba a o incantatie a vrajitoarelor decat a prenume de copil. Insa vedeta are si explicatia pentru alegerea lor: Zuma - un joc online, Nesta - institut de cercetare, Rock - genul muzical cantat de tatal sau.

Blue Ivy - Beyonce

Cu toate ca a fost cel mai asteptat copil al shobizz-ului international, Beyonce si Jay-Z au creat controverse legate de numele fetitei lor, care nu se regaseste deloc in topul celor mai frumoase. Ideea de a-i pune nume Blue Ivy (iedera albastra) nu este chiar cea mai inspirata alegere!

Apple - Gwyneth Paltrow

Nici ideea de a pune numele Apple (Mar) unei fetite nu este tocmai inspirata, dar se pare ca a fost singura care i-a venit in minte lui Gwyneth Paltrow. Sa fi avut oare pofta de mere in acel moment?!

Tie care dintre numele de mai sus ti se pare cel mai trasnit? Copilul tau ce nume poarta si de unde ti-a venit inspiratia sa il botezi astfel? Povesteste-ne in comentarii!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nume copii Nume copii vedete

Articole recomandate

Citeste si despre