Poze pe care sa le faci bebelusului in prima zi dupa nastere

/ / Modificat: 2014-03-18
Poze pe care sa le faci bebelusului in prima zi dupa nastere

Nu o sa uiti niciodata ziua in care iti vei naste copilul si il vei tine pentru prima oara in brate. Este un moment atat de coplesitor si iti creeaza o stare imensa de bucurie, incat nu ai vrea sa se termine niciodata. Poti face astfel incat ziua aceea sa dainuisca mereu in sertarul tau de amintiri si sa o rememorezi in orice moment, cu ajutorul unor poze frumoase si dragalase, care de fiecare data cand te uiti la ele iti vor face inima sa bata mai tare si zambetele sa-ti apara pe chip. Iata cateva idei de poze pe care sa le faci atat nou-nascutului, dar si alte sugestii de ipostaze de fotografiat in cea mai frumoasa zi din viata ta!  

Prima poza cu mami

mama-nou-nascut

Momentul in care iti tii prima data bebelusul in brate este unul care merita imortalizat. Chiar daca esti epuizata sau nu arati foarte bine, dupa o nastere lunga si chinuitoare, incearca sa gasiti un unghi favorabil, astfel incat sa iti poti face o poza, care va deveni o amintire tare draga din acel moment. 

Poza cu bratara de identificare de la spital

bratara-bebe-maternitate

O alta poza interesanta si memorabila pe care o poti face nou-nascutului, in prima zi, este cea in care il fotografiezi cand sta in salonul de nou-nascuti si are bratara de identificare la mana, cu numele si data nasterii. Fa focus pe bratara, iar pe bebe pozeaza-l in plan secund, pentru ca poza sa iasa si mai interesanta. 

Poza de familie - cu mami si cu tati

prima-poza-familie

In prima lui zi de dupa nastere, micutul face cunostinta nu doar cu mamica, pe care o stia doar din burtica, ci si cu taticul. Odata cu nasterea bebelusului, familia voastra a devenit mai mare si mai frumoasa. Merita sa faceti o poza de familie, in care sa fiti impreuna toti trei si in care sa va exprimati bucuria si fericirea pentru noua minune din viata voastra. 

Poza cu amprenta manutei sau piciorusului

picioruse-bebe

In prima zi dupa nastere, bebelusul tau este o mogaldeata mica de numai cativa zeci de centimetri si cu o piele zbarcita si incretita extrem de dragalasa. O idee interesanta de a pastra imaginea copilului la numai cateva ore dupa nastere este sa ii pozezi amprenta piciorusului sau a manutei. Va fi o amintire placuta, pe care o vei savura din plin cu copilul tau cand va creste mai mare. 

Somnul dulce al nou-nascutului

somn-nou-nascut

Cu siguranta ca micutul tau iti va oferi cel mai mult material de lucru pentru fotografii in timpul somnului. In cea mai mare parte a timpului, nou-nascutul doarme, asadar, stai la panda si surprinde cea mai dragalasa ipostaza a micutului in timpul somnului - cand are degetelul in gurita, cand zambeste, cand tine manutele pe fata etc. 

Poza cu fratiorii

nou-nascut-fratior

Nu doar mami si tati sunt "ceruti" in poza de bebelus. Cu siguranta ca micuta vedeta a familiei vrea sa faca cunostinta si cu fratiorii, iar cei mici sunt nerabdatori sa il vada pe micutul care a stat ascuns in burtica ta atat timp. Asadar, in sedinta foto din prima zi de nastere a bebelusului organizeaza si poze de familie in care sa fii impreuna cu bebe, tati si fratiorii, una in care doar tu cu nou-nascutul si ceilalti copii, iar daca fratii lui sunt suficient de maricei, poti sa ii lasi sa faca poze doar ei cu bebe. 

Ipostaze amuzante ale bebelusului

nou-nascut amuzant

Poti face un album intreg cu pozele pe care i le faci bebelusului in ipostaze amuzante. Exista o multime gesturi si mimici care sunt haioase si dragalase, pregatite pentru a fi surprinse in fotografii. Asadar, ori de cate ori copilul casca, stramba din buze, se incrunta, zambeste sau sta intr-o pozitie haioasa, fii pregatita cu aparatul de fotografiat, pentru a-l poza rapid.

Primele plansete ale bebelusului

plans-nou-nascut

Bebelusul va plange prima oara la cateva secunde dupa nastere, cand medicii vor stabili scorul Apgar si starea de sanatate ale copilului. Insa dupa aceea, cand il vei surprinde ca va face o mutrita trista si ca se pregateste de un concert de plansete, fa-i repede o poza. Sunt memorabile si vor fi savurate din plin peste ani!

Tu ce poze ai facut bebelusului tau in prima lui zi de nastere? Ce amintiri dragi ai cu el? Retraieste acel moment minunat din viata ta si impartaseste-ne sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos! 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Poze bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre