Ghid de shopping pentru venirea pe lume a noului bebelus

/ / Modificat: 2021-05-05
Ghid de shopping pentru venirea pe lume a noului bebelus

Pregatirea pentru venirea pe lume a noului bebelus poate fi coplesitoare, mai ales pentru tinerii parinti care se bucura de aceasta experienta pentru prima oara. Iar lista de cumparaturi poate fi si mai surprinzatoare, pentru ca acestea nu sunt putine.

Pregatirea pentru venirea pe lume a noului bebelus poate fi coplesitoare, mai ales pentru tinerii parinti care se bucura de aceasta experienta pentru prima oara. Iar lista de cumparaturi poate fi si mai surprinzatoare, pentru ca acestea nu sunt putine.

Prin intermediul acestui articol venim in ajutorul tau cu propuneri privind elementele absolut necesare pe care trebuie sa le achizitionezi inainte de venirea pe lume a prichindelului tau. De asemenea, vom explica de ce obiectele recomandate sunt necesare in rutina de zi cu zi, fara a exagera insa. Credem cu tarie in achizitiile ce pot fi folosite pentru o perioada indelungata, fara a fi nevoie sa cheltuiesti o suma mare de bani.

Primele luni de viata

Primele luni, parintii si in special mama sunt dedicati in totalitate ingrijirii copilului. Acestea sunt cele mai aglomerate luni, deoarece cel mic trebuie supravegheat permanent. Este o perioada a transformarilor care se resimt atat pe fizicul mamicii, care se reface dupa nastere, dar si pe schimbarile rapide in rutina noului membru. Se schimba ritmul intregii case si se adapteaza in functie de orele de hranire si somn.

Din aceasta cauza, este bine sa va puneti cateva repere cu care sa rezonati, pentru a nu simti trecerea brusc. Puteti face acest lucru cu ajutorul unor produse multifunctionale, care sa va usureze sarcinile zilnice.

Cumparaturi esentiale pentru bebe

Iata cateva produse esentiale pentru bebelus, pe care trebuie sa le ai: patut si saltea, aparatoare laterale pentru patut, babynest, biberoane, suzete cu lant, carucior, scaun de masina, bavete textile, prosoape, produse cosmetice pentru baie, combinezon de iarna, jucarii de tranzitie, body-uri, scutece si accesorii de puericultura.

Atunci cand vine vorba de carucioare copii, recomandarea noastra este sa optezi pentru un model complet, pe care îl poti folosi pentru o lunga perioada de timp. Alege un carucior cu structura stabila, cadrul de aluminiu si roti cu suspensii pentru o manevrare usoara. Daca nu dispui de mult spatiu de depozitare, poti cumpara un carucior extensibil. Acesta se strange si este facil mai ales in calatorii, intrucat este facut special pentru a fi acceptat de companiile aeriene.

Alege caruciorul perfect!

Pentru a te bucura de experienta maxima a unui carucior modern, alege unul din categoria carucioare 3 in 1. Asa, vei scapa de grija achizitionarii unor piese precum scoica, landou si parte sport sau scaun de masina, deoarece acestea intra in componenta unui carucior de acest fel.

Asadar, pentru parintii care doresc sa investeasca intr-un carucior versatil, pe care sa il poata folosi pe o perioada indelungata, sugestia noastra este sa aleaga un carut 3 in 1. Desi landoul este recomandat pentru primele 8 luni obligatoriu, ulterior se poate folosi exclusiv pentru plimbarile prin parc, sau in zilele aglomerate in care nu puteti ajunge acasa la orele destinate somnului de dupa-amiaza.

Partea sport se poate folosi drept carucior sport, fiind recomandat incepand cu varsta de 6 luni, atunci cand copilul isi poate mentine greutatea capului. Aceasta poate fi folosita pana la varsta de 36 luni, atunci cand copilul va fi pregatit pentru o tricicleta sport cu care sa se plimbe prin parc.

Scoica poate lua locul scaunului de masina, aceasta putand fi folosita pana la varsta de 11 luni, siguranta copilului este pe primul loc, asa ca aceasta dispune de centura cu prindere in 3 puncte si husa de picioare.

Scoica poate fi folosita cu usurinta drept scaun de masina pana la varsta de un an, avand de asemenea prindere in centuri auto. Posibilitatea de a transforma carutul intr-unul sport vine ca un plus, mai ales pentru calatorii sau parinti cu un stil de viata activ, deoarece este usor, pliabil si ocupa putin spatiu.

Speram ca sugestiile noastre iti vor fi de folos in alegerea unui carucior perfect pentru bebelusul tau. Stim ca primele luni sunt coplesitoare, de aceea este foarte important sa te organizezi din timp si sa cumperi lucrurile potrivite.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre