Ce mananca femeile care tocmai au nascut la Spitalul Universitar Bucuresti. „Cum sa nu innebunesti?”

/ / Modificat: 2023-02-02
Ce mananca femeile care tocmai au nascut la Spitalul Universitar Bucuresti. „Cum sa nu innebunesti?”

Noi imagini dintr-o maternitate din Romania au nascut revolta pe retele de socializare. Un proaspat tatic a tinut sa impartaseasca si altor persoane conditiile de spitalizare din maternitatea Spitalului Universitar Bucuresti. Imaginile si detaliile sunt graitoare.

„Mancare de la Spitalul Municipal Bucuresti pentru sotia mea si pentru restul mamicilor ce au nascut de curand si ar trebui sa alapteze”, a scris barbatul pe Facebook, alaturi de doua fotografii cu mic-dejunul primit de sotia sa, care tocmai a adus pe lume un copil, la Spitalul Universitar Bucuresti.

„Poftim sa traiesti in Romania si sa platim asigurari. Cum, ca tata al copilului sau ca orice alt parinte, sa nu innebunesti cand vezi atata dezinteres si nesimtire, cum!?”, a completat utilizatorul.

Intr-o alta postare pe reteaua de socializare, proaspata mamica a acuzat si faptul ca in spital apa calda era „cu portia”, dar mai ales faptul ca a fost nevoita sa dea mita unora dintre agajati:

„Daca nu le-am bagat bani in buzunar, imi manipulau bebelusul ca pe sacul de cartofi. Si la paza jos, la fel. Nu dai bani, iti aduce bagajul sau pachetul cand isi aduce aminte”.

Imaginile au iscat un val de comentarii pe retelele de socializare. „E mai scumpa casoleta decat continutul”, a comentat o persoana la fotografiile in care era prezentat mic-dejunul servit lauzelor la Spitalul Municipal.

Altii au acuzat faptul ca, desi costul spitalizarii este de mii de lei bune, suma alocata pentru ratia de hrana este una infima.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Maternitate de stat

Articole recomandate

Citeste si despre