Top 15 cele mai bune maternitati din Romania

/ / Modificat: 2015-08-14
Top 15 cele mai bune maternitati din Romania

Orice viitoare mama se gandeste cu nerabdare la momentul in care isi va tine puiul in brate, iar pentru ca nasterea sa decurga bine si atat noua mamica, dar si bebelusul sa aiba parte de cel mai bun tratament si de atentia care se cuvinte in astfel de imprejurari trebuie sa identificam o maternitate cu dotarile necesare si cu medici buni.

Pentru a-ti veni in ajutor in alegerea maternitatii, iti recomandam 15 unitati sanitare din tara noastra unde vei avea parte de un tratament de calitate.

Maternitatea Sanador Bucuresti 

La Maternitatea Sanador exista 3 sali de nastere. Pacientele internate aici vor sta in rezerve duble de unul sau doua paturi, iar in salon se mai gasesc un fotoliu sau o canapea pat, exista un televizor, un frigider, o caseta de valori. Fiecare salon are o baie proprie, iar pacientele au la dispozitie un telefon cu un buton special pentru chemarea unui asistente care ii sta la dispozitie oricand.

Contact: www.sanador.ro

Spitalul Clinic Filantropia 

La acest spital exista un salon pentru pretravaliu, 4 sali de travaliu individuale, o sala de operatii si un salon postoperator. Gravidele sunt atent monitorizate de moase pe durata travaliului care le vor sfatui si in ceea ce priveste tehnicile pentru calmarea durerii din timpul travaliului. Aici sunt 15 saloane cu cate doua paturi, cu baie proprie, dar si alte 5 saloane individuale.

Contact: www.spitalulfilantropia.ro

Spitalul Euromaterna Constanta 

La aceasta clinica din Constanta vei gasi patru sali de nasteri, un compartiment pentru urmarirea postoperatorie cu supraveghere permanenta si vei avea parte de servicii de neonatologie de ingrijire a bebelusului. In rezervele pentru mamici exista baie proprie, un patut pentru nou-nascut, spalator si blat pentru infasarea copilului, televizor, frigider, aer conditionat.

Contact: www.euromaterna.ro

Maternitatea MedLife Eva Brasov 

La aceasta maternitate exista trei sali de nastere pe cale natura, o sala pentru nastere in mediu acvatic si doua sali pentru operatiile de cezarienA. Vei avea la dispozitie rezerve individuale dotate cu o consola de terapie, baie proprie, televizor, aer conditionat, patut pentru bebelus, masa pentru infasat si vi se va asigura asistenta medicala permanenta.

Contact: www.medlife.ro/maternitatea-eva-brasov

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie "Cuza Voda" Iasi 

Este un spital de stat unde veti avea parte de toate ingrijirile pentru nastere, dar si de consiliere psihologica in timpul sarcinii si a lauziei. Este cea mai mare unitate de acest tip din tara noastra, iar anul trecut s-au incheiat lucrarile de modernizare incepute cu patru ani in urma.

Contact: www.spitalcuzavodaiasi.ro

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj 

Aici functioneaza doua sectii de obstetrica ginecologie. Este unul dintre cele mai mari spitale de la noi din tara. Ministerul Sanatatii a clasata acest spital in 2011 la clasa intai de performanta.

Contact: www.scju-cluj.ro

Spitalul de Obstetrica-Ginecologie Buna Vestire Galati

Viitoarele mamici din Galati pot merge cu incredere la Spitalul de Obstetrica-Ginecologie Buna Vestire unde vor avea parte de ingrijire medicala permanenta. Acesta este un spital de stat, unde serviciile sunt gratuite pentru asigurati. Ai la dispozitie si saloane rezerva individuale, cu televizor, frigider si baie proprie, unde se va plati spitalizarea indiferent de asigurare.

Contact: www.maternitategl.ro

Spitalul Premiere, Timisoara 

Acest spital privat din Timisoara le sta la dispozitie viitoarelor mamici prin departamentele de obstetrica, ginecologie si neonatologie. In rezerve sunt unul sau doua paturi, iar mamicilor le vor sta la dispozitie 3 asistente in permanenta, dar si un neonatolog care sa o ajute pe proaspata mama cu informatiile de care are nevoie.

Contact: www.spitalpremiere.ro

Maternitatea Polisano Sibiu 

La aceasta clinica exista 3 sali de travaliu dotate inclusiv cu cada pentru nastere subacvatica. In ceea ce priveste saloanele, intr-o rezeva exista doua paturi, baie, televizor, frigider, acces la internet, aer conditionat, patut pentru nou nascut, masa de infasat, dar si un sistem pentru chemarea asistentei in salon cat si in baie.

Contact: www.clinicapolisano.ro

Maternitatea Genesys Arad 

Aceasta maternitate din Arad iti pune la dispozitie 10 rezerve dotate cu toate cele necesare unei experiente cat mai confortabile. Mamele si nou-nascutii sunt monitorizati in permanenta, iar in saloane exista baie, televizor, telefon, conexiune la internet, aer conditionat si patuturi pentru bebelusi. De asemenea, in aceasta clinica exista si un consilier pentru alimentatia si ingrijirea nou-nascutului.

Contact: www.medlife.ro/maternitatea-genesys-arad

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Regina Maria Bucuresti

In cadrul Spitalului Regina Maria sunt 4 sali de operatie, 2 sali de nastere, una avand dotari si pentru nasterea in apa.

Exista 3 tipuri de rezerve: VIP, Extra, Premium, in functie de optiunile tale. Toate au monitorizare permanenta, bai proprii, televizor si patuturi pentru nou nascuti.

Contact: www.reginamaria.ro

Spitalul privat de obstetrica si ginecologie Gynia Cluj 

Maternitatea de la clinica Gynia are o sala de nastere, doua sali de travaliu, o sala de operatii cezariene si cinci saloane pentru lauze. Exista o sala cu cada speciala pentru travaliu in apa. Saloanele au cate doua paturi, televizor, frigider, acces la internet, sonerie de urgenta si un patut pentru nou-nascut.

Contact: www.gynia.ro

Spitalul Clinic de Urgenta Elias 

Spitalul Clinic de Urgenta Elias are doua sali de operatii ginecologice, o sala pentru operatiile cezariene, doua sali de nastere. Exista un serviciu de garda 24/24 astfel ca vei avea parte de asistenta medicala permanenta.

Contact: www.spitalul-elias.ro

Spitalul Clinic CF 2 

CF 2 este un spital de stat, unde serviciile pentru asigurati sunt gratuite. La sectia de obstetrica ginecologie sunt saloane dotate cu grup sanitar propriu, frigider, aer conditionat. Exista de asemenea mese radiante pentru ingrijirea si monitorizarea nou-nascutilor.

Contact:www.spcf2.ro

Maternitatea Polizu 

La maternintatea Polizu serviciile sunt decontate de Casa de Asigurari de Sanatate, asa ca servciile sunt gratuite pentru asigurati. Mamicile pot opta pentru rezerve cu cate un pat si un patut care functioneaza in sistem privat si se platesc. Exista de asemenea si saloane cu cate 2 paturi, si saloane cu cate 4 paturi.

Contact: www.iomc.ro

Nu ai gasit maternitatea potrivita pentru tine? Cauta aici

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Maternitate

Articole recomandate

Citeste si despre