A nascut in timp ce se afla in vacanta in Italia. Nu stia ca este insarcinata! Declaratie SOCANTA a prietenilor

/ / Modificat: 2022-07-12
A nascut in timp ce se afla in vacanta in Italia. Nu stia ca este insarcinata! Declaratie SOCANTA a prietenilor

O situatie incredibila a avut loc in Italia. O cantareata de origine braziliana a nascut in timp ce se afla in vacanta. Aceasta nu stia ca este insarcinata.

Manoela Fortuna se bucura de o superba vacanta in Italia, alaturi de prietenii sai, in timp ce a inceput sa se simta rau. Odata ce a ajuns la spital aceasta a fost socata sa afle ca urmeaza sa devina mamica.

La cateva ore de la internare Manoela a adus pe lume o fetita pe care a botezat-o Esperanza. 

Cantareata nu avea nici cea mai mica idee ca este insarcinata. Aceasta a fost dusa la spital dupa ce a acuzat dureri abdominale puternice. Abia atunci a afflat ca era insarcinata. 

”A fost un soc pentru toata lumea. Copilul este bine si frumos”, a dezvaluit o prietena de-a cantaretei. Aceasta a mai adaugat ca “Nu se vedea nicio burta de gravida, noi pur si simplu am crezut ca s-a ingrasat putin”.

Potrivit informatiilor, tatal copilului nu se afla in Italia in momentul nasterii. Acesta a aflat vestea de la distanta.

Manoela Fortuna este o cantareata din Brazilia care a ajuns cunoscuta in urma participarii la emisiunea “The Voice” echivalentul emisiunii “Vocea Romaniei”.

FOTO: news.italy-24.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre