A nascut in timp ce facea dus. Pana atunci nu a stiut ca este insarcinata

/ / Modificat: 2022-04-09
A nascut in timp ce facea dus. Pana atunci nu a stiut ca este insarcinata

O femeie in varsta de 28 de ani, din Australia, a nascut in ce facea dus. Tanara nu a stiut ca este insarcinata pana in momentul nasterii, desi pana atunci mai daduse nastere a doi copii.

Dimitty Bonnet si sotul ei, Jason, erau parintii a doi copii: Nate (5 ani) si Darci (3 ani). Cei doi nu isi mai doreau un al treilea copil.

Pe toata durata sarcinii Dimitty a avut ciclu menstrual regulat. Mai mult, cu cateva saptamani inainte de a naste a facut si un test de sarcina care a iesit negativ.

Pe toata perioada sarcinii a avut o viata normala. A continuat sa joace rugby si sa faca activitiatile normale fara probleme. Faptul ca a luat cateva kilograme in plus nu au fost o mirare pentru tanara care avea oscilatii de greutate.

"Toata viata, am avut fluctuatii de greutate, asa ca nu m-am gandit ca e ceva in neregula cand m-am ingrasat cateva kilograme. Cu o luna inainte sa nasc, am zburat cu avionul si chiar am facut o radiografie, dupa o accidentare la rugby, cu sase saptamani in urma. Absolut nimic nu ma anunta ca sunt insarcinata", a afirmat Dimitty.

Tanara a inceput sa se simta inconfortabil in timpul noptii

"M-am trezit in jurul orei 1 dimineata si ma simteam atat de inconfortabil. Era ca si cum aveam mare nevoie de toaleta, dar nu eram in stare sa ma duc. Durerea a inceput sa se agraveze, asa ca am decis sa fac un dus pentru a ma simti mai bine. Nu am vrut sa-mi trezesc sotul, asa ca am tinut lumina stinsa si am facut dus pe intuneric.”, a explicat tanara pentru The Sun. 

Dimitty a fost socata cand a simtit, brusc, nevoia sa impinga. Tanara care se afla deja in dus a prins capul bebelusului intre picioare.

Cand aceasta a strigat dupa ajutor Jason s-a repezit in baie si a gasit-o plina de sange si cu un bebelus in brate.

Panicati au sunat la urgente iar o ambulanta a ajuns 15 minute mai tarziu, la timp pentru a o ajuta pe tanara sa elimine placenta. Dupa ce acestia au taiat cordonul ombilical si s-au asigurat ca mama si bebelusul sunt bine i-au transportat la Spitalul Campbelltown din New South Wales, unde cei doi au fost monitorizati timp de 24 de ore.

Dimitty si Jason si-au numit baietelul surpriza, Harvey Eric Barry Timmins. Acesta a cantarit 2,9 kg

In timp ce Dimitty si bebelusul se aflau in spital, Jason i-a sunat pe cei doi copii si i-a anuntat ca “Mama are o surpriza”, inainte de a veni acasa cu noul lor fratior.

"A fost un soc atat de mare incat primele zile sunt putin neclare. Ne-a luat aproximativ 24 de ore sa gasim un nume pentru el, dar am ales Harvey, dupa bunicul lui Jason, ceea ce este foarte special. Este un copil atat de uimitor si ne simtim atat de norocosi ca s-a alaturat familiei, chiar daca a fost un soc la inceput

Ne-a luat aproximativ 24 de ore sa gasim un nume pentru el, dar am ales Harvey, dupa bunicul lui Jason, ceea ce este foarte special. Este un copil atat de uimitor si ne simtim atat de norocosi ca s-a alaturat familiei, chiar daca a fost un soc la inceput", a explicat Dimitty.

  • FOTO: thesun.co.uk

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre