• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Stanciu Adrian
241 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Stanciu Adrian

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

pediatrie

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie

Nr. cabinet 0724.073.801 Dr. Stanciu Adrian

Opinii utilizatori

Dr. Stanciu Adrian
De Anca pe 23 Noiembrie 2010

Am 2 copii, o fetita de 6 ani si un baietel de 4. Il cumoastem pe domnul doctor de 6 ani. Niciodata nu s-a intamplat ca, dupa tratamentul recomandat, sa nu ne insanatosim complet. Am incredere totala in dansul, este un om minunat. A fost un noroc extraordinar sa il cunoastem. Multumim.

Dr. Stanciu Adrian
De Maria pe 22 Noiembrie 2010

Buna ziua, poate sa imi spuna cineva, va rog, adresa cabinetului particular, numarul de telefon si zilele cand se pot face programari la dl dr.? Multumesc.

dr.Stanciu Adrian
De Cristina pe 18 Noiembrie 2010

Am fost si eu cu fetita la domnul dr. Stanciu marti,fetita tusea foarte rau de 3 zile si nu o linistea nimic.Am sunat la cabinet,intr-adevar de foarte multe ori dar nici nu are importanta as fi fost in stare sa stau cu telefonul in mana toata ziua doar sa prind linie libera si sa pot ajunge la domnul doctor.Dumnezeu m-a ajutat si domnul dr. a putut sa consulte fetita,mi-a placut foarte mult de dansul,cu zambetul pe buze,foarte calm,a glumit cu fetita iar mie mi-a raspuns la toate nelamuririle.Am fost foarte multumita si ii multumesc inca odata lui Dumnezeu ca mi l-a scos pe acest om in cale pentru a putea avea grija de fetita mea
Iar pe doamna asistenta o admir si o repect,nu stiu cati dintre noi am putea sa mai fim cu zambetul pe buze dupa o zi intreaga de vb la tel. non stop...eu cred ca imi luam campii.Cu mine a fost foarte draguta si amabila si la telefon si la cabinet
Stima si respect domnule dr Stanciu sa va dea Dumnezeu sanatate si tot binele din lume

Dr. Stanciu Adrian
De Ioana pe 17 Noiembrie 2010

De 3 saptamani zi de zi incerc sa fac o programare, dupa sutele de apelari raspunde scretara si-mi spune ca doar miercuri dupa ora 14 se fac programari si a venit ziua de miercuri, dar permanent ocupat, dupa ora 16 inchide mobilul. Pacat de un asemnea doctor care are asa angajati.

Dr. Stanciu Adrian
De Petruta Tsirkonis pe 16 Noiembrie 2010

Am fost ieri cu baietelul de 2 ani la cabinetul particular al dansului, am dat inainte 117 telefoane si nu am reusit sa fac programare pt ca era suna ocupat permanent, iar cand am reusit in final sa prind secretara sau asistenta dumnealui mi-a inchis telefonul. Am incercat totusi fara programare pt. ca baietelul meu se simtea foarte rau, avea stare febrila si tusea continu (inainte a avut bronsita astmatiforma - diagnostic pus tot de dl.doctor Stanciu) si dupa ce am stat 3 ore la cabinetul dumnealui a refuzat sa ma primeasca. In fata mea cand vorbeam cu asistenta sau secretara dumnealui a sunat telefonul iar doamna respectiva a ridicat receptorul si l-a inchis imediat fara ca macar sa spuna un simplu alo, si bineinteles ca era cineva pentru o programare. Acelasi lucru mi s-a intamplat ieri si mie, si sotului meu care incerca disperat sa faca programare la consult si prietenei mele. Nu por crede ca dl.doctor nu stie de comportamentul angajatei dumnealui care este platita pentru a raspunde la telefon atata timp cat exista camere de luat vederi in sala de asteptare. Ma intreb doar atat daca era copilul dansei in locul copilului meu tot asa ar fi procedat?
Pacat de dl.doctor ca este un bun profesionist, dar ca om lasa de dorit si pacat ca tine la usa o asa angajata lipsita de constiinta. Ar fi trebuit ca doamna respectiva sa aiba un salariu de bugetar si sa se chinuie sa traiasca asa cum traiesc greu oamenii in aceasta tara. Sper ca intr-o zi copilul sau nepotul sau cineva apropiat dumneaiei sa pateasca acelasi lucru care l-am patit eu si poate va intelege greseala facuta si lipsa de profesionalism de care a dat dovada. Ce spuneti domnule doctor de comportamentul angajatilor dumneavoastra pe care ii platiti degeaba, trimiteti-va secretara sau asistenta (pentru ca nu stiu pe ce post este angajata) la specializare sa invete sa se comporta cu pacientii pentru ca acest comportament al dansei este o pata pe renumele dumneavoastra, dar poate ca avand atatia pacienti deja nu va mai intereseaza si acoperiti incompetenta doamnei, dar amintiti-va de juramantul lui Hipocrate totusi atunci cand este vorba de copii.

Dr. Stanciu Adrian
De Mihaela b pe 09 Noiembrie 2010

Doamna Raluca este foarte eficienta. Toate mesajele voaste ajung la dl dr. Ganditi-va cum ar fi sa-i sune dl dr. telefonul incontinu. Eu am fost si cand nu avea secretara si era nasol de tot. Nu fiti rele.

Dr. Stanciu Adrian
De Mihaela B pe 09 Noiembrie 2010

Dl dr. Stanciu este un dr. extraordinar de bun. La inceput nu mi-a placur pentru ca mi se parea expeditiv, dar in timp mi-am schimbat parerea.

Dr. Stanciu Adrian
De Craita Serbanescu pe 09 Noiembrie 2010

Unde se afla cabinetul privat, cand poate fi gasit acolo pentru consultatii si ce numar de telefon are?

Dr. Stanciu Adrian
De Neagu georgeta pe 05 Noiembrie 2010

Mergeti la dansul, este cel mai bun medic pediatru. De nota 20.

Dr. Stanciu Adrian
De Neagu pe 05 Noiembrie 2010

Cel mai bun.

Contact Dr. Stanciu Adrian

Adresa

C-tin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.