• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
18 opinii
Localitate:
Ploiesti
Maternitate:
de stat

Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti

Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti ofera asistenta medicala de specialitate permanenta pentru locuitorii orasului Ploiesti si ai judetului Prahova.

Datorita cazuisticii pe care o rezolva, spitalul este declarat de interes judetean, avand gradul II. Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti este autorizat sa desfasoare studii...

Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti ofera asistenta medicala de specialitate permanenta pentru locuitorii orasului Ploiesti si ai judetului Prahova. Datorita cazuisticii pe care o rezolva, spitalul este declarat de interes judetean, avand gradul II. Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti este autorizat sa desfasoare studii clinice cu beneficiu terapeutic in cadrul specialitatilor clinice de Obstetrica Ginecologie si Anestezie si Terapie Intensiva.

asistenta medicala 24 de ore din 24

sectia obstetrica I (Dr. Stoica Horia - medic primar)
sectia obstetrica II (Dr. Popescu Mihai - medic primar)
sectia obstetrica ginecologie

sectia neonatologie I (Dr. Goldis Mirela - medic primar)
sectia neonatologie II (Dr.Erhan Cristina - medic primar)
sectia anestezie terapie intensiva (Dr. Ilie Dumitru - medic primar)

bloc operator
farmacie (cu circuit inchis)
laborator analize medicale
aborator radiologie
imagistica medicala
laborator clinic
laborator anatomie patologica
compartiment de prevenire si control al infectiilor nosocomiale
compartiment statistica si informatica medicala

nastere fara dureri anestezie epidurala
asistenta programata a nasterii si recoltare celule stem
recoltare pentru test Babes-Papanicolau
diagnostic de sarcina
ecografie
histerosalpingografie (HSG)

Dr. Stoica Horia (medic primar - sef sectie obstetrica I)
Dr. Popescu Mihai (medic primar - sef sectie obstetrica II)
Dr. Luchian Lenuta (medic primar obstetrica ginecologie)
Dr. Goldis Mirela (medic primar - sef sectie neonatologie I)
Dr. Erhan Cristina (medic primar - sef sectie neonatologie II)

sectia obstetrica I

gravide - 1 salon X 5 paturi, 1 salon X 6 paturi; rooming-in - 3 saloane X 2 paturi, lehuze aseptic - 1 salon X 5 paturi, 2 saloane X 7 paturi, cezariene - 2 saloane X 6 paturi

sectia obstetrica II

gravide - 1 salon X 5 paturi, 2 saloane X 6 paturi, rooming-in - 3 saloane X 2 paturi, lehuze aseptic - 1 salon X 6 paturi, 2 saloane X 7 paturi, cezariene - 2 saloane X 7 paturi

sectia obstetrica ginecologie

lehuze septice - 2 saloane X 5 paturi, 2 saloane X 6 paturi, ginecologie - 4 saloane X 5 paturi, avorturi - 1 salon X 6 paturi, 3 saloane X 5 paturi

sectia neonatologie I

normoponderali - 2 saloane X 6 paturi, terapie intensiva septic - 1 salon X 2 paturi, rooming-in - 4 saloane X 2 paturi, normoponderali - 1 salon X 7 paturi, 1 salon X 9 paturi, 2 saloane X 8 paturi, terapie intensiva prematuri - 1 salon X 4 paturi

sectia neonatologie II

potential septic - 2 saloane X 3 paturi, terapie intensiva septic - 1 salon X 3 paturi, prematuri - 3 saloane X 7 paturi, terapie intensiva prematuri - 1 salon X 6 paturi

sectia anestezie terapie intensiva

obstetrica aseptic - 1 salon X 9 paturi, ginecologie aseptic - 1 salon X 9 paturi, obstetrica-ginecologie septic - 1 salon X 7 paturi

spitalizare de zi spitalizare - 2 saloane X 5 paturi

sectia obstetrica I

gravide - 2 rezerve X 2 paturi, lehuze aseptic - 1 rezerva X 3 paturi

sectia obstetrica II

lehuze aseptic - 1 rezerva X 3 paturi

sectia obstetrica ginecologie

lehuze septice - 2 rezerve X 2 paturi, ginecologie - 2 rezerve X 2 paturi, avorturi - 2 rezerve X 2 paturi

sectia neonatologie I

normoponderali - 1 rezerva X 2 paturi, rooming-in - 2 rezerve X 2 paturi, normoponderali - 1 rezerva X 2 paturi, cezariana - 2 rezerve X 7 paturi

sectia neonatologie II

potential septic - 1 rezerva X 1 pat, prematuri - 1 rezerva X 1 pat, 1 rezerva X 2 paturi

pacienta se adreseaza direct la camera de garda a spitalului. Internarea se poate face in urgenta sau in sistem programat (pe baza listei de asteptare).

consultatie - 30 RON
citodiagnostic (Babes Papanicolau) - 50 RON
examen secretie vaginala - 7 RON
ecografie - 50 RON

Opinii utilizatori

Multumesc
De Ady pe 06 August 2013

Am nascut in decembrie 2010 si am fost foarte multumita. Incurajez si alte gravidute sa mearga la maternitatea Ploiesti.

Impresie generala
De Purcaru Anca pe 03 Aprilie 2013

Mii de multumiri d-lui doctor Popescu Mihail pentru ca exista. Fara indoiala este cel mai bun medic din toate punctele de vedere.

Ganduri bune
De Ionita Maria pe 28 Martie 2013

Domnule doctor Popescu, multumesc ca existati, caci datorita dumneavoastra exist eu! (Ionita Marius-Lucian)

Servicii de nota 10 la Maternitatea din Ploiesti
De Lorena Nitu pe 27 Februarie 2011

Am nascut aici anul trecut(decembrie 2010)prin cezariana, si, contrar celor citite in cele mai multe site-uri de pe internet, am gasit o atmosfera normala, o echipa de doctori profesionista( d-na dr Avram Marilena, d-l dr anestezist Matei) asistente foarte amabile atat la terapie cat si in salon( indiferent daca primeau ceva in schimbul acestei amabilitati ori nu). Nicidecum conditii de igiena precare, din contra m-a impresionat curatenia, caldura,felul in care esti tratat - nu am avut nevoie de nimic deosebit - doar de lucruri pe care le iei in mod obisnuit la un spital, pentru BB doar de scutecele newborn(5/zi), am avut in rest la discretie medicamente - eram intrebate tot timpul daca sunt probleme, daca avem nevoie de calmante, am fost incurajate si am avut toata atentia asistentelor si ingrijitoarelor. Nu e cazul sa te gandesti la obtinerea unei rezerve, copilul il vezi destul de des deoarece se merge regulat la alaptare si esti destul de obosita ca abia sa faci fata orelor acelora. Ai destul timp acasa sa-ti planga BB in cap asa ca acolo e bine sa-ti revii ca sa poti face fata ulterior. In plus, in salon mai inveti cate ceva din experienta altora iar timpul trece altfel. Mergeti cu toata increderea, eu am avut o experienta normala - operatia e operatie nu te vei simti ca in statiune - iar daca va fi sa mai nasc vreodata as alege tot aceasta maternitate - n-am absolut niciun motiv sa nu o fac. Costurile? Cat vrei sa dai atata dai. Cand esti tratat ca un om nici nu te mai gandesti, dai cu draga inima - daca ai - mai rau e atunci cand te simti presat sa o faci. Nu a fost cazul, sincer.Nastere usoara si bebelusi sanatosi, frumosi si cumintei mamicilor care vor naste la Ploiesti!

Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti
De Popescu adina pe 04 Noiembrie 2010

Eu am nascut acolo si a fost super.

Dr. Cernat Maria si dr. Erhan Cristina
De Miclescu mirela pe 20 Mai 2010

Mai trebuie sa avem si oameni asa deosebiti, sa te ajute, sa te linisteasca prin vorbele lor si pricepere.

Ce se intampla in Romania
De Taty Pirvu pe 02 Aprilie 2010

Am nascut la aceasta maternitate in februarie 2007 o fetita pe cale naturala. Din fericire,am avut suficienti bani sa multumesc pe toata lumea, mi-am cumparat singura setul de anestezie epidurala si cu toate astea, d-na dr.Luchian abia a vrut sa-si dea acordul sa-mi fie pusa. Si mi-au pus anestezia dupa 3 ore de dureri ingrozitoare si cand mai aveam 5 minute pana la nastere. Una peste alta, cu bani, s-a rezolvat si de o rezerva in care am stat cu copilul langa mine, dar ma intreb mereu: pentru ce mi se opresc luna de luna bani la sanatate(peste 200 lei lunar) si cand ai nevoie de asistenta medicala trebuie sa "impingi" bani non-stop tuturor: doctori, moase, infirmiere, paznici, raspunsul este: traim in Romania!

Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti
De Mihaela popescu pe 05 Septembrie 2009

Aceeasi veche maternitate de pe vremea mamei, doctorii buni pe cale de disparitie, saloanele au mobilier vechi, dar au aer conditionat, fac discrepanta cu baile care sunt total inadecvate unui mediu spitalicesc si lista continua la nesfarsit (aceeasi bani trebuie dati jos la bodyguard pentru accesul familiei in interior - de parca nu toata lumea vine).

Contact Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti

Adresa

Mihai Bravu, 116, Prahova, Ploiesti

Site www.maternitate-ploiesti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.