• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
18 opinii
Localitate:
Ploiesti
Maternitate:
de stat

Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti

Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti ofera asistenta medicala de specialitate permanenta pentru locuitorii orasului Ploiesti si ai judetului Prahova.

Datorita cazuisticii pe care o rezolva, spitalul este declarat de interes judetean, avand gradul II. Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti este autorizat sa desfasoare studii...

Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti ofera asistenta medicala de specialitate permanenta pentru locuitorii orasului Ploiesti si ai judetului Prahova. Datorita cazuisticii pe care o rezolva, spitalul este declarat de interes judetean, avand gradul II. Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti este autorizat sa desfasoare studii clinice cu beneficiu terapeutic in cadrul specialitatilor clinice de Obstetrica Ginecologie si Anestezie si Terapie Intensiva.

asistenta medicala 24 de ore din 24

sectia obstetrica I (Dr. Stoica Horia - medic primar)
sectia obstetrica II (Dr. Popescu Mihai - medic primar)
sectia obstetrica ginecologie

sectia neonatologie I (Dr. Goldis Mirela - medic primar)
sectia neonatologie II (Dr.Erhan Cristina - medic primar)
sectia anestezie terapie intensiva (Dr. Ilie Dumitru - medic primar)

bloc operator
farmacie (cu circuit inchis)
laborator analize medicale
aborator radiologie
imagistica medicala
laborator clinic
laborator anatomie patologica
compartiment de prevenire si control al infectiilor nosocomiale
compartiment statistica si informatica medicala

nastere fara dureri anestezie epidurala
asistenta programata a nasterii si recoltare celule stem
recoltare pentru test Babes-Papanicolau
diagnostic de sarcina
ecografie
histerosalpingografie (HSG)

Dr. Stoica Horia (medic primar - sef sectie obstetrica I)
Dr. Popescu Mihai (medic primar - sef sectie obstetrica II)
Dr. Luchian Lenuta (medic primar obstetrica ginecologie)
Dr. Goldis Mirela (medic primar - sef sectie neonatologie I)
Dr. Erhan Cristina (medic primar - sef sectie neonatologie II)

sectia obstetrica I

gravide - 1 salon X 5 paturi, 1 salon X 6 paturi; rooming-in - 3 saloane X 2 paturi, lehuze aseptic - 1 salon X 5 paturi, 2 saloane X 7 paturi, cezariene - 2 saloane X 6 paturi

sectia obstetrica II

gravide - 1 salon X 5 paturi, 2 saloane X 6 paturi, rooming-in - 3 saloane X 2 paturi, lehuze aseptic - 1 salon X 6 paturi, 2 saloane X 7 paturi, cezariene - 2 saloane X 7 paturi

sectia obstetrica ginecologie

lehuze septice - 2 saloane X 5 paturi, 2 saloane X 6 paturi, ginecologie - 4 saloane X 5 paturi, avorturi - 1 salon X 6 paturi, 3 saloane X 5 paturi

sectia neonatologie I

normoponderali - 2 saloane X 6 paturi, terapie intensiva septic - 1 salon X 2 paturi, rooming-in - 4 saloane X 2 paturi, normoponderali - 1 salon X 7 paturi, 1 salon X 9 paturi, 2 saloane X 8 paturi, terapie intensiva prematuri - 1 salon X 4 paturi

sectia neonatologie II

potential septic - 2 saloane X 3 paturi, terapie intensiva septic - 1 salon X 3 paturi, prematuri - 3 saloane X 7 paturi, terapie intensiva prematuri - 1 salon X 6 paturi

sectia anestezie terapie intensiva

obstetrica aseptic - 1 salon X 9 paturi, ginecologie aseptic - 1 salon X 9 paturi, obstetrica-ginecologie septic - 1 salon X 7 paturi

spitalizare de zi spitalizare - 2 saloane X 5 paturi

sectia obstetrica I

gravide - 2 rezerve X 2 paturi, lehuze aseptic - 1 rezerva X 3 paturi

sectia obstetrica II

lehuze aseptic - 1 rezerva X 3 paturi

sectia obstetrica ginecologie

lehuze septice - 2 rezerve X 2 paturi, ginecologie - 2 rezerve X 2 paturi, avorturi - 2 rezerve X 2 paturi

sectia neonatologie I

normoponderali - 1 rezerva X 2 paturi, rooming-in - 2 rezerve X 2 paturi, normoponderali - 1 rezerva X 2 paturi, cezariana - 2 rezerve X 7 paturi

sectia neonatologie II

potential septic - 1 rezerva X 1 pat, prematuri - 1 rezerva X 1 pat, 1 rezerva X 2 paturi

pacienta se adreseaza direct la camera de garda a spitalului. Internarea se poate face in urgenta sau in sistem programat (pe baza listei de asteptare).

consultatie - 30 RON
citodiagnostic (Babes Papanicolau) - 50 RON
examen secretie vaginala - 7 RON
ecografie - 50 RON

Opinii utilizatori

dr.ghiculescu oana
De Cristna pe 28 August 2015

cine imi poate da nr de tel al dn doctor ghiculescu

Pentru Doamna Dr Ghiculescu Oana Cristina
De Zencenco valentina pe 27 Iulie 2015

Am folosit serviciile Spitalului Obstretica Ginecologie Ploiesti si am fost foarte multumita am avut parte de serviciii de 5 stele si tratata de un medic deosebit de bun Doamna Dr Ghiculescu Oana Cristina recomand tuturor sa aibe incredere si sa apeleze la serviciile spitalului si serviciile doamnei Dr Ghiculescu oana

am nevoie de un doctor
De Magda pe 09 Iulie 2015

Buna ziua,recent am aflat ca sunt insarcinata ,mai exact de doua saptamani.Mi-a fost recomandata o doamna doctor careia prefer sa nu ii spun numele,si doar ptr 2 controale pe care mi le'a facut la cabinetul particular,ma'u costat peste 500 de lei. Imi poate cineva recomanda un doctor care sa ma consulte la maternitate,nu la cabinetul particular.Sunt doar in 8 saptmani,si mi sebpare imposibil sa achit cate 250 la fiecare ecograf. Va multumesc.

Dr Ghiculescu Oana Cristina
De Zencenco pe 25 Mai 2015

Multumesc doamnei doctor ca m-a ajutat sa aduc pe lume doua fetite sanatoase.Un medic deosebit de bun,prietenos,amiabil,dragut,cu o mare experienta si devotat meseriei.Recomand din suflet acest medic excelent.

Multumiri
De Dinca nicoleta pe 09 Februarie 2015

Multumesc mult doamnei doctor Cernat Maria care m-a ajutat foarte mult sa aduc pe lume un copil o fetita sanatoasa si eu ca mamica fiind sanatoasa,multumesc foarte mult si pentru toata atentia care mi-a fost acordata pe toata perioada sederii mele in maternitate atat din partea dansei cat si a personalului, asistentelor ce au avut grija de mine in urma celor spuse de stimabila doamnna doctor Cernat Maria.


Sa-i dea Dumnezeu sanatate multa si fericire atat dansei cat si celor dragi.

O mamica fericita din Ploiesti care acum aproape 4ani a dat nastere unei fetite sanatoase datorita doamnei doctor, atat mamica cat si fetita ramanand bine sanatoase si dupa, care va multumeste din suflet.


Multumiri doamnei doctor Cernat Maria

Doamnei doctor Ghiculescu Oana
De Zencenco valentina pe 15 Iulie 2014

Ii multumesc ca m-a ajutat sa aduc pe lume cea dea doua fetita sanatoasa. Multumesc, doamna doctor.

Multumiri ...si tristete
De Iulia pe 29 Ianuarie 2014

Datorita dl dr. Horia Stoica am nascut doi copii minunati prin cezariana. Am fost tratata cu respect, din toate punctele de vedere, fara a da nimic deosebit, deseori am vrut sa-mi iau copiii, mai ales dupa cumpana avuta de fiica mea, o meningita urmata de abces cerebral, sa merg sa-i multumesc. Ieri am aflat ca din pacate si dansul are o cumpana, intrebarea mea este daca stiti ce a patit si daca poate fi vizitat la spital. Ma rog la Dumnezeu sa faca minuni cu dansul, cum si el a facut multe minuni, cu copiii nostri, chiar daca uneori a gresit ca om sau medic. Toti suntem oameni si gresim, vrand nevrand. Sanatate tuturor.

D-lui Dr. Horia Stoica
De Georgeta Bogdan pe 06 Ianuarie 2014

Va multumesc domnule doctor pentru toata bunavointa si profesionalismul de care ati dat dovada, cand la operatia de ruptura uterina dupa nastere mi-ati salvat viata.

Am vrut ca sa va multumesc personal, chiar daca in cuvinte nu este suficient sa-mi exprim multumirea. Bunul Dumnezeu sa va daruiasca sanatate, acum dupa aceasta grea incercare, sa va rasplateasca cu insanatosire grabnica, asa cum meritati, domnule doctor.

Dr. Ghiculescu Oana
De Zencenco valentina pe 15 Noiembrie 2013

Multumesc doamnei doctor Ghiculescu ca m-a ajutat sa aduc pe lume o fetita sanatoasa. Multumesc ca existati am nascut in conditii foarte bune.

Multumiri si incredere in medicii cu har
De Liliana David pe 13 Octombrie 2013

Domnului Doctor Stoica Horia, dupa aproape 20 de ani: mii de multumiri! Eu si Alexandra multumim Bunului Dumnezeu ca existati si ne rugam pentru sanatatea dumneavoastra! Va dorim zile fericite si sanatate.

Cu mult drag

Contact Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti

Adresa

Mihai Bravu, 116, Prahova, Ploiesti

Site www.maternitate-ploiesti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.