• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Stoica Horia
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
maternitate

Dr. Stoica Horia

Dr. Stoica Horia, medic primar obstetrica-ginecologie, Ploiesti.

Dr. Stoica Horia, medic primar obstetrica-ginecologie, Ploiesti.

Obstetrica-ginecologie;

Sectia Obstetrica I;

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Ploiesti;

Opinii utilizatori

Dr. Stoica Horia
De Madalina pe 14 Ianuarie 2014

Am vazut opiniile altor paciente pe acest site dupa multi ani de cand am adus pe lume 2 copii minunati cu ajutorul doctorului Stoica.

A fost omul care mi-a redat speranta si increderea. Desi, nu credeam ca voi mai avea vreodata copii, tratamentele si incurajarile Domnului Doctor m-au facut sa trec peste greutati si dupa aproape 4 ani sa aduc pe lume un baiat.

Apoi, dupa aproape 3 ani,"Barza" a mai poposit o data in pragul nostru, tot cu un baiat si tot asistat de doctorul Stoica.

Au trecut multi ani de atunci, dar ori de cate ori imi privesc copiii, ma gandesc cu recunostinta la Domnul Doctor.

Ii multumesc si eu inca o data, pentru cele doua mari minuni din viata mea!

Mii de multumiri!
De Closca vergina pe 25 Septembrie 2013

Mii de multumiri pentru tot! Nu sunteti numai un medic profesionist, ci si un adevarat OM. O mare valoare! Sa ne traiti multi ani fericiti, domnule doctor!

Multumiri
De Magdalena Ionescu pe 27 August 2013

Am suferit o operatie de extrauterina cu mai multi ani in urma. Dr. Horia Stoica mi-a salvat viata atunci, fiind intr-o stare foarte grava. A intuit perfect, rapid si profesionist care este problema, desi fusesem diagnosticata altfel. Nu am avut posibilitatea sa-i multumesc indeajuns - o fac acum, desi a trecut multa vreme. Cred ca merita tot respectul si intreaga recunostinta!

Un doctor excetional
De Iulia pe 09 Martie 2012

Ii multumesc bunului Dumnezeu ca m-a lasat pe mainile domnului doctor. M-a ajutat sa aduc pe lume doi copii minunaati in conditii f bune..din toate punctele de vedere. Ii multumesc si domnului doctor pentru flul in care m-a tratat.

Dr. Stoica Horia
De Ana amariei pe 13 Decembrie 2011

Un doctor extraordinar. Multumesc pentu copilul meu adus pe lume in 1 mai 2001 cu ajutorul lui.

Dr. Stoica Horia
De Ana pe 19 Aprilie 2011

Un medic cum ati vrea sa aveti toti.

coicidente
De Dr.stoica horia din timisoara pe 30 Martie 2011

as dori sa luam legatura, avand in vedere atat coincidenta de nume cat si cea de profesie

Medic bun
De Mihaela pe 11 Mai 2010

Mergeti cu incredere!

Contact Dr. Stoica Horia

Adresa

Mihai Bravu, 116, Prahova, Ploiesti

Telefon 0244.409100
Site www.maternitate-ploiesti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.