• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Popescu Mihai
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
maternitate

Dr. Popescu Mihai

Dr. Popescu Mihai, medic primar obstetrica-ginecologie, Ploiesti.

Dr. Popescu Mihai, medic primar obstetrica-ginecologie, Ploiesti.

Obstetrica-ginecologie;

Sectia Obstetrica II;

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Ploiesti;

Opinii utilizatori

Control
De Nicoleta pe 29 Martie 2017

Un om si un medic extraordinar ...am urmat atat eu cat si sora mea si am fost foarte multumite..un medic dedicat si implicat ...recomand cu incredere tuturor celor care au o problema si nu gasesc un medic bun...nota 10 cu felicitari domnului doctor

Medic dr. Mihail Popescu
De Stan wild silvia pe 04 Martie 2017

Dl. doctor Mihail Popescu, o persoana speciala consider, de o calitate umana deosebita, unde competentele profesionale de necontestat, ca medic si ca doctor, sunt dublate de o maxima delicatete a tratarii unui caz.

Un medic foarte bun!
De Ciobanu Iulia pe 14 Noiembrie 2014

Pot spune ca in sfarsit am intalnit un medic competent. Este un medic bun, care isi da interesul pentru paciente, nu ca altii nici nu apuci sa-ti tragi chilotul pe tine ca deja striga urmatoarea pacienta.

Eu am 1 singur rinichi si sunt insarcinata, dar asa frumos mi-a vorbit incat am toata increderea sa ma las pe mana dansului! Sanatate multa domnului doctor!

Dr. Popescu Mihai
De Ionita liliana elena pe 25 Ianuarie 2011

Am o parere foarte buna despre domnul doctor spre deosebire de alti medici are rabdare ii place sa stea de vorba si poti sa il intrebi orice si cred ca asta conteaza.

Dr. Popescu Mihai
De Ramona Ionescu pe 03 Decembrie 2010

Este un medic bun dupa parerea mea. Mi-a placut foarte mult faptul ca, spre deosebire de alti medici, iti spune in fata ceea ce poate sa faca pentru tine si ce nu. Problema mea este infertilitatea, subiect care il cam depaseste. In rest mi s-a parut super ok pentru un medic de Ploiesti. Raman insa la parerea ca tot in Bucuresti poti gasi in medic foarte bun in aceasta meserie.

Dr. Popescu Mihai
De Cotfas elena pe 30 August 2010

Am o parere foarte buna despre domnul doctor fiindca stie cum sa fac pacientii sa aiba incredere in dansul. Am fost si la alti medici si nu mi-a placut felul cum faceau consultatiile si cum puneau un diagnostic. In cazul meu a fost un diagnostic gresit pana am ajuns la domnul doctor si m-a lamurit.

Contact Dr. Popescu Mihai

Adresa

Mihai Bravu, 116, Prahova, Ploiesti

Site www.maternitate-ploiesti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.