• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
82 opinii
Localitate:
Oradea
Maternitate:
de stat

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea este o unitate sanitara cu paturi, de utilitate publica, cu personalitate juridica, ce furnizeaza servicii medicale in specialitatea obstetrica - ginecologie in conexiune cu specialitatea neonatologie. Spitalul clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea are in componenta sectii clinice universitare,...

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea este o unitate sanitara cu paturi, de utilitate publica, cu personalitate juridica, ce furnizeaza servicii medicale in specialitatea obstetrica - ginecologie in conexiune cu specialitatea neonatologie. Spitalul clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea are in componenta sectii clinice universitare, care asigura asistenta medicala, desfasoara activitate de invatamant, cercetare stiintifica-medicala si de educatie continua, avand relatii contractuale cu Universitatea din Oradea.

Spital certificat ca Prieten al Copilului. Indeplineste Criteriile Globare ale celor "10 pasi pentru o alaptare de succes"

asistenta medicala 24 de ore din 24

sectia obstetrica I
sectia obstretrica II
sectia obstretrica III
sectia obstretrica IV
anestezie si terapie intensiva
neonatologie
serviciul de sterilizare
serviciul de radiologie
serviciul de prevenire si combatere a infectiilor nosocomiale

sectii medicale cu paturi
serviciu de primire si externare a bolnavilor
cabinet de consultatii si tratament
compartiment de evidenta medicala programare, informare
sector de interventii - tratamente aferente bolnavilor spitalizati, bloc operator
serviciu anestezie si terapie intensiva ATI
bloc de nasteri
sector de investigatii - explorari functionale
laborator de analize medicale
laborator de anatomie patologica, laborator de radiologie si imagistica medicala
serviciu de sterilizare centrala
farmacie
banca (punct) de sange

asistenta spital de zi pentru extractie DIU complicat
consulatie de specialitate
ecografie pelvina
colpoparazitologic
colpobacteriologic antibiograma
FBP
extractie DIU
chiuretaj biopsic
HP din tesut
anestezie generala

Prof. univ. dr. Craiut Ioan Doru

Dr. Paius Titus

Conf. dr. Teodorescu Petru Octavian

Prof. univ. dr. Craiut Ioan Doru
Conf. <a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Stamatian-Florin-s2491.html">Dr. Stamatian Florin</a>

<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Muresan-Traian-s7428.html">Dr. Muresan Traian</a>

335 paturi

da

asistenta 24 / 24

Opinii utilizatori

Dr. Popa Lucian
De Felicia pe 19 Mai 2011

Mama mea a fost operata saptamana trecuta de dr. popa lucian cu un fibrom uterin gigant de aproximativ 30 cm si azi s-a si externat se simte foarte bine. Este un doctor deosebit si il recomand tuturor.

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea
De Oras mihaela pe 17 Mai 2011

Poti sa mi spui te rog cat te a costat atentia pt doctorul Muresan? In septembrie nasc si eu As dori tot cu doctorul Muresan.

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea
De Simju pe 09 Mai 2011

La ce medic ai fost in Ungaria?

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea
De Flo pe 21 Aprilie 2011

Da, se face, dr. Crihana face si are competente.

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea
De Kate pe 13 Aprilie 2011

Stiti ceva , am nascut si eu la Oradea 2 copii, in 2007 era urat si erau gandaci, dar in 2011 era ok , etajul 1 nu este chiar ok , personalul este destul de ok daca stii sa te comporti, am nascut ambii copii cu d-l dr. Muresan, un medic bun, as putea spune foarte bun in meseria lui dar trebuie sa asculti daca vrei sa fie totul ok. Am nascut al doilea copil cu cezariana, avand mai multe probleme, am stat 3 saptamani in spital, dar a fost bine, iar pentrul d-l dr. Muresan "jos palaria". Este un super doctor.

Dr, Popa Lucian
De Mamica pe 05 Aprilie 2011

Are cabinet pe stefan cel mare 124. Nu ii stiu orarul, dar este afisat afara. Cabinetul se numeste chitu gin mi se pare, este chiar pe colt. Cabinet minunat medic bun.

Ungaria
De Atila pe 15 Martie 2011

Sotia mea a fost monitorizata in Ungaria si cand a nascut copilul a avut omfalocel si doctorii din Ungaria nu au observat si am si platit 2000 euro, cand sotia a avut 16 saptamani am fost la maternitatea Oradea si un medic de acolo mi-a spus ca peretele abdominal nu este inchis si s-ar putea sa aiba copilul o malformatie de tub digestiv. Avand idei preconcepute si fiind de nationalitate maghiara am mers in Ungaria si acum am un copil malformat multumita celor din Ungaria.

Dr. Popa Lucian
De Marta pe 09 Martie 2011

Cauta-l la maternitatea Oradea sau pe La Ginecolog.

Dr. Popa Lucian
De Ana pe 09 Martie 2011

As vrea sa stiu cum dau de dr. Popa Lucian pentru ca am auzit ca este un doctor deosebit.

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea
De Ofelia pe 09 Martie 2011

Si eu am platit in Ungaria 5000 de euro si la o saptamana de la cezariana am sangerat ca era sa mor am venit la maternitatea Oradea si m-au salvat doctorii de aici. Nu as mai merge in Ungaria nici moarta.

Contact Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea

Adresa

Calea Clujului , 50 , Bihor, Oradea

Site www.spitalogoradea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.