• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
82 opinii
Localitate:
Oradea
Maternitate:
de stat

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea este o unitate sanitara cu paturi, de utilitate publica, cu personalitate juridica, ce furnizeaza servicii medicale in specialitatea obstetrica - ginecologie in conexiune cu specialitatea neonatologie. Spitalul clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea are in componenta sectii clinice universitare,...

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea este o unitate sanitara cu paturi, de utilitate publica, cu personalitate juridica, ce furnizeaza servicii medicale in specialitatea obstetrica - ginecologie in conexiune cu specialitatea neonatologie. Spitalul clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea are in componenta sectii clinice universitare, care asigura asistenta medicala, desfasoara activitate de invatamant, cercetare stiintifica-medicala si de educatie continua, avand relatii contractuale cu Universitatea din Oradea.

Spital certificat ca Prieten al Copilului. Indeplineste Criteriile Globare ale celor "10 pasi pentru o alaptare de succes"

asistenta medicala 24 de ore din 24

sectia obstetrica I
sectia obstretrica II
sectia obstretrica III
sectia obstretrica IV
anestezie si terapie intensiva
neonatologie
serviciul de sterilizare
serviciul de radiologie
serviciul de prevenire si combatere a infectiilor nosocomiale

sectii medicale cu paturi
serviciu de primire si externare a bolnavilor
cabinet de consultatii si tratament
compartiment de evidenta medicala programare, informare
sector de interventii - tratamente aferente bolnavilor spitalizati, bloc operator
serviciu anestezie si terapie intensiva ATI
bloc de nasteri
sector de investigatii - explorari functionale
laborator de analize medicale
laborator de anatomie patologica, laborator de radiologie si imagistica medicala
serviciu de sterilizare centrala
farmacie
banca (punct) de sange

asistenta spital de zi pentru extractie DIU complicat
consulatie de specialitate
ecografie pelvina
colpoparazitologic
colpobacteriologic antibiograma
FBP
extractie DIU
chiuretaj biopsic
HP din tesut
anestezie generala

Prof. univ. dr. Craiut Ioan Doru

Dr. Paius Titus

Conf. dr. Teodorescu Petru Octavian

Prof. univ. dr. Craiut Ioan Doru
Conf. <a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Stamatian-Florin-s2491.html">Dr. Stamatian Florin</a>

<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Muresan-Traian-s7428.html">Dr. Muresan Traian</a>

335 paturi

da

asistenta 24 / 24

Opinii utilizatori

Doctor Gabor Rodica
De Dorina olar pe 28 Mai 2012

Multumesc din suflet doamnei doctor Gabor Rodica si domnului dr. Muresan Traian.
Datorita lor am adus pe lume o fetita minunata. A fost o sarcina foarte grea, cu multe riscuri, dar sub atenta lor ingrijire am adus pe lume un copil frumos si sanatos. Sunt doi medici extraordinari, ii recomand cu incredere.

Dr Suciu Lazar Viorel
De Furtos Laura Maria pe 15 Mai 2012

Dr Suciu Viorel este nu numai un medic foarte bun, ci si un om foarte bun, rabdator, foarte destept, nu iesi din cabinet fara sa fii lamurita asupra oricarei probleme. Dumnezeu sa-i ajute in fiecare moment. Eu trebuie sa nasc luna viitoare. Il recomand tuturor din tot sufletul.

Dr. Suciu Viorel
De Claudia pe 30 Aprilie 2012

Buna,
Nr de tel al d-lui dr. Suciu Viorel m-ar interesa,
Va multumesc!

Dr Suciu Viorel
De Iioana pe 23 Aprilie 2012

Buna mamicilor! Eu sunt o viitoare mamica de noiembrie si am auzit vorbindu-se numai de bine de domnul doctor Suciu. M-ar interesa daca are si vreun cabinet particular sau macar o camaruta unde sa pot sta singura cu copilul la nastere si dupa. Marturisesc ca sunt o fricoasa, dar cu ajutorul lui Dumnezeu sigur o sa scap. Multumesc!

Dr.Suciu Viorel
De Coste ioana pe 09 Aprilie 2012

Dumnezeu a dat pe pamant un adevarat inger - pe domnul doctor, un om deosebit. De-ar fi toti medici ca el in lume nu ar mai fi probleme. Dumnezeu sa fie cu dvs, domnule doctor.

Dr. Osvar Florina
De Moni pe 21 Martie 2012

Multumesc mult. Cred ca va fi ok si la mine, am auzit lucruri bune despre ea. Mi-a si zis ca, daca e in concediu in august cand trebue sa nasc, ma va repartiza altui medic, sa nu ma trezesc de una singura in maternitate, ca am mai auzit cazuri de-astea. Oricum pana acum am si eu o parere foarte buna despre ea.

Multumesc
De Mihut melinda pe 12 Martie 2012

Nu am cuvinte sa va multumesc pentru operatia reusita de cancer col uterin.Sunt foarte multumita! Domnului Dr. Popa Lucian, din Oradea.

Dr. Suciu Viorel
De Coste ioana pe 09 Martie 2012

Sunt din Beius am fost insarcinata anul trecut 2011. Am fost 9 luni sub spravegherea unui medic din Beius, dar cand a trebuit sa nasc s-a intamplat sa nu fie anestezist in Beius si am fost nevoita sa merg la Oradea pentru ca Doamne Fereste, m-am gandit ca se intample ceva si nu am anestezist, dar Dumnezeu mi-a scos in cale pe domnul doctor Suciu Viorel, un adevarat medic cu un suflet foarte mare. Am avut prima nastere, nu l-am mai vazut in viata mea sa ocupat de mine, am nascut foarte bine nicio complicatie. Am nascut la 9 dimineata si seara la 5 am facut dus. Dumnezeu sa ii ajute in toata viata lui. Nu exista medic mai bun. Recomand la oricine cu toata increderea.

Dr, Suciu Lazar Viorel
De Andreea Elisabeta pe 08 Martie 2012

Eu am nascut in februarie cu domnul Suciu Lazar Viorel si sunt foarte multumita. Este un om cumsecade si rabdator. Il recomand tuturor viitoarelor mamici.

Program Dr Popa Lucian
De IOANA pe 07 Martie 2012

Adresa cabinet: Oradea, Bd Stefan cel Mare, nr 124
Program: Luni 14:00 - 17:00, Vineri: 14:00 - 16:00; Sambata: 10:00 - 13:00. Cabinetul are pagina pe Facebook-LaGinecolog sau site www.laginecolog.ro unde e trecut si numarul de telefon.

Contact Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea

Adresa

Calea Clujului , 50 , Bihor, Oradea

Site www.spitalogoradea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.