• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
82 opinii
Localitate:
Oradea
Maternitate:
de stat

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea este o unitate sanitara cu paturi, de utilitate publica, cu personalitate juridica, ce furnizeaza servicii medicale in specialitatea obstetrica - ginecologie in conexiune cu specialitatea neonatologie. Spitalul clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea are in componenta sectii clinice universitare,...

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea este o unitate sanitara cu paturi, de utilitate publica, cu personalitate juridica, ce furnizeaza servicii medicale in specialitatea obstetrica - ginecologie in conexiune cu specialitatea neonatologie. Spitalul clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea are in componenta sectii clinice universitare, care asigura asistenta medicala, desfasoara activitate de invatamant, cercetare stiintifica-medicala si de educatie continua, avand relatii contractuale cu Universitatea din Oradea.

Spital certificat ca Prieten al Copilului. Indeplineste Criteriile Globare ale celor "10 pasi pentru o alaptare de succes"

asistenta medicala 24 de ore din 24

sectia obstetrica I
sectia obstretrica II
sectia obstretrica III
sectia obstretrica IV
anestezie si terapie intensiva
neonatologie
serviciul de sterilizare
serviciul de radiologie
serviciul de prevenire si combatere a infectiilor nosocomiale

sectii medicale cu paturi
serviciu de primire si externare a bolnavilor
cabinet de consultatii si tratament
compartiment de evidenta medicala programare, informare
sector de interventii - tratamente aferente bolnavilor spitalizati, bloc operator
serviciu anestezie si terapie intensiva ATI
bloc de nasteri
sector de investigatii - explorari functionale
laborator de analize medicale
laborator de anatomie patologica, laborator de radiologie si imagistica medicala
serviciu de sterilizare centrala
farmacie
banca (punct) de sange

asistenta spital de zi pentru extractie DIU complicat
consulatie de specialitate
ecografie pelvina
colpoparazitologic
colpobacteriologic antibiograma
FBP
extractie DIU
chiuretaj biopsic
HP din tesut
anestezie generala

Prof. univ. dr. Craiut Ioan Doru

Dr. Paius Titus

Conf. dr. Teodorescu Petru Octavian

Prof. univ. dr. Craiut Ioan Doru
Conf. <a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Stamatian-Florin-s2491.html">Dr. Stamatian Florin</a>

<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Muresan-Traian-s7428.html">Dr. Muresan Traian</a>

335 paturi

da

asistenta 24 / 24

Opinii utilizatori

Intrebare
De Beatrix pe 05 Ianuarie 2015

Primul copil am nascut in Ungaria in spitalul de stat, unde am fost multumita, totul a fost ok. Acuma totusi ma gandesc ca ar fi o solutie mai simpla (si poate mai ieftina) maternitatea din Oradea. Insa mie frica de conditii, de doctorii de acolo.

Aici pe forum am citit cateva opinii interesante, dar mai am nelamuriri. M-ar interesa daca la nastere poate participa sotul (sau altcineva)? Daca dupa nastere primesti copilul imediat? Daca ramane cu tine si peste noapte? Daca se da bani de buzunar, cat, pentru cine, si ce primesti in plus pentru asta? Cum se comporta staff-ul cu tine? Se plateste pentru spitalizare? Etc.? Va rog, cei care ma puteti lamuri, ajutati-ma in luarea deciziei.

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea
De Daria G pe 26 Decembrie 2014

Buna, am nascut in 5 decembrie in Maternitate si cred ca printr-o minune mi l-a scos Dumnezeu in cale pe Dr. Suciu, care era de garda in ziua aceea. Am fost urmarita in Ungaria cu sarcina, dar joi seara am avut o sangerare, m-am speriat si m-am dus la Maternitate sa ma consulte.

Asistenta de la urgente a vorbit urat cu mine cand a aflat ca eu merg in Ungaria si ca nu am doctor aici, m-a intrebat de ce am mai venit, evident deranjata ca trebuia sa cheme doctorul de garda.

A venit un medic rezident care nu mi-a facut nici macar o ecografie, pana nu am "insistat" financiar. Mi-a spus ca ar trebui sa nasc cu cezariana si ca trebuie sa raman internata pentru ca sangerez de la placenta. Apoi nu mi-a mai facut nimeni nimica, nici macar analize, nici nu a mai trecut sa vada cum sunt, pana a doua zi dupamasa cand mi-au pornit contractiile.

Atunci l-au chemat asistentele pe Dr. Suciu, care m-a consultat, mi-a facut ecografie si mi-a spus ca nu e nicio problema cu fetita si ca pot sa nasc normal. Asa a si fost. Am nascut cu el, inclusiv greutatea fetitei mele mi-a spuso dinainte, s-a comportat exemplar si a fost sa ma vada in fiecare zi pana am plecat acasa. Mi-a explicat tot ce trebuia sa stiu si nu a vrut sa accepte niciun ban. Toata stima pentru acest om minunat. Daca am avea mai multi ca el.

Eu ma voi duce de acuma inainte numai la el, desi am inteles ca din 2015 pleaca la spital privat. Adevarul e ca il inteleg, spitalele de stat sunt de toata groaza. Stiu ca are cabinet langa spitalul Judetean.

Nastere usoara. Sper ca povestea mea sa va ajute cu ceva.

Dr. Osvar/Osvat/Oswat
De Violeta pe 26 Decembrie 2014

Dupa parerea mea aceasta doctorita nu esta chiar asa cum credeti voi. Am nascut anul acesta in Maternitate si in timp ce eram internata pentru o infectie si risc de nastere prematura am avut neplacuta ocazie sa dau peste ea. Colega de salon era inscrisa la ea. Deoarece eu eram la alt medic, a vorbit foarte urat cu mine si mai ales de doctorul meu, lasand sa inteleaga ca sunt o proasta. Se pare ca daca cotizezi la ea te scarpina intre coarne, dar daca nu.

Mi-a lasat un gust amar. Nu are etica, respect fata de pacienti si colegi. Nici asistentele nu prea o suporta. O persoana extrem de neplacuta. Eu nu m-as lasa pe mana ei. Apropos: ea nu esta sefa de sectie, asa cu a scris printzesa23, ci pur si simplu tinea locul sefului de sectie care era in concediu in perioada aia.

La mine a fost totul ok. Am scapat de infectie si am nascut la termen un baietel sanatos, asa cum mi-a promis doctorul meu.

O sarcina usoara sa aveti.

L-ai si sunat ?
De Ana pe 29 Iulie 2014

Ai zis ca ti-a spus ca il poti suna oricand, dar l-ai si sunat? Am fost la el pana in saptamana 32 de sarcina si am avut nevoie de el, nu mi-a raspuns la telefon, cand am ajuns la maternitate l-am asteptat (ziceau ca trebuie sa vina), pana la ora 10:30 (precizes ca de la ora 7.30 am fost acolo si nu m-a luat nimeni din cei de pe garda cu sangerari). Am nascut in alta parte si cu alt medic.

Doamna dr. Osvar
De Printzesa23 pe 18 Noiembrie 2013

Sunt de ceva timp la maternitate, internata, dna dr. e sefa de sectie, de luni pana vineri e la spital.

Dr. Muresan Traian
De Lavi pe 04 Noiembrie 2013

Pentru mine acest nume este unul cu greutate. Spun asta pentru ca este un medic foarte bun. Am mai citit un mesaj unde o mamicutza spunea ca nu are tarif, este foarte adevarat. La cabinet are, ca orice medic, lista cu tarife, insa nu tine cont de ea. Cateodata imi lua cat trebuie, cateodata mai putin sau deloc. Despre medici circula tot felul de zvonuri, dar nu trebuie luate in considerare. Despre dr. Muresan se spune ca este adeptul cezarienelor, cunosc multe femei care au nascut cu el normal, deci nu e chiar asa. Eu am nascut cu el cu cezariana pentru ca asa am vrut, sunt mai slabuta, iar copilul a fost mare si mi-a fost frica. Operatia a fost super reusita, nici nu se vede. Daca o sa mai fac un copil tot la dr. Muresan o sa merg cu siguranta. Toata stima si respectul pentru d-l doctor. Sa-i ajute Bunul Dumnezeu si lui, si familiei sale.

Rugaminte
De LAURA TINCAU pe 07 Octombrie 2013

Va rog sa-mi furnizati un nr. telefon pentru a o putea contacta pe dna. dr. Osvar F., eventual adresa unui cabinet particular sau spuneti-mi cum a-ti procedat dvs. Multumesc.

Dr. Cosma Lorenzina
De Mamicuta pe 27 Septembrie 2013

Da, dr. Cosma e un om minunat. M-a asistat la nastere, iar in perioada imediat urmatoare s-a comportat exemplar. E adevarat ca ii place ei sa vorbeasca mult, sa iti dea sfaturi, dar cel m important e sa te trateze cu profesionalism si sa cunoasca meserie. Sunt foarte multumita de dna doctor. Sa ii dea D-zeu sanatate pentru ce a facut pentru mine si fetita mea. Mentionez ca sunt foarte sensibila, iar dna doctor s-a comportat exemplar. Repros: e o persoana rece fata de paciente, nu respecta programarile. In rest, jos palaria in fata dansei!

Dr. Cosma Lorenzina
De Mamica28 pe 27 Septembrie 2013

Am nascut in 8 martie 2013 prin cezariana o minune de fetita sub ingrijirea dnei doctor. Este o persoana competenta, ma simt excelent dupa operatie. In perioada postoperatorie a venit zilnic sa ma panseze si sa vada cum ma simt. O recomand cu caldura. E un om exceptional!

Dr. Muresan Traian
De Petre lavinia pe 28 August 2013

Este un medic extraordinar. Am nascut in aprilie un baietel frumos si sanatos cu ajutorul domnului doctor. Mi-a spus ca daca ascult de el totul o sa fie bine. In caz de ceva probleme sa-l sun la orice ora din zi sau din noapte. M-am simtit in siguranta pe perioada sarcinii. De nascut, am nascut cu cezariana, anestezie in coloana (epidurala). Vi-l recomand cu caldura, este un medic foarte bun. Vi-l recomand de asemenea si pe Tig Vladut. Si pe el il cunosc, este un medic bun.

Contact Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea

Adresa

Calea Clujului , 50 , Bihor, Oradea

Site www.spitalogoradea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.