• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
82 opinii
Localitate:
Oradea
Maternitate:
de stat

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea este o unitate sanitara cu paturi, de utilitate publica, cu personalitate juridica, ce furnizeaza servicii medicale in specialitatea obstetrica - ginecologie in conexiune cu specialitatea neonatologie. Spitalul clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea are in componenta sectii clinice universitare,...

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea este o unitate sanitara cu paturi, de utilitate publica, cu personalitate juridica, ce furnizeaza servicii medicale in specialitatea obstetrica - ginecologie in conexiune cu specialitatea neonatologie. Spitalul clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea are in componenta sectii clinice universitare, care asigura asistenta medicala, desfasoara activitate de invatamant, cercetare stiintifica-medicala si de educatie continua, avand relatii contractuale cu Universitatea din Oradea.

Spital certificat ca Prieten al Copilului. Indeplineste Criteriile Globare ale celor "10 pasi pentru o alaptare de succes"

asistenta medicala 24 de ore din 24

sectia obstetrica I
sectia obstretrica II
sectia obstretrica III
sectia obstretrica IV
anestezie si terapie intensiva
neonatologie
serviciul de sterilizare
serviciul de radiologie
serviciul de prevenire si combatere a infectiilor nosocomiale

sectii medicale cu paturi
serviciu de primire si externare a bolnavilor
cabinet de consultatii si tratament
compartiment de evidenta medicala programare, informare
sector de interventii - tratamente aferente bolnavilor spitalizati, bloc operator
serviciu anestezie si terapie intensiva ATI
bloc de nasteri
sector de investigatii - explorari functionale
laborator de analize medicale
laborator de anatomie patologica, laborator de radiologie si imagistica medicala
serviciu de sterilizare centrala
farmacie
banca (punct) de sange

asistenta spital de zi pentru extractie DIU complicat
consulatie de specialitate
ecografie pelvina
colpoparazitologic
colpobacteriologic antibiograma
FBP
extractie DIU
chiuretaj biopsic
HP din tesut
anestezie generala

Prof. univ. dr. Craiut Ioan Doru

Dr. Paius Titus

Conf. dr. Teodorescu Petru Octavian

Prof. univ. dr. Craiut Ioan Doru
Conf. <a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Stamatian-Florin-s2491.html">Dr. Stamatian Florin</a>

<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Muresan-Traian-s7428.html">Dr. Muresan Traian</a>

335 paturi

da

asistenta 24 / 24

Opinii utilizatori

Dr Muresan Traian
De Monica munteanu pe 04 Aprilie 2019

Dl dr. Muresan Traian este un medic exceptional care acorda o deosebita atentie si grija fatului si mamei. Un medic pe care il recomand cu tot sufletul.

sanatate dr. Marge si dr.Crihana RUSINE dr ? Ţiţ !
De O mama pe 08 Februarie 2018

Nu stiu daca dr Marge mai profeseaza dar Dumnezeu sa-i dea sanatate de grija avuta cat i-am fost pacienta , a trecut ceva timp , dar de multe ori am zis ,, Doamne ajuta- i!" La fel si doctorului Dan Crihana care mi-a monitorizat sarcina dupa ce dr? (nu as numi dr asemenea specimen) Tit a venit cat eram in travaliu sa ma anunte ca trebuie sa plece din localitate , era vineri inainte de Pasti, pleca in concediu cucoana dupa ce 9 luni am umblat la ea la cabinet consultatii cadouri ,s,a,m,d,
SA-TI FIE RUSIE CUCOANA TIT SAU CUM TE MAI NUMESTI MA GANDESC CU OROARE LA PERSOANA DUMNEATA!!!

Ah și încă ceva ci ca sa renovat ce minciuna
De Marc pe 04 Octombrie 2016

Mai de graba sa îmbogățit firma și directorul Maternități ca asta nui renovare te manca gândaci și mizeria !

Feriți-vă de Maternitate Oradea de Dr. MURESAN
De Marc pe 04 Octombrie 2016

Va dau un sfat bun la toti feriți-vă de Maternitatea Oradea dacă nu vreți sa luați ceva infecție sau dacă nu vrei ca doctorul Mureșan Traian sa te rezolve cu o cezariana unde iti mai taie si din vezica pe care nu uit toată viata durerile , noi acuma pregatim dosarul pentru Dr. Muresan și vom face și denuntul la DNA, oameni buni mergeți în Ungaria Germania ori unde dar nu aici la Oradea oricum veți lasă mai multi bani în șpăgi la Maternitatea Oradea condiții ca la pușcărie , nici măcar hârtie igienica nu primești, ce sa vorbim de dezinfectare nimic totul se fura astea nu sunt doctori habar nu au ce fac și nici nu le interesează!!!!! Vreau ca după procesul asta acest Dr. Muresan sa nu mai aibă voie practice meseria ca sa fie toate femeile în siguranță că nu le mai distruge viata !!!!!

Suciu viorel
De Iti vei amint cine sunt pe 22 August 2016

Doamne daca vriodata te_as avea ln fata ochilor Viorel cand lmi iese copilul din sala de operatie te-as manca de viu la cate trag eu de aproape 4 ani de zile pt fetita care ma asigurai tu ca este si dupa tine si cand sa nascut tot fetita trebuia facuta si defapt el era baietel si asa trebuia sa ramana este un medic care nu stie meserie doar se comporta si el frumos sa atraga paciente cat mai multe dar dc copilul are ceva nu are habar nu vede e chior

euclid de nota 2
De Flory pe 25 Ianuarie 2016

Am nascut la euclid cu dr gabor cu cezariana, am platit 3600ron ca dupa doua zile sa ma transfere la maternitate pt ca au aparut ceva complicatii la baietel si ei nu aveau ce sa ii faca. Personalul de la maternitate de nota 10. Regret ca am nascut la euclid, conditiile de la maternitate au fost mult mai bune.

intrebare
De Ecaterina pe 17 Noiembrie 2015

Deoarece parintii nu-si mai amintesc, pot cere informatii in legatura cu ora exacta la care m-am nascut? In Ungaria este posibil asa ceva la noi oare este?

mare smecherie
De Gergely jozef pe 08 Noiembrie 2015

Numai pe bani sa aflu după 2 ani ca copilul are probleme

Suciu Lazar Viorel
De Daria30 pe 01 Martie 2015

Va rog mult de tot, sunt pe ultima suta de metri cu nasterea bebelusului meu, adica mai am cateva zile, maxim o saptamana, si am nevoie daca poate cineva sa imi spuna detalii despre doctorul Suciu. Ce fel de anestezii face? Face anestezie totala sau epidurala? Un numar de telefon, va rog mult de tot.

Pentru Beatrix
De Daria G pe 10 Ianuarie 2015

Daca ai citit postarea mea cred ca iti poti forma o parere. O sa incerc sa-ti raspund la intrebari, macar din punctul meu de vedere. La nastere nu poate sta cu tine nimeni. Esti la sala de nasteri si acolo sunt cateva saloane, dar nu lasa pe nimeni inauntru. Mai mult, poate ai "norocul" asa cum am avut eu, sa mai fie si vreo 2 tiganci care urla si fac scandal pe acolo.

Mie mi-au dat fetita sa o tin in brate (poate pentru ca am dat o atentie moasei), dar apoi mi-au luat-o si au dus-o la etajul 2. Eu am nascut noaptea si m-au dus pe sectie doar dimineata la 7, asa ca nu am mai vazut-o pana atunci.

Despre bani, nu stiu ce sa zic. Eu am dat la toata lumea. Singurul care nu a vrut sa accepte a fost Dr. Suciu. A spus ca el isi face meseria si ca nu se compromite la spaga. Respect. In rest toti au luat, dar nu cred ca am fost tratata mai bine. Chiar din contra, asistentele si infirmierele sunt jenante si cateodata te simti tratata ca ultimul gunoi.

Eu nu am platit spitalizarea dar a trebuit sa aduc adeverinta de asigurat.

Sincer, decat sa ai emotii si sa te dai peste cap sa bagi plicuri in buzunare, mai bine iti cauti un doctor si nasti la privat. E mai ieftin decat in Ungaria. Pe de alta parte nu e vorba de bani, cred eu. Atunci cand ti se naste copilul nu cred ca e bine sa faci economii.

La maternitate poate dai peste unul care nu stie meserie si il intereseaza numai banii. Eu ti-l recomand pe Dr. Suciu. Lucreaza la Clinica Euclid, unde nasterea e 2850 lei, dar stie meserie si pentru banii astia ai inclus totul la conditii foarte bune. Nu mai dai nicio spaga. Eu doar la el ma voi duce, iar daca o sa mai fac un copil acolo voi naste, nu la maternitate.

O sarcina usoara sa ai.

Contact Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea

Adresa

Calea Clujului , 50 , Bihor, Oradea

Site www.spitalogoradea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.