• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
98 opinii
Localitate:
Constanta
Maternitate:
privata

Maternitatea Isis Constanta

Isis Medical Center este prima maternitate privata din Constanta unde va oferim servicii medicale ireprosabile de obstetrica - ginecologie, cursuri Lamaze si Scoala gravidei, neonatologie - pediatrie, chirurgie generala si plastica, ecografie.


Spital certificat ca Prieten al Copilului. Indeplineste Criteriile Globare ale celor...

Isis Medical Center este prima maternitate privata din Constanta unde va oferim servicii medicale ireprosabile de obstetrica - ginecologie, cursuri Lamaze si Scoala gravidei, neonatologie - pediatrie, chirurgie generala si plastica, ecografie.


Spital certificat ca Prieten al Copilului. Indeplineste Criteriile Globare ale celor "10 pasi pentru o alaptare de succes"

asistenta medicala 24 din 24;

obstetrica - ginecologie;
neonatologie - pediatrie;
chirurgie generala si plastica;

nasterea pe cale vaginala;
operatie cezariana;
nastere in mediu acvatic;
prelevare de celule stem hematopetice;
nasterea pe cale vaginala;
nasterea subacvatica;
nasterea cezariana;
recoltare celule stem;
operatie de chist;
dezobstructie trompe laparoscopic;
tratamentul prolapsului utero - vaginal si a incontinentei urinare de efort;
miomectomie laparoscopica;
sarcina ectopica;
histerosalpingografie;
biopsia sanului;
amniocenteza;
amputatia de col uterin;
examinarea ginecologica;
biopsia de col uterin;
biopsia de endometru;
punctia ovariana;
biopsia de vagin;
colposcopie;
vaginoscopia;
salpingotomia laparoscopica;
morfologie fetala;
curs Lamaze;
gimnastica gravidei;
ecografie genitala;
cerclaj;
cauterizare col;
colposuspensia;

salon intim amenajat, dotat cu o cada speciala pentru nasterea in apa;

dotate cu aer conditionat, televizor, frigider, baie, internet wireless, facilitate de apelare a asistentei, toate acestea adaptate la cele mai inalte standarde medicale

programari@maternitate-constanta.ro

doua pachete de nasteri, 800 si 1000 de euro, indiferent de modul ales de nastere;
pachet 1000de euro - insotitor + spitalizare 7 zile;
pachet 800 de euro - fara insotitor + spitalizare 3 zile;
operatie de chist laparoscopic 800 euro;
operatie de chist clasica 800 euro;
histerectomie totala clasica 1000 euro;
dezobstructie trompe laparoscopic 800 euro;
histerectomie vaginala 1300 euro;
sarcina ectopica laparoscopic 1000 euro;
amniocenteza terapeutica 400 euro;
biopsia trompei uterine laparoscopic 1000 euro;
examinarea ginecologica 100 RON;
biopsia de col uterin 500 RON;
punctia ovariana 500 RON;
biopsia de vagin 500 RON;
colposcopie 500 RON;
vaginoscopia 500 RON;
salpingotomia laparoscopica 1500 euro;
morfologie fetala 400 RON;
curs Lamaze (12 ore) 500 RON;
gimnastica gravidei (10 ore / luna) 300 RON;
ecografie genitala 150 RON;
cerclaj 650 RON;
cauterizare col 350 RON;

Opinii utilizatori

Isis Medical Center
De Cristina pe 17 Decembrie 2010

Am nascut un prunc prematur la Isis de curand. Multumesc doctorilor, personalului pentru profesionalism. Pot spune ca m-am simtit ca intr-un concediu. Bebele este in regula si recomand maternitatea Isis din toata inima. Cristina.

Isis Medical Center
De Alina pe 17 Decembrie 2010

Sunteti de nota 20!

Isis Medical Center
De Alex pe 17 Decembrie 2010

Bravo!

Isis Medical Center
De Ripanu Maria-Magdalena pe 09 Decembrie 2010

Am nascut in aceasta clinica la data de 1 decembrie 2010. Vreau sa spun viitoarelor mamici ca alegerea clinicii Isis Center Constanta pentru nastere este cea mai potrivita, mai ales pt faptul ca aici ai parte de un personal medical de nota 10, conditiile sunt excelente, chiar pot spune ca ajungi sa te simti ca intr-o adevarata familie. Eu am nascut prin cezariana, iar totul a decurs foarte bine, iar fetita mea este sanatoasa si frumoasa, este printesa familiei. Le multumesc mult domnisoarei doctor si dl doctor Mohamed Zaher, care m-au operat. Le-am promis celor de acolo ca anul viitor, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom merge cu fetita la mare si vom veni in vizita si pe la doamnele si domnii doctori din clinica.

Isis Medical Center
De Laurentiu pe 02 Decembrie 2010

Sotia mea tocmai a nascut acum 2 zile, Isis inseamna respect pentru pacienti, ceea ce in Romania noastra draga vedem foarte rar in ultimii 5 ani. De ce am preferat aceasta clinica privata? Pentru ca in ciuda faptului ca mi se retine lunar foarte mult la bugetul de sanatate si nu beneficiez de nimic, in spitalul nostru judetean nu se beneficiaza de nimic si cel mai important era sanatatea sotiei mele si a bebelusului meu. E un efort financiar, dar chiar merita. Nu va ganditi ca la judetean scapati mai ieftin, aici vii cu manutele in buzunar si pleci satisfacut pe deplin. Multumesc acestor oameni pentru ceea ce au facut si fac in continuare. Tinet-o tot asa. Bafta multa viitoarelor mamici.

Isis Medical Center
De Ana pe 25 Noiembrie 2010

Depinde de medicul curant, sau de cat ii esti de draga medicului. Aveti mare grija, nu toate sunt asa de roze. Sanatatea e mai importanta, nu medicii.

Isis Medical Center
De Manolescu cristina pe 02 Noiembrie 2010

Sunt o gravida in 33 de saptamani si as dori sa nasc la Isis, dar totusi nu inteleg cum sta treaba cu pretul unele paciente platesc 800 de euro iar altele 1000 euro? Poate sa-mi raspunda si mie cineva. Pentru ca daca este cu 800 de euro doresc foarte mult sa nasc acolo. Am nevoie de un raspuns urgent.

Isis Medical Center
De Liliana pe 19 Septembrie 2010

M-am gandit daca sa scriu un mesaj scurt asa acum sunt precedentele sau unul asa cum simt. Si voi face ca intotdeauna asa cum simt. Sunt cadru medical, asistenta neonat si educator prenatal Lamaze. Stiam de aceasta clinica, locuind intr-un alt oras dar ideea de tarife cred ca ma speria asa cum probabil intr-o prima faza inchisteaza multa lume. Nu suntem obisnuiti sa apelam inca la sisteme private. Apoi gravidele din orasul meu au dorit sa se indrepte catre un sistem privat care sa le aduca: respect fata de pacient si actul nasterii, respect pentru familie, conditii decente de nastere, participarea partenerului si a familiei la acest moment unic-nasterea. Si au ales, am aflat astfel ca aici sunt oameni deschisi la nou, profesionisti care respecta nevoile afective, actul medical si am ales schimbarea, iar acum directionez cu mana pe inima catre aceasta maternitate fiindca ceea ce citim ca se poate petrece in alte tari, acum se poate si in Romania.

Isis Medical Center
De Dana pe 04 Septembrie 2010

Am nascut in apa la Isis, acum un an, si imi doresc sa repet aceasta experienta cat de repede se poate. Va multumesc Isis.

Isis, cea mai buna alegere
De Ramona pe 22 August 2010

Eu acum un an am nascut la Isis in apa. Calitatea serviciilor este ireprosabila, personalul medical de nota 20, foarte atent cu mine si bebelusul. Acum la un an dupa ce am nascut pot sa spun ca as alege oricand aceeasi maternitate. Mi-am facut multe prietene dintre mamicile care au mai nascut acolo, datorita simpozioanelor organizate, intalnirile la care luam parte, noua ne place sa spunem ca suntem ca intr-o familie. Felicitari Isis pentru tot!

Contact Maternitatea Isis Constanta

Adresa

Mircea cel Batran, 102, Constanta, Constanta

Site www.maternitate-constanta.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.