• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
98 opinii
Localitate:
Constanta
Maternitate:
privata

Maternitatea Isis Constanta

Isis Medical Center este prima maternitate privata din Constanta unde va oferim servicii medicale ireprosabile de obstetrica - ginecologie, cursuri Lamaze si Scoala gravidei, neonatologie - pediatrie, chirurgie generala si plastica, ecografie.


Spital certificat ca Prieten al Copilului. Indeplineste Criteriile Globare ale celor...

Isis Medical Center este prima maternitate privata din Constanta unde va oferim servicii medicale ireprosabile de obstetrica - ginecologie, cursuri Lamaze si Scoala gravidei, neonatologie - pediatrie, chirurgie generala si plastica, ecografie.


Spital certificat ca Prieten al Copilului. Indeplineste Criteriile Globare ale celor "10 pasi pentru o alaptare de succes"

asistenta medicala 24 din 24;

obstetrica - ginecologie;
neonatologie - pediatrie;
chirurgie generala si plastica;

nasterea pe cale vaginala;
operatie cezariana;
nastere in mediu acvatic;
prelevare de celule stem hematopetice;
nasterea pe cale vaginala;
nasterea subacvatica;
nasterea cezariana;
recoltare celule stem;
operatie de chist;
dezobstructie trompe laparoscopic;
tratamentul prolapsului utero - vaginal si a incontinentei urinare de efort;
miomectomie laparoscopica;
sarcina ectopica;
histerosalpingografie;
biopsia sanului;
amniocenteza;
amputatia de col uterin;
examinarea ginecologica;
biopsia de col uterin;
biopsia de endometru;
punctia ovariana;
biopsia de vagin;
colposcopie;
vaginoscopia;
salpingotomia laparoscopica;
morfologie fetala;
curs Lamaze;
gimnastica gravidei;
ecografie genitala;
cerclaj;
cauterizare col;
colposuspensia;

salon intim amenajat, dotat cu o cada speciala pentru nasterea in apa;

dotate cu aer conditionat, televizor, frigider, baie, internet wireless, facilitate de apelare a asistentei, toate acestea adaptate la cele mai inalte standarde medicale

programari@maternitate-constanta.ro

doua pachete de nasteri, 800 si 1000 de euro, indiferent de modul ales de nastere;
pachet 1000de euro - insotitor + spitalizare 7 zile;
pachet 800 de euro - fara insotitor + spitalizare 3 zile;
operatie de chist laparoscopic 800 euro;
operatie de chist clasica 800 euro;
histerectomie totala clasica 1000 euro;
dezobstructie trompe laparoscopic 800 euro;
histerectomie vaginala 1300 euro;
sarcina ectopica laparoscopic 1000 euro;
amniocenteza terapeutica 400 euro;
biopsia trompei uterine laparoscopic 1000 euro;
examinarea ginecologica 100 RON;
biopsia de col uterin 500 RON;
punctia ovariana 500 RON;
biopsia de vagin 500 RON;
colposcopie 500 RON;
vaginoscopia 500 RON;
salpingotomia laparoscopica 1500 euro;
morfologie fetala 400 RON;
curs Lamaze (12 ore) 500 RON;
gimnastica gravidei (10 ore / luna) 300 RON;
ecografie genitala 150 RON;
cerclaj 650 RON;
cauterizare col 350 RON;

Opinii utilizatori

Bebe traieste!
De Teo pe 21 Aprilie 2017

Am nascut la Isis acum 2 luni si jumatate. Tin sa le multumesc tuturor celor dn echipa ca bebe traieste! M.am internat cu membranele fisurate si pierderi de lichid. Dupa 2 zile in care am incercat nastere provocata ( eu tineam mortis sa nasc natural) am ajuns la cezariana. Operatia efectuata de dr. Buda Ioana, cea mai buna si draguta doctorita! Totul a decurs super ok, bebe a fost scos la timp, traieste si este un scump! Am avut insotitor cu mine atat in sala de operatie cat si pe parcuraul spitalizarii, am platit o zi de spitalizare in plus, 500lei. Cu totul 5000lei. Se merita toti banii! Tin legatura cu Dr. Buda, care imi rasp la mesaje si la telefon, ajutandu.ma de fiecare data cand am vreo probl. Nu sunt din Ct, am mers la ei de la 29s, si pana am nascut m.au chemat de 3 ori, in rest toate analizele si eco le.am facut in orasul meu. Super conditii, super oameni, super Isis! Abia astept sa revin cu bebe2! Va multumesc ca existati!
PS. Nimeni nu a insistat cu nimic, au respectat deciziile mele. Am refuzat vaccinurile si am semnat pt asta si bebe e nevaccinat! Voiam sa renunt si cezariana la cat de hotarata eram pt natural, dar am inteles ca asa e mai ok pt bebe.

Nasterea unui inger
De Anghel pe 14 Iulie 2016

Am nascut la Isis cu dr. Ciornei prin cezariana datorita unei complicatii la final de sarcina : bebe inghitise primul treaba mare si risca sa se sufoce, ca idee, primul treaba mare trebuie sa il faca dupa ce iese din burtica nu cat timp inca este acolo. Pe moment cand si-a dat seama ca e ceva in neregula nu m-a lasat sa stiu adevaratul motiv, nu dorea sa ma panicheze, stare care ar fi daunat copilului. Am acceptat tot ce mi-a spus sa fac pentru a ma pregati pentru cezariana. Totul a decurs perfect. Am aflat de problema bebelusului imediat ce l-au scos din burtica si au inceput aspiratiile pe caile nazale si gurita de unde ieseau numai ceva lichid inchis, verde spre negru.
Am apreciat mult grija pe care o poarta dr. Ciornei fiecarei paciente, fiecare copil este si al lui intr-un mic procent, asa m-a facut sa ma simt.
M-a vizitat in fiecare zi de spitalizare chiar daca venea in timpul lui liber pentru a se asigura ca sunt bine. In fiecare zi veneau cate 3-4 dr si n asistente sa ma consulte, sa ma intrebe daca ma simt bine, sa ma invite la plimbare, ptr ca mersul face bine si dupa toate aceste vizite aparea si dl dr.Ciornei sa se reasigure ca totul e in regula.
M-a asigurat ca am facut un bebe demn de reviste si ca Isis ar trebui sa puna poze cu bebele meu prin spital - ce sa mai zic? Un ditamai complimentul. Acum sunt gravida din nou si vom alege tot Isis cu dr.Ciornei.
Z

O maternitate ce merita sa-i calci pragul!
De Mihaela Ivan pe 04 Ianuarie 2015

Am nascut pe 6 noiembrie 2014 prin cezariana un baietel superb cu doamna doctor Mihaela Peteanu careia ii multumesc din suflet atat pentru profesionalismul de care a dat dovada, cat si pentru ca este un medic si un om minunat. Va recomand cu toata increderea! La Isis Constanta m-am simtit inteleasa, ascultata, respectata ca si pacient.Incepand de la infirmiere si pana la medici, toti s-au purtat extrem de frumos. Deci viitoare mamici mergeti sa nasteti la Isis daca doriti sa fiti tratate minunat atat voi cat si copilul vostru. Aceasta este experienta nasterii mele in cateva cuvinte. si raman cu aminiri ce nu vor iesi niciodata din suflet.

Nu recomand maternitatea Isis
De Mirela pe 26 Octombrie 2014

Buna ziua, viitoare mamici!

Acum cateva luni am trecut printr-o perioada destul de urata cand ar trebuit sa fie o experienta frumoasa.datorita problemelor de sanatate si a varstei putin trecute de 30 de ani am ales sa fac cezariana.sub indrumarea unei prietene de a naste la aceasta clinica promovand imaginea foarte mult cu renumitul dr. Zaher.

Sincer un om care la consultatie abia vorbea, trebuia sa pun eu intrebari parea foarte plictisit.au decis o cezariana la rece spunand ca trebuie facuta deoarece nu mai aveam lichid si bebe poate muri.

In fine, soseste ziua cea mare.pe masa de operatie nu imi adreseaza niciun cuvant, taie nu reuseste sa scoata venele si atunci decid sa se urce pe burta fapt care a dus in viitorul apropiat la o hernie ombilicala ulterior trebuind operata.

Apoi, urmeaza chinul. Ma duc in salon, abia seara la ora 10 imi aduc copilul spunand ca inca nu este pregatit, eu nascand la ora 9 dimineata.cand am fost dusa in salon.

Asteptam un biberon pentru copil cate jumatate de ora eu neavand lapte inca.

Plecam acasa dupa cateva zile eu avand dureri foarte mari, abia reuseam sa merg. Am facut o infectie foarte mare si dansii spuneau ca sunt panicata ca nu am nimic ca e normal sa se intample

Asa.au urmat 3 luni de chin cand eu nu ma puteam da jos din pat de durere.aveam operatia inflamata si curgea din ea puroi. Mergeam la consult si ma trimiteau acasa la fel cum veneam.

Sub indrumarea unei vecine merg la noi in oras la un dr. ginecologie care stiti ce imi zice: ai noroc ca mai traiesti fata! Puteam sa fac septicemie. Urmeaza clipe de groaza mergand aproape in fiecare zi la dr. pt a fi curatata si sa imi stoarca operatia.nu pot descrie in cuvinte durerea suferita.

In loc sa ma bucur de aceea perioada eram terminata.am reusit sa scap cu bine, insa imi pare rau ca nu am actionat in judecata.

Domnilor dr. voi ar trebui sa salvati vieti nu sa le luati.stiti, numai sa cereti sume imense pe niste servicii deplorabile. Uterul nu a fost cusut bine si ca drept urmare alt bebe nu mai pot avea.

Sunteti niste persoane josnice, imorale si executati servicii care lasa de gandit. Dragi mamici nu sunt o fire razbunatoare, insa nu vreau sa treaca nimeni prin ce am prin ce am trecut eu.evitati aceasta clinica si ganditi-va bine inainte de a apela la serviciile lor.

Multa sanatate va doresc!

Cezariana la Isis
De Laura f pe 20 Octombrie 2014

In luna mai am nascut si eu in acest spital privat. Eu am fost foarte multumita de tratamentul de aici, toata lumea, medici, asistente, infirmiere mi-au vorbit frumos, m-au ajutat ori de cate ori am solicitat ajutorul. Operatia a decurs foarte bine, desi eu am tremurat continuu de frica. Am nascut cu dr. Buda Ioana. Daca ar fi sa am al doilea bebe, as alege acelasi spital.

Clinica Isis tratament mizerabil
De Andreea pe 27 Mai 2014

Buna viitoare mamica! In caz ca v-ati gandit sa apelati la serviciile acestei maternitati va sfatuiesc sa nu o faceti. Am nascut acolo acum cateva luni si am avut parte de o experienta ingrozitoare. "specialistul" dl Dr Zaher a avut "grija" sa nu imi inchida operatia de cezariana cum trebuie, am facut o infectie foarte mare. Am fost reinternata cu bebe cu tot si vreau sa va zic ca nu mi-au facut nimic sa repare raul facut.

Infectia continua si ei imi spuneau sa stau calma. Dupa 3 zile de spitalizare am plecat acasa eu nefiind din Ct si a trebuit sa ma intorc acolo saptamanal timp de 1 luna jumate, infectia fiind tot acolo si din ce in ce mai mare si purulenta.

Pana la urma am fost nevoita sa apelez la serviciile spitalului din orasul in care ma aflu sectia chirurgie. Acolo dupa alte chinuri si dureri medicii observa ca am fost cusuta cu ate din plastic care nu se topeau niciodata, nu va pot descrie durerea prin care am trecut, acum regret ca nu l-am dat in judecata. Mult succes viitoarelor mamici si evitati aceasta clinica ca nu merita efortul de a plati sume colosale si tratament mizerabil.

Maternitatea Isis Constanta
De Elena pe 05 Aprilie 2014

Avem pretentii de la o astfel de clinica privata si renumita, precum ISIS, insa din pacate asteptarile mele au fost departe de realitate. Am facut un test banal la ISIS, iar dupa o saptamana - doua fiind anuntata ca sunt rezultatele gata, m-am prezentat la clinica.

Am stat 2 ore pe hol, asteptand sa iasa medicul de garda dintr-o "interventie", iar cand intr-un final am intrat, e sa auzi? Numele corect, insa varsta de 57 de ani. Mentionez faptul ca am 24 de ani, nicidecum 57 cum aparea pe rezultat, Bineinteles ca medicul a constatat acest lucru si a trimis-o pe asistenta sa verifice daca nu cumva s-au incurcat testele.

Intre timp m-a intrebat cum ma simt si mi-a recomandat "un mic tratament" - o reteta (fara rezultatul testului, pe baza spuselor mele). S-a intors asistenta in birou, insa fara un raspuns clar. Medicul mi-a recomandat sa urmez acel tratament emis in urma celor spuse de mine, iar la terminarea tratamentului sa revin la ISIS pentru un alt test gratuit, deoarece nu poate risca sa dea vreun diagnostic, iar acel test sa nu-mi apartina.

Mergand la receptie sa reclam acest lucru, deoarece nici medicul nu avea vreo vina, ci laboratorul clinicii, domnisoarele de la receptie au incercat sa-mi explice precum unui copil ca medicul nu avea cum sa emita reteta fara a citi rezultatul testului si ca ma asigura ca acel test imi apartine.

A venit si d-na medic din birou spunandu-mi ca va suna la laborator sa mai verifice o data. Am incercat in nenumarate randuri sa le explic tuturor ca nu pot accepta un test care nu se stie sigur daca este al meu, insa cine sa inteleaga? Ele apara interesul clinicii, nu pe al meu. Asa ca, aveti grija ce rezultate primiti si nu le acceptati fara a avea certitudinea ca va apartin!

Maternitatea Isis Constanta
De Iza pe 04 Martie 2014

A, nascut 2 copii acolo cu dr. Ciornei un om de milioane, nu am avut probleme, totul a fost ok.

Maternitatea Isis Constanta
De Ioan pe 26 Ianuarie 2014

Sunt unul din cei care au vrut sa apeleze la aceasta clinica simpatica. Ei, nu este asa cum o lauda toata lumea. Am fost cu sotia mea, asta dupa o programare si dupa o discutie cu un prieten, foarte multumit de nasterea pe care sotia lui a avut-o. Zis si facut! Am sunat, programat, prezentat. Ajungem acolo, asteptam 30 de minute peste programare. Nu e nimic, imi zic! Intram la dr. Zaher, sotia arata toate hartiile facute anterior, doctorul se uita intr-o viteza pe hartii, asistenta invita sotia sa se aseze pe pat, pentru un ECO si incepe veselia. Asistenta nu stia pe ce lume traieste, efectiv nu stia sa foloseasca ecograful.

Pe ecran nu se intelegea nimic si pentru ca eram emotionat pentru faptul ca imi voi vedea copilul, mi-as fi dorit sa il vad! Ii explic ca nu se vede nimic pe ecran. Mi se raspunde: Foloseste-ti imaginatia, domnule! Am ramas perplex! Nu e nimic, imi zic!

Totusi, hai sa incercam sa vedem ce conditii sunt pentru nastere. Asistenta sefa, ne-a explicat intr-un colt (da, la un colt, ca la o barfa) ce si cum se procedeaza, dupa care ne-a oferit un tur de spital. A fost cea mai buna experienta din acel spital. Si-a facut datoria insutit, am fost mai mult decat satisfacuti de felul in care a prezentat camera de nastere, recuperare, etc.

A fost singurul motiv pentru care am fi vrut ca nasterea sa se intample acolo. Am plecat cu un gust amar, gandindu-ma la cum sa-mi folosesc imaginatia pe care asistenta amator mi-a sugerat sa o folosesc. Cat despre dr. Zaher, trebuie sa stie ca pana sa ajungem la el, am folosit o alta clinica privata pentru analize, etc. Doctorul si asistentele de la clinica respectiva, au dovedit un profesionalism care m-a convins de ideea de a da bani pentru un serviciu si a primi calitatea pe care o cauti.

Pentru monika
De Oana cta pe 04 Decembrie 2013

Draga monika, tin sa te anunt ca mai inspaimantat foarte tare, nu pot sa cred ceea ce ai tras, cu nasterea in apa. Ai avut mult curaj, dar dupa cum vezi, medicii nostri o stiu cred ca mai mult teoretic. Ma bucur ca esti bine acum, iti doresc multa sanatate tie si bebelusului tau!

Contact Maternitatea Isis Constanta

Adresa

Mircea cel Batran, 102, Constanta, Constanta

Site www.maternitate-constanta.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.