• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
98 opinii
Localitate:
Constanta
Maternitate:
privata

Maternitatea Isis Constanta

Isis Medical Center este prima maternitate privata din Constanta unde va oferim servicii medicale ireprosabile de obstetrica - ginecologie, cursuri Lamaze si Scoala gravidei, neonatologie - pediatrie, chirurgie generala si plastica, ecografie.


Spital certificat ca Prieten al Copilului. Indeplineste Criteriile Globare ale celor...

Isis Medical Center este prima maternitate privata din Constanta unde va oferim servicii medicale ireprosabile de obstetrica - ginecologie, cursuri Lamaze si Scoala gravidei, neonatologie - pediatrie, chirurgie generala si plastica, ecografie.


Spital certificat ca Prieten al Copilului. Indeplineste Criteriile Globare ale celor "10 pasi pentru o alaptare de succes"

asistenta medicala 24 din 24;

obstetrica - ginecologie;
neonatologie - pediatrie;
chirurgie generala si plastica;

nasterea pe cale vaginala;
operatie cezariana;
nastere in mediu acvatic;
prelevare de celule stem hematopetice;
nasterea pe cale vaginala;
nasterea subacvatica;
nasterea cezariana;
recoltare celule stem;
operatie de chist;
dezobstructie trompe laparoscopic;
tratamentul prolapsului utero - vaginal si a incontinentei urinare de efort;
miomectomie laparoscopica;
sarcina ectopica;
histerosalpingografie;
biopsia sanului;
amniocenteza;
amputatia de col uterin;
examinarea ginecologica;
biopsia de col uterin;
biopsia de endometru;
punctia ovariana;
biopsia de vagin;
colposcopie;
vaginoscopia;
salpingotomia laparoscopica;
morfologie fetala;
curs Lamaze;
gimnastica gravidei;
ecografie genitala;
cerclaj;
cauterizare col;
colposuspensia;

salon intim amenajat, dotat cu o cada speciala pentru nasterea in apa;

dotate cu aer conditionat, televizor, frigider, baie, internet wireless, facilitate de apelare a asistentei, toate acestea adaptate la cele mai inalte standarde medicale

programari@maternitate-constanta.ro

doua pachete de nasteri, 800 si 1000 de euro, indiferent de modul ales de nastere;
pachet 1000de euro - insotitor + spitalizare 7 zile;
pachet 800 de euro - fara insotitor + spitalizare 3 zile;
operatie de chist laparoscopic 800 euro;
operatie de chist clasica 800 euro;
histerectomie totala clasica 1000 euro;
dezobstructie trompe laparoscopic 800 euro;
histerectomie vaginala 1300 euro;
sarcina ectopica laparoscopic 1000 euro;
amniocenteza terapeutica 400 euro;
biopsia trompei uterine laparoscopic 1000 euro;
examinarea ginecologica 100 RON;
biopsia de col uterin 500 RON;
punctia ovariana 500 RON;
biopsia de vagin 500 RON;
colposcopie 500 RON;
vaginoscopia 500 RON;
salpingotomia laparoscopica 1500 euro;
morfologie fetala 400 RON;
curs Lamaze (12 ore) 500 RON;
gimnastica gravidei (10 ore / luna) 300 RON;
ecografie genitala 150 RON;
cerclaj 650 RON;
cauterizare col 350 RON;

Opinii utilizatori

Maternitatea Isis Constanta
De Monika pe 31 Octombrie 2013

Atunci cand cautati un Dr. ginecolog bun sau o clinica cu nastere in apa nu uitati ca medicul este cel de care depinde viata si sanatatea ta si a copilului tau si trebuie sa stii cat mai multe despre el.

Eu as sfatui pe oricine sa se fereasca de acest medic. Nu va lasati pacalite de personalul dragut sau de cat de comod arata saloanele.

Daca uita sa mai vina sa te vada, daca stai ore intregi cu aceeasi dilatatie si nu ia nicio decizie, daca te ia la misto ca nu ai profilul femeii care naste natural??!!(whaaat?) si cand te chinui ore in sir vine si spune:" ti-am spus eu!!".

Eee dupa astea iti cam dai seama cum va fii si restul, nu?

Daca nu, va pot da eu o varianta:

- te lasa toata noaptea in travaliu doar cu o asistenta comunista (unde erau acum toate asistentele dragute si amabile ??) care iti tot spune sa nu faci galagie (in sala de travaliu) ca deranjezi celelalte paciente, a nu te duci la toaleta ca scapi copilul si sa incerce ea sa te convinga ca intinsa in pat e cel mai confortabil. Pe bune? Cate dintre voi ati stat in travaliu intinse in pat??

Dupa un travaliu de 6 ore de durere continua (la mine nu au fost dureri doar pe contractii - mai bine zis au fost dureri continue cu intensificari pe contractii pe care nu le puteam sesiza foarte bine din cauza durerii continue.

Cand intr-un final a venit si Dr. Zaher aveam dilatatie 7 dupa 6 ore de travaliu, a hotarat sa intru in cada si sa incep sa imping! la dilatatie 7??

Dupa atatea ore de durere nu mai aveam putere sa imping, dar el insista. In acest timp se adunase deja toata echipa in jurul meu vorbind in soapta si l-am putut vedea ca era panicat.

Momentul expulziei a fost usor, asa cum pot confirma mai toate mamicile care au trecut prin aceasta experienta.

Un alt motiv pentru care am ales aceasta metoda a fost bineinteles stresul redus pentru bebe si trecerea lui intr-un mediu lichid. De ce atunci cand a iesit s-a repezit sa-l scoata?

Acesta a fost punctul culminant cand n-am mai suportat si l-am oprit. I-am spus sa-l lase. Dupa un minut sub apa am scos-o, caci e fetita si am pus-o pe pieptul meu. Acel moment a facut ca tot ce indurasem in acea noapte sa dispara! Sa-ti vezi copilul cum deschide pentru prima data ochii si te priveste in timp ce-si face cuib la sanul tau...mmm.

As fi trecut cu vederea absolut tot ce nu a fost ok pana in acest punct, insa..

Cat am ramas in clinica pana la externare mi s-au dat tampoane nesterile (nu aveam de unde sa stiu ca trebuie sterile mai ales ca mi le dadeau mie sa le fac in camera) - astfel incat la 3 zile dupa nastere eu inca nu puteam merge normal deoarece rana pe care o aveam de la nastere nu era spre vindecare, dar cine sa stie?! Eram eu oare intr-o clinica?!

Am plecat acasa la 350 km de Constanta si tot ce vroiam era sa ajung acasa cu puiul meu si ca toata familia sa se poate bucura de ea.

La nici 2 zile dupa ce am ajuns acasa ma trezesc noaptea in jurul orei 1.30 caci simteam ca sunt"uda". M-am ridicat si am simtit cum ceva de marimea unui mar a iesit din mine. Aveam hemoragie.

Am stat pe toaleta 30 min si dadea semne ca se opreste.

Dupa 1 ora a inceput din nou. si asa 2-3 reprize pana la ora 5 cand l-am sunat pe dr. Zaher si i-am explicat ca de 4 ore am hemoragie masiva si nu ma mai pot ridica de pe toaleta. Mi-a spus simplu:sa iau niste fiole ale caror denumire nu mi-o amintesc momentan si daca nu se opreste sa-l sun. Aceleasi fiole mi le daduse si dupa nastere 2-3 zile pentru a ajuta la refacerea colului si eliminarea resturilor placentare. Nu stiu cat de eficiente erau, caci dupa cum vedeti nu si-au facut efectul.

Deja eram in pragul colapsului si imi era foarte greu sa raman treaza, asa ca a venit salvarea si am ajuns la urgente mai mult moarta decat vie.

Mi s-a facut un chiuretaj de urgenta sub anestezie totala pentru ca nu as fi rezistat procedurii normale si am stat 2 zile la terapie intensiva cu transfuzii de sange. Personalul medical de aici s-a crucit cand au aflat de "procedura a la Isis si dr. Zaher" .

Tin sa mentionez ca la eliminarea placentei dr. Zaher a verificat placenta "din mers" si a verificat colul inainte sa ma coasa. Cum nu a vazut resturile?? Daca as fi asteptat sa vad daca se opreste sangerarea dupa cum mi-a indicat dumnealui acum fetita mea ma stia doar din poze.

Diagnosticul a fost ca hemoragia a fost provocata de resturile placentare si de neglijenta as adauga eu!

Rana de la perineu nu se vindecase pentru ca mediu nu era steril. La spitalul din Ploiesti, desi conditiile sunt proaste macar personalul era suficient de competent sa-mi spuna ca trebuie sa pun tampoane sterile ca sa se vindece.

Vrem conditii bune pentru noi si pentru copii pe care vrem sa-i aducem pe lume intr-un mediu cat mai curat si comfortabil insa asta nu insamna intodeauna ca cei care se vor ingriji de noi sunt capabili.

Desi, am cerut sa mi se pastreze placenta pentru a o lua acasa mi s-a spus ca s-a aruncat (hm? chiar asa? sau reprezenta dovada incompetentei, ori placenta valoreaza mult pe piata farmaceutica, deci care din ele?)

Chiar daca au trecut 4 ani de atunci nu am cum sa uit prin ce am trecut, eu si familia mea din cauza acestui doctor, asa ca daca atunci as fi gasit acest material sau altul asemanator pe vremea cand cautam pareri despre el cu siguranta nu i-as fi incredintat cel mai important moment din viata.

Sper ca aceasta intamplare sa ajute alte mamici sa nu ia o decizie care le-ar marca viata.

Multa sanatate voua si bebeilor vostri.

Recomand!
De Anca pe 23 Octombrie 2013

Aproape numai de bine despre aceasta clinica! Singurul neajuns constatat au fost parerile uneori contradictorii ale medicilor/asistentelor, precum si insistenta asupra vaccinurilor!

Servicii ireprosabile
De Mihaela pe 24 Mai 2013

Am nascut de curand la clinica Isis Center Constanta. Totul este de nota 20 la aceasta clinica. Am nascut prin cezariana cu Dl Dr. Zaher, un om deosebit. Tot personalul este extraordinar. Recomand cu inima deschisa aceasta clinica, dar mai ales pe dl Zaher.

Foarte multumita
De Cristina pe 02 Ianuarie 2013

Am nascut pe data de 22 august 2011 un super baietel. Pe tot timpul sarcinei am fost supravegheata de dl dr. Zaher si am fost super multumita, iar cand mi-a venit norocul sa-mi vad bebeul am fost super emotionata, dar asistentele de acolo mi-au dat curajul sa fi tare, in momentul operatiei sotul a fost langa mine si impreuna cu doctorii si aistentele care m-au tratat de la foarte bine in sus am reusit sa nasc fara probleme. Despre curatenie si serviciile oferite la maternitate am fost super incantata. Sper sa ajung si anul urmator acolo. Le multumesc din toata inima ca au fost langa mine timp de 3 zile si m-au tratat super, recomand aceasta maternitate din suflet pentru toate viitoarele mamici si binenteles si tatici. La multi ani si un an nou fericit la toata lumea.

Maternitatea Isis Constanta
De Octavian violeta pe 16 Octombrie 2012

Buna, la mofologia fetala se da numai poze cu bebe sau si cd la pretul de 450 cat ma costat. Rog un raspuns.

Amintiri frumoase! Multumesc Isis
De OanaP. pe 18 August 2012

dumitrescunina, glumesti nu? Sunt extrem de exigenti cand vine vorba de curatenie.Cel putin din ce am vazut eu acolo. Sunt profesionisti. Ma bucur ca le-am fost oaspete. La bebe 2 adica la inceputul anului viitor, iar ma duc peste ei. Sunt de nota 20. Dr. Bogdan Ciornei este medicul meu. Super dr. Il recomand din inima!

Maternitate Isis
De Dumitrescunina pe 13 Iulie 2012

Am nascut la Isis in 2010, totul a fost aproape perfect, mai putin curatenia, nu a fost tocmai multumitoare, dar o recomand, avand in vedere ca in Spitalul Mare, sub nicio forma nu poti naste, iar la Euromaterna e mult mai scump.

Maternitatea Isis Constanta
De DANIELA pe 14 Martie 2012

Mii de multumiri Dl. Dr. Tica Vlad. Felicitari Isis tineti-o tot asa!

Felicitari din inima
De Eduarda pe 08 Decembrie 2011

As dori sa mltumesc acestor oameni minunati care a adus in viata noastra cea mai mare bucurie. Mltumim pentru grija care ne-au purtat-o. Mii de multumiri medicului nostru Dr. Cristurean si intreg personalului Isis pentru tot ce a facut pentru noi. Mult succes in continuare si multa sanatate. Ma bucur ca am ales sa nasc in aceasta clinica, nota 100 pentru tot.

Maternitatea Isis Constanta
De Elena pe 21 Noiembrie 2011

Adevarat este a domnul Mohamed Zaher, nu este un simplu om, el este si va ramane Dummezeul meu. Dupa 4 ani de incercari cu ajutorul dansului am o fetita frumoasa si sanatoasa. De cate ori imi privesc copila, tot de atatea ori ii doresc sanatate domnului dr. Mohamed Zaher.

Contact Maternitatea Isis Constanta

Adresa

Mircea cel Batran, 102, Constanta, Constanta

Site www.maternitate-constanta.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.