• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
98 opinii
Localitate:
Constanta
Maternitate:
privata

Maternitatea Isis Constanta

Isis Medical Center este prima maternitate privata din Constanta unde va oferim servicii medicale ireprosabile de obstetrica - ginecologie, cursuri Lamaze si Scoala gravidei, neonatologie - pediatrie, chirurgie generala si plastica, ecografie.


Spital certificat ca Prieten al Copilului. Indeplineste Criteriile Globare ale celor...

Isis Medical Center este prima maternitate privata din Constanta unde va oferim servicii medicale ireprosabile de obstetrica - ginecologie, cursuri Lamaze si Scoala gravidei, neonatologie - pediatrie, chirurgie generala si plastica, ecografie.


Spital certificat ca Prieten al Copilului. Indeplineste Criteriile Globare ale celor "10 pasi pentru o alaptare de succes"

asistenta medicala 24 din 24;

obstetrica - ginecologie;
neonatologie - pediatrie;
chirurgie generala si plastica;

nasterea pe cale vaginala;
operatie cezariana;
nastere in mediu acvatic;
prelevare de celule stem hematopetice;
nasterea pe cale vaginala;
nasterea subacvatica;
nasterea cezariana;
recoltare celule stem;
operatie de chist;
dezobstructie trompe laparoscopic;
tratamentul prolapsului utero - vaginal si a incontinentei urinare de efort;
miomectomie laparoscopica;
sarcina ectopica;
histerosalpingografie;
biopsia sanului;
amniocenteza;
amputatia de col uterin;
examinarea ginecologica;
biopsia de col uterin;
biopsia de endometru;
punctia ovariana;
biopsia de vagin;
colposcopie;
vaginoscopia;
salpingotomia laparoscopica;
morfologie fetala;
curs Lamaze;
gimnastica gravidei;
ecografie genitala;
cerclaj;
cauterizare col;
colposuspensia;

salon intim amenajat, dotat cu o cada speciala pentru nasterea in apa;

dotate cu aer conditionat, televizor, frigider, baie, internet wireless, facilitate de apelare a asistentei, toate acestea adaptate la cele mai inalte standarde medicale

programari@maternitate-constanta.ro

doua pachete de nasteri, 800 si 1000 de euro, indiferent de modul ales de nastere;
pachet 1000de euro - insotitor + spitalizare 7 zile;
pachet 800 de euro - fara insotitor + spitalizare 3 zile;
operatie de chist laparoscopic 800 euro;
operatie de chist clasica 800 euro;
histerectomie totala clasica 1000 euro;
dezobstructie trompe laparoscopic 800 euro;
histerectomie vaginala 1300 euro;
sarcina ectopica laparoscopic 1000 euro;
amniocenteza terapeutica 400 euro;
biopsia trompei uterine laparoscopic 1000 euro;
examinarea ginecologica 100 RON;
biopsia de col uterin 500 RON;
punctia ovariana 500 RON;
biopsia de vagin 500 RON;
colposcopie 500 RON;
vaginoscopia 500 RON;
salpingotomia laparoscopica 1500 euro;
morfologie fetala 400 RON;
curs Lamaze (12 ore) 500 RON;
gimnastica gravidei (10 ore / luna) 300 RON;
ecografie genitala 150 RON;
cerclaj 650 RON;
cauterizare col 350 RON;

Opinii utilizatori

Multumiri
De Alina pe 12 Noiembrie 2011

Si am nascut cu dl dr. Zaher. Ii multumesc din suflet. Datorita lui am un copil minunat. Bravo Isis.

Exceptional
De Catalina pe 02 Noiembrie 2011

Vreau sa multumesc intregii echipe Isis pentru tot ceea ce au facut pentru noi. Ne-am externat de curand din maternitate si am fost extrem de multumita de tot ce am gasit acolo. Nota 10 pentru personal, amabil , atent , servicii ireprosabile, conditii excelente.Foarte curat,camera super, mancarea delicioasa,mi-a placut!Am mai fi stat cateva zile daca ar fi fost dupa mine. Am stat cu sotul meu in camera.Cred ca face toti banii. Mult succes in continuare si multa sanatate medicilor de acolo. Mii de multumiri dr Mohamed Zaher care a avut grija de noi.

Multumim pentru tot
De V.un tatic fericit pe 22 Octombrie 2011

Dorim sa multumim Clinicii Isis pentru tot ce au facut pentru noi.Nu am decat cuvinte de lauda la adresa personalului de acolo care au fost alaturi de noi, ne-au ajutat si au avut grija ca sotia si copilul nostru sa fie ingrijiti asa cum trebuie. Foarte curat, personal amabil, nu ne-a lipsit nimic.Cu siguranta ne vom reintoarce in Isis peste cativa ani.Mult succes in continuare

Raspuns pentru Ramona
De A.R. pe 22 Octombrie 2011

Ramona, Pachetul de 1000E include nasterea, zile de spitalizare(intre 3-7 zile daca sunt indicatii medicale), anestezie si tot ce e necesar(consumabile/servicii) pentru tine sau bebelus.

Raspuns pentru Cosmina
De A.R. pe 22 Octombrie 2011

Cosmina poti sa intrii pe aceasta adresa pentru detalii https://www.maternitate-constanta.ro/. De asemeni, poti intra si pe forumul maternitatii Isis pentru a discuta cu mamici ce au nascut deja la aceasta clinica. Daca esti din alta localitate si doresti sa nasti in clinica Isis nu trebuie sa vii luna de luna in Constanta. Sarcina iti poate fi monitoriata in orasul tau de catre medicul tau curant. Daca doresti sa nasti cu un medic anume din clinica Isis, poti sa-ti faci o programare, sunand la receptia clinicii, astfel vei putea stabili impreuna cu medicul cu care doresti sa nasti, anumite detalii legate ce marele moment. Daca optezi pentru pachetul de 1000 de euro, poti sta cu sotul sau o alta persoana din familie pe toata perioada de spitalizare fara sa mai achiti nimic altceva.

Am reusit sa alaptez!
De Mihaela_cta pe 05 Octombrie 2011

Sunt Mihaela, locuiesc in Constanta si mi-am dorit foarte mult sa alaptez. In timpul sarcinii am avut mari emotii fiindca aveam mameloanele in "interior", asa imi spunea medicul de familie si imi va fi greu. Am nascut natural, in apa, la Isis cu dr. Zaher. A contat mult ca am fost ascultata inainte de nastere si ca am primit sfaturi si incurajari in legatura cu alaptarea. Am avut fata imediar pe san si chiar a incercat sa suga, nu a reusit. Mi-au pus-o iar la san dupa ce dr. Zaher mi-a recoltat celulele stem. Atunci a schitat ceva. Dar ce vreau sa va spun ca in ciuda faptului ca aveam reale probleme la san am avut intreg personalul de la copii alaturi de mine ori de cate ori era ora de masa. Sunam si venea asistenta de serviciu. Au fost cazuri cand au venit in 5 min, dar ma anuntau ca era in salonul invecinat cu un alt bebelus si ma ruga sa o astept. Mie imi parea uman ceea ce se inatampla, mai ales ca atunci cand erau langa mine se dedicau total. Am simtit ca se implica cu suflet, ca le pasa. Asistentele de la mame mereu ma intrebau de calmante, dar am refuzat fiindca nascusem natural si stiam ca organismul meu se poate reface foarte repede si chiar nu ma durea nimic. Am folosit mameloane de silicon. Am avut momente cand am plans ca ma dureau sanii ingrozitor fiindca fata nu ii golea. Sa va spun ca am avut o vb buna de la fiecare si ca am fost invatata si ajutata sa ma mulg. Am ramas cu un gust placut, mai ales ca o alaptez pe Andra, acum dupa doua saptamani spun ca daca nu era personalul pe care l-am gasit in maternitatea Isis, eu nu as fi reusit. Multumesc doctorului Zaher pentru frumoasa poveste de nastere in apa cat si personalului Isis care m-a sustinut din tot sufletul.

Sunt incantata
De Andreea pe 05 Octombrie 2011

Am nascut acum doua saptamani in maternitatea Isis, sunt din Tulcea si am ales sa nasc cu dr. Cristurean Viorel. Am ramas cu o impresie placuta despre aceasta maternitate. M-am operat pentru a doua oara aici si recomand cu drag si altor mamici din orasul meu. Nu stiu daca am gasit ceva schimbat fata de acum doi ani, dar cert este ca m-am imprietenit cu multe dintre asistentele si doctorii care lucreaza aici. Tin legatura cu doctorita pediatra, dr. Oprea Magdalena, la care urmeaza sa vin la controalele periodice. Am numarul ei de telefon si mi-a spus sa apelez cu incredere daca am vreo intrebare vreodata. Mancarea... mie mi-a placut si chiar a fost foarte multa, noi alegeam meniul de la Rovas.

Subasteptari!
De Tighiceanu Daniel pe 20 Septembrie 2011

pentru mine si sotia mea experienta avuta in maternitatea Isis a fost mult foarte mult subasteptari. in aceasta maternitate domneste confuzia de la un cap la altul. Daca mergeti sa nasteti acolo si luati pachetul de 1000 de euro sa va luati de acasa prosoape, lenjerii de pat, solutii de curatat, camasi de noapte, sa va cautati o firma de catering pentru ca mancarea de acolo e dezgustatoaresi sa va inarmati cu multa rabdare pentru ca o sa aveti nevoie din plin. cine vrea sa mai afle detalii oricand voi avea timp sa intru pe mail va voi povesti cum a fost acolo tighiceanudaniel@yahoo.com.

Nasterea la Isis
De Olteanu elena pe 10 Septembrie 2011

Eu am nascut pe data de 2 mai un baietel suberb la aceasta clinica. intradevar, este foarte curat, asistentele dragute si punctuale de fiecare data cand sunam. Despre medici nu pot spune prea multe pt ca eu am nascut cu o d-na doctor (Tomescu Aneta) care doar colaboreaza cu clinica, nu este angajata permanent la ei. Cusatura este opera de arta, foarte bine facuta.in concluzie:servicii ireprosabile, dar preturi cam mari pentru salariile noastre.

Nota 10
De Alina de la malul marii pe 05 August 2011

Va multumesc ca existati.

Contact Maternitatea Isis Constanta

Adresa

Mircea cel Batran, 102, Constanta, Constanta

Site www.maternitate-constanta.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.