Mario si ursuletul Aptamil sau visele ce devin realitate

/ / Modificat: 2012-08-14
Mario si ursuletul Aptamil sau visele ce devin realitate

Pe 20 iunie 2012, pe forumul Copilul.ro debuta un concurs desfasurat impreuna cu Aptamil, partener Copilul.roAptamil oferea ca premii la acest concurs bucurii pentru copii. Cerinta concursului era aceea ca mamele sa povesteasca care le-au fost cele mai utile lucruri in primele luni de viata ale bebelusului lor. Ce lucruri le-au fost necesare, ce lucruri le-au facut viata mai usoara si camera copilului mai frumoasa...


pictura_perete

Marele Premiu a fost ales pe masura: o pictura de perete realizata de Andreea Bunea, o prietena draga a Copilul.ro, a noastra, a tuturor celor care suntem parte a Comunitatii. Pe 20 iulie a fost desemnata marea castigatoare a concursului: ea este alinaflory, o tanara mamica din Bucuresti. De fapt, cred ca cel mai mare si fericit castigator este Mario, baietelul ei de 11 luni. Pentru ca el, cret, cu ochi mari si plin de veselie si de culoare, se regaseste in pictura, alaturi de puternicul si cumintele ursulet Aptamil.


ursuletulaptamil

Inarmata cu culori, pensule, bucurie, bunatate si chef de munca, andreuk a poposit in casa Alinei si a lui Mario. Iar micutul a ajutat-o sa se inspire: "Cel mic este aaadorabil, este mereu cu zambetul pe buze. Rade mereu si e frumos foc, foc... era mare amator de a-mi face putina "ordine" in paharele cu culori, intre pensule si in schite. Legat de schite, ce pot sa spun... puteam sa fac eu 100 acasa, pentru ca ideea compozitionala am realizat-o tot pe loc..."

eu_sunt_mario

Alinaflory, castigatoarea noastra, ne-a povestit cum si in ce fel pictura lui andreuk a ajuns in camera lui Mario si nu in alta camera... probabil cineva acolo sus a vrut ca Mario sa primeasca un cadou colorat si personalizat... asa, de pregatire, pentru petrecerea de un anisor...

"In fiecare dimineata, dupa ce adoarme piticul meu, in jurul orei 10.00, imi savurez cafeaua in fata calculatorului: trebuie sa vad ce se mai intampla pe Copilul.ro! M-am atasat foarte tare de site si nu pot lipsi nicio clipa.

schita

Initial, nu am stiut ca topicul "Cu Aptamil incepi sa visezi frumos!" este un concurs, am crezut ca pur si simplu este o discutie libera. Am intrat si am povestit si eu ce pregatiri am facut pentru venirea pe lume a baietelului meu...  ma emotionam foarte tare in timp ce scriam, deoarece imi  aduceam aminte ce sentimente am avut in acele clipe.

La cateva zile dupa ce am postat, am primit o notificare in care mi se spunea ca am castigat Marele Premiu la concursul organizat de Aptamil si Copilul.ro. Pe moment m-am blocat, nu stiam despre ce concurs e vorba, despre ce premiu, dar apoi mi-am amintit si am fost tare, tare fericita! Mi-am sunat toata familia sa le dau vestea cea mare, le-am spus si fetelor din clubul meu de pe forum, abia asteptam sa vedem rezultatul final... am fost tare fericita si incantata. Am pregatit camera inaintea sosirii Andreei, am facut loc.

mario_si_ursuletul

A venit si ziua in care urma sa ne intalnim cu Andreea: aveam mari emotii, insa stiam ca totul va iesi extraordinar de bine si abia asteptam sa vad rezultatul final si reactiile micutului Mario. M-am intalnit cu Andreea, care este o persoana deosebita, cu un talent extraordinar...

Am pregatit peretele, apoi ea si-a pregatit culorile, pensulele, creioanele. In curand, a  inceput sa apara pe peretele nostru schita a ceea ce este acum o minunata pictura. Intre timp, s-a trezit si Mario, care alerga de colo-colo pana la Andreea si in mod special vroia culorile.

ursuletul_aptamil

Cand Andreea a terminat schita, mi se parea deosebit de frumoasa, insa cand au inceput si culorile am fost tare fericita, nu aveam cuvinte. Parea ceva deosebit, fiecare personaj parca prindea viata, parca vorbeau cu tine.

tu_ursuletule

In prima noapte, dupa realizarea desenului, Mario se tot catara pe pat sa puna mana pe ursulet si sa ii dea pupici. A adormit privind ursuletul. Este tare incantat, ii place ursuletul foarte tare,  se duce la perete, pune mana si incepe sa vorbeasca cu el.

ursulet_Mario

De fiecare data cand deschid usa dormitorului, am impresia ca intru intr-o alta lume, o lume de poveste, deosebita. Iar ursuletul parca il invita pe Mario sa se joace cu el...

Intr-un cuvant totul este superb, sunt foarte mandra de aceasta pictura.

final_pictura

Multumim Andreea, multumim Aptamil si Copilul.ro!”

Pentru bucuria Alinei, dar mai ales pentru bucuria micutului Mario, multumim si noi Andreei si partenerilor de la Aptamil!


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Poveste Comunitatea copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre