Povestea a doua vecine a facut inconjurul lumii. Ce au descoperit le-a unit pentru totdeauna

/ / Modificat: 2023-11-21
Povestea a doua vecine a facut inconjurul lumii. Ce au descoperit le-a unit pentru totdeauna

Doua femei din Wisconsin, SUA, au o poveste de viata demna de un roman. Cele doua, care erau vecine si imparteau aceeasi alee, au descoperit ca sunt surori. Cazul lor a facut inconjurul internetului si a impresionat o multime de oameni.

Hillary Harris fusese adoptata in copilarie. Ulterior, a aflat din acte ca are o sora vitrega, pe nume Dawn Johnson. Harris a inceput sa isi caute sora, iar la scurt timp a aflat cu surprindere ca aceasta locuia chiar gard in gard cu ea. Surpriza a fost una uriasa pentru ambele femei, care erau vecine de doua luni cand au aflat ca le curge prin vene si acelasi sange.

Harris se mutase in cartierul in care locuia in anul 2005. Aceasta fusese crescuta de parinti adoptivi, iar cand a crescut, a aflat prin intermediul unei organizatii caritabile ca mai avea o sora vitrega. Femeia a obtinut informatii despre sora sa, dar si despre parintii ei naturali.

Astfel, Hillary Harris a aflat ca mai avea o sora din partea tatalui si a inceput sa o caute. Desi nu detinea foarte multe informatii despre ea, comunitatea in care locuia era una mica, asa ca nu i-a fost greu sa o gaseasca. Cand a aflat ca o femeie care avea acelasi nume precum sora ei s-a mutat in casa de alaturi, femeia a crezut ca este o coincidenta.

Intr-o zi, Harris si-a facut curaj si i-a dat un mesaj vecinei sale. Au inceput sa vorbeasca despre familie si, implicit, despre tatal lor. Intre cele doua este o diferenta de varsta de 19 ani, iar pana in momentul in care au aflat ca erau rude nu au avut mare lucru in comun. Ba chiar, la un moment dat, avusesera un schimb de replici din cauza unei alei comune pe care o foloseau pentru a ajunge fiecare la casa ei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Poveste Prietenie

Articole recomandate

Citeste si despre