• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
42 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00); de VARA

Gradinita Castelul Fermecat Olimpia

Gradinita Castelul Fermecat isi desfasoara activitatea in Bucuresti, pe strada Drumul Murgului, nr. 32.

Echipa de la Gradinita Castelul Fermecat este formata din:
cadre didactice specializate;

echipa de profesionisti a Fundatiei "Salvati Copiii" cu vasta experienta in domeniu;
consilier...

Gradinita Castelul Fermecat isi desfasoara activitatea in Bucuresti, pe strada Drumul Murgului, nr. 32.

Echipa de la Gradinita Castelul Fermecat este formata din:
cadre didactice specializate;

echipa de profesionisti a Fundatiei "Salvati Copiii" cu vasta experienta in domeniu;
consilier parental;
psiholog;
medic nutritionist;
asistent medical pediatru;
instructori pentru optionale.

Gradinita Castelul Fermecat colaboreaza cu:
Centrul de Resurse pentru Educatie si Dezvoltare "Sf. Pantelimon";
Primaria Sectorului 3.

incepand cu varsta de un an si 6 luni pana la 7 ani

program scurt: 07:00 – 12:30;
program scurt: 07:00 - 13:00;
program mediu: 07:00 – 16:30;
program lung: 07:00 – 19:00;

program scurt: 700 RON
program scurt: 750 RON
program mediu: 950 RON
program lung: 1.100 RON
program after school: 850 RON

transport la cerere;

bucatarie proprie

in intervalul orar 13:00 - 15:30

limba engleza;
limba franceza;

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizionarea de spectacole de teatru, circ;
organizarea de concursuri pentru copii;
organizarea de plimbari prin parcuri, Gradina Botanica, Gradina Zoologica;
organizarea de serbari;
organizarea de excursii;

tenis;
inot;
karate;
dans modern;
teatru;
muzica;
balet;

cabinet medical propriu;
asistent medical pediatru;
psiholog;
logoped;

cadre didactice calificate;

supraveghere video on-line;

bucatarie proprie;
cabinet medical propriu;
3 sali de clasa;
spatiu de lectura;

program after school;
organizarea de petreceri pentru copii;

Opinii utilizatori

Raspuns
De Mia enache pe 15 Martie 2012

Sunt bunica unui baietel care este in aceasta gradinita de cand s-a deschis, nu pot sa-mi explic cum oamenii nu au coloana vertebrala si daca sunt nemultumiti nu pot sa-si dea numele. Eu nu numai ca sunt foarte multumita, dar sunt profund recunoscatoare intregului personalul pentru ce fac cu copiii nostri. Nepotelul meu daca s-ar putea si sambata si duminica ar merge la gradinita. Nu este adevarat ca sunt primiti copii cu febra, iar daca fac febra in timpul programulu, parintii chiar sunt sunati sa vina sa-si ia copilul acasa. Sa-i fie rusine celei care mintind a vrut sa denigreze aceasta gradinita si oamenii care au cea mai mare grija de copiii nostri.

Intrebari
De O alta mamica ... pe 14 Martie 2012

Vreau sa le intreb pe mamicile nemultumite despre ce streptococ este vorba? Stiti concret daca este vreunul sau mai multi copii infectati cu respectivul streptococ? Copilul care a fost in spital ce diagnostic a avut? Va rog sa-mi raspundeti. Multumesc frumos.

Gradinita Castelul Fermecat
De Mamica pe 09 Martie 2012

Am avut copilul la aceasta gradinita pentru o perioada insa l-am retras pentru ca s-a imbolnavit grav si l-am avut internat in doua spitale ca sa-l putem vindeca.

Nu mi s-a parut in regula faptul ca acesti copii sint tinuti la parter pe gresie destul de mult timp, dimineata si dupa-amiaza.
Dimineata au parte si de aburii oalelor cu mincare care fierb la bucatarie. Bucatareasa nu foloseste capace pentru oale cind acestea fierb si este umiditate in acest spatiu comun bucatarie- sala de mese- loc temporar de joaca al copiilor.

S-a intimplat sa iau copilul de la gradinita cu kaka la fund- si nu doar o data - (cine poate sti de cind era cu el la fund).
L-am luat si cu temperatura, fara ca cineva sa sesizeze si sa-mi spuna ca copilul are temperatura.
Nu sint ajutati sa manince, daca maninca bine, daca nu, asta este perseveram ..pina cind copilul ajunge la carente destul de grave si deshidratare.
Nici apa nu li se da suficienta.
Copilul meu mi-a spus ceva ce m-a socat; chiar daca este mic nu cred ca a inventat. Mi-a spus ca l-a batut Elena la masa si mi-a aratat cum i-a dat peste minuta.

Acum depinde de fiecare parinte in parte ce atentie da unor detalii in care copilul sau isi petrece timpul.

O alta parere a unui parinte
De Anonim pe 08 Martie 2012

Buna tuturor,

Am si eu de spus cateva lucruri cu privire la ce se intampla la gradinita "Castelul Fermecat". Fetita mea a mers multa vreme la aceasta gradinita (aproape un an) si pe parcurs, am aflat o multime de lucruri neplacute.

Copiii sunt pusi pe olite in camera in care se joaca. Sa incepem cu acest aspect. Vi se pare normal, copilul domneavoastra sa stea in miros de caca si sa se joace acolo unde isi face nevoile? Va asigur ca mochetele nu sunt decat aspirate si nu sunt spalate, decat probabil de cateva ori pe an.

Am aflat ca in gradinita este un streptococ, multi copii se imbolnavesc des, lipsesc in masa cand se intampla asta. Personalul nu vrea sa recunoasca aceasta problema - o intrebare parintilor care isi duc copiii de cand s-a deschis gradinita - voi stiti cand s-a facut dezinfectie la gradinita? intr-un an de zile, cat timp copilul meu a mers la gradinita asta, nu s-a intamplat nimic de genul si de acest lucru sunt sigura - nici nu s-a varuit.

Mai mult decat atat, copiii cu febra sunt primiti in gradinita, desi Dana Botezatu ii asigura pe ceilalti parinti ca nu se intampla asa ceva. Si mie mi-a spus odata ca daca nu am cum sa lipsesc de la serviciu, pot sa o aduc chiar daca este bolnava, ca au ei grija de ea. Ea a crezut ca imi face o favoare, eu nu o vad asa. Daca mi-a spus mie, a spus si altor parinti, cu siguranta.

Deci, igiena este una din marile probleme ale gradinitei. Sedintele cu parintii se fac in sala de mese, parintii stau cu fundurile pe mesele pe care a doua zi copiii mananca. Stiti bine, parinti care aveti copiii la aceasta gradinita, ca nu mint.

Sa vorbim un pic de personal. Nu as putea sa spun ca sunt oameni rai, dar fiti siguri ca exista simpatii si antipatii, unii copii sunt bagati in seama mult mai des decat altii. Nu stiu daca stiti ca personalul se cearta cu directoarea in fata copiilor, se injura ca la usa cortului, pentru ca educatoarele si supraveghetoarele sunt nemultumite de faptul ca sala de mese este mica, copiii mananca in viteza, daca apuca sa manance - si portiile sunt foarte mici, pentru ca in scurt timp trebuie aduse si alte grupe la masa.

Este intr-adevar o problema ca si salile in care copiii isi desfasoara activitatea. Grupa mica ar trebui mutata la parter, nu la etaj. Ia imaginati-va cum sunt coborati pe scari copiii la ora mesei, sunt efectiv tarati. In fine, nu vreau sa dramatizez, eu mi-am mutat copilul la alta gradinita pentru ca exista loc si de mai bine cu aceiasi bani sau chiar mai putini.

Pentru ca sunt parinte si ma gandesc la binele copilului meu, a fost necesar sa imi exprim parerea. Degeaba vor crede unii ca vreau sa fac rau gradinitei, departe de mine gandul asta. Ma gandesc doar ca directoarea va citi cele scrise de mine si va incerca sa repare macar anumite lucruri.

Ah, si daca va intrebati de ce nu mi-am scris numele, e pentru ca nu vreau probleme.

Raspuns anonima
De Morus N. pe 06 Ianuarie 2012

Buna ziua, eu am fetita la aceasta gradinita de la varsta de un an si 8 luni. In martie 2012 va implini varsta de 3 ani. Nu stiu de unde a scos doamna anonima ceea ce a declarat: fata mea a invatat sa manance, sa se imbrace, sa vorbeasca, sa danseze. Ii merge foarte bine, nu a slabit deloc, ba chiar s-a ingrasat. Nu am luat-o niciodata murdara, nemancata, timorata. Sunt zile in care nu doreste sa plece de la gradinita. Am participat la 2 serbari de cand suntem acolo si pot sa spun ca este o munca titanica cu acesti copii. Mentionez ca pana a inscrie fata aici am vazut 20 de gradinite particulare si Castelul Fermecat a fost singura care mi s-a parut ok din toate pct de vedere si la un pret acceptabil.

Pt mai multe detalii puteti lasa mesaje si va voi raspunde.

Gradinita - a doua casa a copilasului meu.
De G. Oana pe 30 Noiembrie 2011

"Mami, hai sa mergem la gadinita mea ubita",cu aceste cuvinte isi incepe ziua baietelul meu.Si prin asta cred ca se intelege totul. Multumim celor care au grija de copilasii nostri!
O mamica multumita.

Multumiri colectivului gradinitei
De Sabine Vlad pe 28 Noiembrie 2011

Buna ziua, Raman fara cuvinte citind mesajul "Dnei Anonim". Eu am fetita de 1 an si 3 luni la acesta gradinita si sunt foarte multumita de tot ce se intampla aici. Progresele sunt remarcabile - nu stiu unde este neprofesionaismul de care vorbeste dansa, copilul stie cantece, poezii si multe alte lucruri. Pe dna Elena o iubeste nespus dar si pe Cristina, educatoarea ei. Nu cred ca un copil la care se tipa (si stiu cum reactioneaza daca tip la ea) s-ar duce cu placere la gradinita asa cum face fata mea in fiecare dimineata. In ceea ce priveste mancarea - nici aici nu sunt de acord cu dna - copilul meu nu a scazut si nici nu a stagnat la greutate, ba din contra a luat desi s-a si inaltat, deci nu cred ca este trimisa nemancata la culcare sau ca i se da doar paine. Deci e pacat sa aruncam cu noroi acolo unde nu este cazul doar pentru ca nu ne-am adaptat cerintelor unei gradinite cu un anumit standard de educatie. Multumiri colectivului gradinitei si persoanei care a facut posibil acest lucru.

Gradinita Castelul Fermecat
De Grigoras danut pe 07 Noiembrie 2011

Eu am copilul la castelul fermecat de 9 luni nu pot spune ca sunt total multumit dar nici nemultumit.eu cred ca cei de acolo isi dau interesul fata de copii cred ca papica e buna probabil ca mai si tipa cateodata dar hai sa fim realisti nu cred ca ii infometeaza sau nu stiu ce. Copilul cu siguranta ar spune daca e lovit sau tipa prea des la el sa nu ii da mancare. O anumita reticenta am si eu fata de anumite chestii dar pana nu ma asigur ca sunt reale prefer sa nu vb. per total e o gradinita buna zic eu.

Pana acum numai de bine!
De Adriana isvoreanu pe 19 Septembrie 2011

Buna ziua! Eu am copilul la aceasta gradinita de 3 saptamani si pana acum totul este foarte bine, copilul meu mananca, este vesel-chiar daca plange dimineata cand il duc, si a inceput sa mai vorbeasca. Progresele sunt vizibile, asa ca numai multumiri personalului si mai ales educatoarei de care baiatul meu s-a atasat instantaneu!

Multumiri
De Nistor Ana Maria pe 17 Septembrie 2011

Sunt mamica unei fetite care de un an frecventeaza gradinita Castelul Fermecat,nu multumita,sunt foarte multumita de cum s-a dezvoltat copilul meu. Pacat ca niste neica nimeni isi permit sa arunce cu noroi fara macar sa aiba coloana vertebrala sa isi dea numele. Multumiri tuturor celor care ne educa si au grija de copii nostri, multumiri intregului personal.

Contact Gradinita Castelul Fermecat Olimpia

Adresa

Muresana, 26, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Stadion Olimpia
Site www.castelulfermecat-gnb.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.