• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
42 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00); de VARA

Gradinita Castelul Fermecat Olimpia

Gradinita Castelul Fermecat isi desfasoara activitatea in Bucuresti, pe strada Drumul Murgului, nr. 32.

Echipa de la Gradinita Castelul Fermecat este formata din:
cadre didactice specializate;

echipa de profesionisti a Fundatiei "Salvati Copiii" cu vasta experienta in domeniu;
consilier...

Gradinita Castelul Fermecat isi desfasoara activitatea in Bucuresti, pe strada Drumul Murgului, nr. 32.

Echipa de la Gradinita Castelul Fermecat este formata din:
cadre didactice specializate;

echipa de profesionisti a Fundatiei "Salvati Copiii" cu vasta experienta in domeniu;
consilier parental;
psiholog;
medic nutritionist;
asistent medical pediatru;
instructori pentru optionale.

Gradinita Castelul Fermecat colaboreaza cu:
Centrul de Resurse pentru Educatie si Dezvoltare "Sf. Pantelimon";
Primaria Sectorului 3.

incepand cu varsta de un an si 6 luni pana la 7 ani

program scurt: 07:00 – 12:30;
program scurt: 07:00 - 13:00;
program mediu: 07:00 – 16:30;
program lung: 07:00 – 19:00;

program scurt: 700 RON
program scurt: 750 RON
program mediu: 950 RON
program lung: 1.100 RON
program after school: 850 RON

transport la cerere;

bucatarie proprie

in intervalul orar 13:00 - 15:30

limba engleza;
limba franceza;

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizionarea de spectacole de teatru, circ;
organizarea de concursuri pentru copii;
organizarea de plimbari prin parcuri, Gradina Botanica, Gradina Zoologica;
organizarea de serbari;
organizarea de excursii;

tenis;
inot;
karate;
dans modern;
teatru;
muzica;
balet;

cabinet medical propriu;
asistent medical pediatru;
psiholog;
logoped;

cadre didactice calificate;

supraveghere video on-line;

bucatarie proprie;
cabinet medical propriu;
3 sali de clasa;
spatiu de lectura;

program after school;
organizarea de petreceri pentru copii;

Opinii utilizatori

Minciuni
De Mihaela pe 03 Septembrie 2016

Buna seara. Sunt socata de gogomaniile postate de d-na Olga... Am doua fete ce vin in aceasta gradinita de 2 ani. Cea mare , de nenumarate ori mi-a spus sa nu mai schimb gradinita ca este minunat. Anul acesta scolar va merge la scoala si am inscris-o si la after school. Oare de ce? Pentru ca le este aru copiilor? Nicicum. Colectivul este specializat. Una dintre educatoare este si logoped specializat. Nu am auzit vreodata pe cineva tipand in acea gradinita la copii. Fructe??? Pai fetita mea cea mica, eu nu am reusit sa o invat sa manance pepene galben , acolo a mancat. Le da banane iarna de obicei ...Sunt minciuni aruncate cu un scop..cred eu...de denigrare. O perioada am fost nevoita sa duc fetele de la ora 7, aflati ca la ora 6,50 gradinita era deschisa. Chiar nu stiu cum de va permiteti sa aruncati public cu noroi. Civilizat era sa va adresati d-nei Dana si sa-i comunati nemultumirile, iar daca va considerati indreptatita sa reziliati contractul. Intr-o lume civilizata asa ceva nu se face. Daca tot s-a exprimat public , frustrarea ..de ce nu cu nume si prenume. Din punctul meu de vedere este clar un fapt de calomnie ce ar trebui sanctionata . Eu personal am recomandat aceasta gradinita si am fost nu multumita foarte multumita. Evolutia fetelor a fost nemaipomenita, personalul NICIODATA nu mi-au vorbit sau raspuns urat sau suparat. Deci cuvintele scrise la adresa acestei gradinite sunt clar minciuni. Pacat. Mare pacat. Am ajunt o natie care stim doar sa denigram si sa jignim. Eu sunt recunoscatoare intregului colectiv.

Minciuni sfruntate
De Nemitanu Oana pe 01 Septembrie 2016

Buna ziua! Nu stiu cine poate sa vorbeasca atat de "aiurea" si din ce motive, dar cred ca habar nu aveti pe ce lume traiti. De 4 ani am copilul in aceasta gradinita si nu s-a intamplat niciodata nimic din ce se scrie pe-aici. Ma uit cu scarba la aceste postari! Vad ca lumea, in ziua de azi, nu mai are altceva de facut decat sa ii improaste pe altii cu noroi! O lume mizerabila!!!
Nu am vazut in acesti 4 ani nicio fata acra, nu am vazut copii ciupiti, batuti sau mai stiu eu ce S.F. - uri viseaza unii si altii! Tot personalul este mai mult decat ok, de la bucatareasa pana la manager! Nu mi-a plans copilul nicio secunda din cauza cuiva de acolo. Probabil ca educatia de acasa lasa de dorit!!!
Eu nu am absolut nimic de reprosat personalului acestei gradinite, ba din contra am doar cuvinte de lauda si multumire pentru tot ceea ce fac, pentru implicare, rabdare, profesionalism, etc!
Cui nu ii convine sa se mute unde vrea, iar daca au ceva de reprosat sa mearga sa stea de vorba cu personalul pe care il denigreaza cu atata dusmanie nejustificata! Dar bineinteles ca oamenii sunt lasi si prefera sa faca comentarii publice sub anonimat decat sa isi asume acuzatiile pe care le aduc!
Cat despre raceli sau boli ale copilariei...este cam normal in colectivitate...dar de...trebuie sa mai fie si carcotasi!
Sa mai ajung si la ceea ce se scrie despre Irina si despre doamna Botezatu?! Cam da...Daca si aceste doua doamne sunt acre, suparate sau mai stiu eu ce baliverne se mai scriu...atunci ce sa zic...m-ati lasat masca! Efectiv sunt stupefiata de ce imi vad ochii in aceste postari...
Vedeti-va barnele din ochi inainte de a denigra si a improsca cu noroi niste oameni minunati!
Sa va fie rusine ca aveti tupeul de a o face si public ( probabil va asteptati sa fiti tratati de parca ati fi Dumnezeu pe pamant!!! ) !
Va spun eu ca personal ca al acestei gradinite rar veti mai intalni!!!
Nu are rost sa spun mai multe pentru ca e clar ca nu ai cu cine vorbi!
Pentru mine este cea mai buna gradinita la care puteam duce copilul, si un personal pur si simplu minunat!
Multumesc echipei Castelul Fermecat!!!

Va recomand sa nu mai duceti copilul la aceasta gradinita
De Olga pe 28 August 2016

Fetitza mea a mers la aceasta gradinita, unde intr-adevar am observat nu din prima luna, nici din a doua luna, ci dupa cateva luni ca lucrurile nu erau asa cum le aratau ca fiind roz.
Salile fte mici, spatii neaerisite,de accea copilul s-a imbolnavit fte fte des, desi cand mergea la bunici - nu racea deloc, chiar daca mergea la gradi la bunici.
Personalul nemultumit, prost platit si unele doamne iresponsabile. Intra-devar se tipa la copii. Am observat acest lucru dupa ce am dat copilul la alta gradinita (de stat), fetitza mea devenise dintr-o data mai vesela, mai libera. Activitati - zero, cateva lucrari, pe cand la gradinitia de stat - fte multe activitati si ea imi povestea. Irina, educatoarea de la gradi din Drumul Mulrgului ii pisca de obraz, nu se saluta cu parintii si e mereu suparata. Dana Botezatu fumeaza langa copii, spune minciuni.
Apropo de mancare - fructe nu prea am vazut sa li se dea, doar prune si banane. Sa li se dea fructe de sezon, cum le dadea la gradinita de stat - nu era asa ceva.
Va recomand sa analizati si sa fiti mai indrazneti, sa veniti la gradinita fara a anuta si sa intrati sa vedeti cum e. Solicitati mai multe ore deschise, nu doar de 2 ori pe an cand e de dat bani pentru serbari. Foarte dezamagita de aceasta gradinita si desi au trecut cativa ani de atunci, regret si acum ca mi-am dus copilul acolo.

Oribilitate si evaziune fiscală
De Anonim pe 24 August 2016

Este o gradinita penală, ma scuzați daca o sa folosesc niște termeni mai urâți dar ce am vazut acolo depășește mult imaginația....o mizerie, da precizez inca odata, o MIZERIE de asa zisa gradinita, insalubră, intr-o casa cu camere mici de 8-10 mp unde sunt înghesuiți câte 15 copii, stau la rând sa intre in oribilitatea de camera unde este asa zisul loc de joaca pt ca acolo dorm niște copii mai mici..,,,miroase îngrozitor, mizerie cat vezi cu ochii.....personalul? 2-3 farfurie, asa zisa îngrijitoare este si educatoare si femeie de serviciu si directoare....da, am scris bine DIRECTOARE!!!! O singura persoana drăguța " miss Flori" care ii dau un sfat sa plece cat mai repede de acolo.....analizând ca si societate, pentru ca este un SRL, stupoare....nr mediu de salariați 2014, 2015 cat credeți? 1 salariat, o bucata de salariat care le face pe toate, chiar asa dragilor de la aceasta gradinita, voi funcționați cu un salariat??!? Ca o paranteza, am sesizat aceste aspecte si la organele competente pentru verificări.....pentru binele tuturor sper sa fie închisa cat mai curând.....Si cum spunea cineva in alt comentariu, se urla la copii, educatoarele ( care or fi ele in număr de 1) "zâmbesc" tot timpul, având niște fete de mormânt.....,ma opresc aici, cuvintele sunt de prisos, eu astept acum ca organele competente unde s-au facut sesizări sa își facă datoria

Grădiniță Castelul Fermecat Olimpia
De Anonim pe 03 August 2016

Bună ziua dar ce părere aveți ca copii noștri au educatoare de 19 ani vi se pare ok îngrijitoarea este și directoare 😆 și din cite am observat eu si zice și copilul bucătăreasă nu mai au de ce oare 😈

Grădiniță castelul fermecat olimpia
De Anonim pe 03 August 2016

Bună ziua nu recomand la nimeni să duuca copilul la această grădiniță .ln prmul rind nu au personal.asistenta spala veceuri culca copii face curat oare dragi părinți nu vedeți astav și voi cînd va duceți copii la grădiniță și multeeeeeeee deschideți ochi dragilor

Gradinita Castelul Fermecat Olimpia
De Parinte pe 01 August 2014

Buna ziua,

Sunt mamica unui copil care frecventeaza gradinita Castelul Fermecat Olimpia de cand aproape s-a deschis si nu pot spune decat ca sunt foarte multumita. Este adevarat ca la inceput copilul a mai racit, dar asa cum toti parintii stiu si medicii chiar confirma, la inceput copii sunt predispusi la raceli, avand in vedere ca acestia nu au imunitatea inca formata, dar acum nu mai avem probleme.

In ceea ce priveste personalul nu am de ce ma plange, copilul este ingrijit, a progresat si chiar de multe ori nu vrea sa plece de la gradinita dupa amiaza, iar salile sunt spatioase si luminoase si foarte aerisite.

Eu personal ma declar multumita de aceasta gradinita si chiar o recomand parintilor care doresc ca copii lor sa fie intr un mediu in care isi pot dezvolta aptitudinile si pot creste frumos.

Gradinita Castelul Fermecat Olimpia
De Runcan razvan pe 24 Iulie 2014

Buna ziua, sunt un parinte a unui baietel de 3 anisori si este in gradinita Castelul Fermecat Olimpia de un an si ceva sincer eu sunt foarte multumit de serviciile oferite in aceasta gradinita. Nu inteleg cum te poti plange de mucusorii unui copil mic cand este ceva normal si cum poti sa-ti dai seama cand un copil plange de rasfat sau de frica.

Educatoare care tipa, directoare fara bun simt
De Anonim pe 04 Iulie 2014

Buna ziua,

Eu am retras copilul dupa aproape 3 luni. Stiu ca toti spun ca e normal sa se imbolnaveasca, dar in astea 3 luni nu stiu daca a avut 1 saptamana per total cand a putut respira fara mucisori.

La fel, stiu ca multi spuneti ca e normal, insa plangea in fiecare dimineata, de cand ne vedea ca incepem sa ne imbracam, pana cand il preluau educatoarele. Si imi cunosc copilul bine: stiu cand plange de rasfat, stiu cand plange de frica. Pentru ca in ultimele saptamani tremura de cand ieseam din casa. Iar dupa masa, dupa ce il luam, era foarte violent. Palme si trantit cu lucruri, tipat.

Mi s-a spus de acolo ca e normal, ca sunt copii care plang si dupa 8 luni de gradi.

Acum, picatura care a umplut paharul a fost cand a auzit educatoarele cum tipa la copii in timpul mesei. Da, tipau, nu era tonul de autoritate. Si nu, copiii nu scoteau niciun sunet, ca cineva incerca sa imi spuna ca poate educatoarea incerca sa ii acopere pe copii. Tipat la un copil care scoate mancarea din gura si o scapa pe jos- copii pana in 3 ani. "Te pun sa lingi pe jos, daca te pun sa lingi pe jos, iti convine? Sa nu te-aud!" Pai, si ce sa faca copilul? Sa ia matura sau mopul sa spele pe jos? Normal ca scuipa, sunt mici. Normal ca isi baga mana in gura, sunt mici. Asa mi s-a motivat atitudinea: isi baga mainile pe gat, mai ales cei mici si pot vomita. Si?! Trebuie sa urlam si sa ii amenintam? Nu vorbesc de umilinta, ca sunt mici inca, dar frica se simte.

L-am retras. De atitudinea directoarei(da, Botezatu) nu mai spun, cand am anuntat-o ca am dat de 2 ori peste asemenea scene.

Va recomand sa nu trimiteti copilul acolo. Cum zice si Dana Botezatu, Bucurestiul este plin de oferte. Sa avem putin grija de sufletelele astea mici, care inca nu stiu sa vorbeasca. Dar se pot manifesta, clar. Faceti o pauza de o saptamana si observati diferenta de comportament.

Nu mai zic ca femeile- educatoare / ingrijitoare ce or fi, ca nu le-am cerut actele- sunt incruntate tot timpul, nu vezi nicio fata senina sau zambitoare.

Raspuns nemultumitei
De Botezatu Daniela pe 03 Martie 2014

Ma numesc Dana Botezatu, manager, nu stiu cine a scris aceste minciuni, dar promit ca voi afla dar va dau un sfat daca sunteti atat de nemultumita, va rog si va astept sa reziliem contractul. Nu putem sa multumim pe toata lumea, Bucurestiul este plin de oferte.

Contact Gradinita Castelul Fermecat Olimpia

Adresa

Muresana, 26, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Stadion Olimpia
Site www.castelulfermecat-gnb.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.