• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
42 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00); de VARA

Gradinita Castelul Fermecat Olimpia

Gradinita Castelul Fermecat isi desfasoara activitatea in Bucuresti, pe strada Drumul Murgului, nr. 32.

Echipa de la Gradinita Castelul Fermecat este formata din:
cadre didactice specializate;

echipa de profesionisti a Fundatiei "Salvati Copiii" cu vasta experienta in domeniu;
consilier...

Gradinita Castelul Fermecat isi desfasoara activitatea in Bucuresti, pe strada Drumul Murgului, nr. 32.

Echipa de la Gradinita Castelul Fermecat este formata din:
cadre didactice specializate;

echipa de profesionisti a Fundatiei "Salvati Copiii" cu vasta experienta in domeniu;
consilier parental;
psiholog;
medic nutritionist;
asistent medical pediatru;
instructori pentru optionale.

Gradinita Castelul Fermecat colaboreaza cu:
Centrul de Resurse pentru Educatie si Dezvoltare "Sf. Pantelimon";
Primaria Sectorului 3.

incepand cu varsta de un an si 6 luni pana la 7 ani

program scurt: 07:00 – 12:30;
program scurt: 07:00 - 13:00;
program mediu: 07:00 – 16:30;
program lung: 07:00 – 19:00;

program scurt: 700 RON
program scurt: 750 RON
program mediu: 950 RON
program lung: 1.100 RON
program after school: 850 RON

transport la cerere;

bucatarie proprie

in intervalul orar 13:00 - 15:30

limba engleza;
limba franceza;

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizionarea de spectacole de teatru, circ;
organizarea de concursuri pentru copii;
organizarea de plimbari prin parcuri, Gradina Botanica, Gradina Zoologica;
organizarea de serbari;
organizarea de excursii;

tenis;
inot;
karate;
dans modern;
teatru;
muzica;
balet;

cabinet medical propriu;
asistent medical pediatru;
psiholog;
logoped;

cadre didactice calificate;

supraveghere video on-line;

bucatarie proprie;
cabinet medical propriu;
3 sali de clasa;
spatiu de lectura;

program after school;
organizarea de petreceri pentru copii;

Opinii utilizatori

Gradinita Castelul Fermecat
De Marilena charbek pe 20 Martie 2012

Buna ziua. Sunt mama unui baietel care merge la aceasta gradinita de cand s-a deschis. Cand l-am adus la gradinita pe baietelul meu, acesta nu stia sa vorbeasca, ei bine acum nu doar ca vorbeste foarte bine, ci si stie sa citeasca (datorita Nicoletei). Tot personalul este foarte bun; doamnele de la gradi sunt trup si suflet pentru copiii nostri. Imi pare rau sa vad ca exista astfel de persoane, care nu stiu sa aprecieze munca unor oameni. Baietelul meu nu a fost bolnav anul acesta asa ca nici nu se pune problema de existenta unui streptococ. Aceasta gradinita este o a doua casa pentru copilul meu, datorita Danei si a personalului care se implica foarte mult.

O mamica multumita
De Aiacoboaie i pe 20 Martie 2012

Sunt mama unui baietel de 3 ani si 4 luni si sunt foarte multumita de gradinita si de evolutia copilului. Sunt o mamica fericita si linistita pentru ca imi stiu copilul in siguranta si in preajma unui personal minunat si iubitor. Multumim educatoarei(Magda) pentru tot ce a facut pentru noi. Este foarte placut sa vezi cum o persoana pratic straina iti iubeste copilul si ii vorbeste asa frumos, este imposibil sa nu iti placa gradinita, sa nu o iubesti cand vezi cat de fericit este copilul si cat de bine se simte in Castelul fermecat.

Castelul Fermecat
De Danut Grigoras pe 18 Martie 2012

Nu pot intelege niciodata astfel de mesaje in care un parinte regizeaza tot felul scenarii tragice, copii batuti neingrijiti si asa mai departe. Raman surprins totusi de mesajul acelei mamici pe care il consider josnic imoral stupid si mincinos. E foarte usor sa arunci cu noroi in munca unor oameni care isi dau interesul. Nu pot spune ca e cea mai tare gradinita cu cel mai tare personal, dar nici nu pot fi de acord cu asemenea fabulatii pe care le debiteaza o anumita persoana. Pt mine conteaza ca fiul meu se simte extraordinar de bine acolo nu s-a plans niciodata ca a fost batut, infometat sau neingrijit. O iubeste foarte mult pe Cristina cat si pe Elena si nu s-a plans niciodata de ele. Chestia cu bucatareasa care nu foloseste capace pentru oale mi se pare absurda, e un detaliu prea minor pentru a ma ingrijora, prioritar fiind modul in care evolueaza copilul si siguranta lui. Despre faptul ca a luat copilul cu temperatura ce sa zic, de fapt nu vreau sa comentez pentru ca as putea jigni acea mamica si nu vreau, ma opresc la cuvantul mincinoasa si atat. Eu sunt multumit de ce e acolo si va pot spune cu siguranta ca si cel mic este. Cred totusi ca acea mamica provine dintr-un mediu cu ""standarde foarte ridicate"" si este atenta la orice detaliu. In consecinta sunt alte gradinite mult mai performante la care poate sa isi duca copilul. Eu zic sa inceteze cu aceste prostii care nu fac decat sa ingrijoreze si ceilalti parinti si sa ne lase cu ""fitele de Dorobanti"" pentru ca nimic din ce sustine nu e real si face parte din domeniul SF. Per total e o gradinita buna cu personal dragut care merita respectul nostru.

Castelul Fermecat
De Oana P pe 17 Martie 2012

Buna ziua, Si eu sunt mamica unei fetite care merge la aceasta gradinita inca de la inceput (aproape un an si jumatate) si nu pot sa spun decat ca sunt multumita de evolutia ei in aceasta perioada (educatia se face si acasa, nu numai la gradinita).

Ceea ce m-a deranjat la mail-ul legat de streptococi, aburi, batai, este faptul aceasta mamica, (in cazul in care ar fi fost adevarat ceea ce sustine) nu le-a spus in fata celor implicati ceea ce avea de spus si a preferat sa trimita acest mail, tot sub umbrela anonimatului, acum, dupa ce un an de zile copilul dansei a frecventat aceasta gradinita . (!!!!)

Stimata doamna, sa stiti ca si noi avem copii care stiu sa vorbeasca, care reactioneaza in cazul in care mediul in care stau 10-12 ore pe zi le-ar fi ostil, insa eu nu vad acasa decat un copil care abia asteapta sa mearga la gradi, care se joaca toata ziua prin casa "de- a Cristina" spunand la toate papusile cantecele si poeziile invatate, care a fost incantata de serbari, care isi pomeneste zilnic colegii de grupa.


In ceea ce priveste existenta unui asa zis streptococ in gradinita nu cred ca s-ar putea observa cu ochiul liber, iar la inceputul anului imi amintesc ca ni s-a solicitat sa facem si sa aducem analiza numita Exudat Faringian. Sa stiti ca si eu am avut copilul racit si NU mi l-a primit nimeni la gradinita, iar cand a facut febra am fost sunata.

Dragi parinti, daca avem ceva de obiectat cred ca ar trebui sa ne spunem parerile in fata, nu sub forma unor astfel de mail-uri prin care nu facem altceva decat sa denigram, sa creeam celorlati parinti o stare de neliniste/ingrijorare si prin care defapt nu urmarim decat sa dam cu noroi in niste oameni care fac cu drag ceea ce fac si chiar isi dau silinta sa faca si mai bine totul ( si asta si pentru copii nostri).

In ceea ce priveste celalalte aprecieri legate de personal, etc le consider simple speculatii rautacioase la adesa unor oameni care, la un moment dat au avut grija si de copilul Dvs si l-au mangaiat cand a avut nevoie. (iar cele privind portiile de mancare refuz sa comentez )

Multumim Cristina, Elena, Violeta, Ioana si tuturor fetelor din Gradinita.

PS: Stimata doamna sa stiti ca si noua ne pasa de copii nostri si ne gandim la binele lor, de aceea luam atitudine atunci cand trebuie si asa cum trebuie.

O alta mamica multumita
De Mariuca Tanasa pe 16 Martie 2012

Buna ziua tuturor. Noi frecventam aceasta gradinita chiar de la inceputul ei, are deja mai bine de un an jumate.

Cand am pasit prima oara in gradinita, problemele mele erau ca nu manca si nu dormea, le-am spus doamnelor de acolo si toata lumea a zambit linistitor ca se rezolva totul. Nu credeam insa in 2-3 saptamani Razvan a inceput sa manance singur, sa doarma acolo, sa fie cuminte, nu-mi venea sa cred, Cred ca toata lumea din gradinita ma stie ca am zis ca daca il vor face sa pape si sa doarma voi fi cea mai fericita :))

Noi suntem multumiti de aceasta gradinita si de toate doamnele de acolo, fiecare isi face treaba, copilul nostru stie o sumedenie de poezii, de cantece, ne uimeste pe zi ce trece cu tot ce vine de acolo. Apropo de faptul ca a spus o mama ca personalul s-ar injura in fata copiilor - una la mana ca nu le vad facand asa ceva, dar in al doilea rand Razvan imita absolut tot ce aude la gradinita, ne reproduce tot felul de replici, ma indoiesc ca nu-i scapa si vreo injuratura... Si apropo de injuraturile respective, de unde stie mamica? Ati asistat pe viu la scena?

Iarasi faza cu batutul - nu cred asa ceva, iar copiii chiar sunt in stare sa fabuleze si la varsta asta - ne-a intrebat doamna Elena de cate ori il batem cu batul ca ar fi zis Razvan asta cu o seriozitate si o durere in glas de nu stiau ce sa creada, nu l-am atins cu batul in viata noastra. Imi cunosc copilul si daca e certat sau ceva nu-i place nu mai vrea sa mearga, imediat reactioneaza. Iar el este capitanul veselie, asa i se mai spunea dimineata cand venea razand la toata lumea.

Multe din aspectele `negative` au fost dezbatute si de alte mamici, nu ma repet.

Una peste alta, probabil ca nicaieri nu poti sa impaci pe toata lumea, noi suntem foarte multumiti, e vesel, mananca bine acolo (Cristina mereu ne spune daca ceva nu a mancat sau ceva a facut rau), a invatat de toate, se duce cu placere si le iubeste pe toate doamnele de acolo, il vedem pe camera mai tot timpul.

Cred ca atata am avut de zis, sper ca toata lumea sa fie multumita la gradinita noastra sau la altele daca asa vor sa aleaga, dar e pacat sa incercam sa denigram ceva bun.

Sunt multumita
De ANGHELEA ADINA pe 16 Martie 2012

Sunt medic si mamica unui baietel de 4 ani, vesel si sociabil , care merge la aceasta gradinita de 7 luni. Mentionez ca sunt exagerat de pretentioasa atunci cand vine vorba despre copilul meu, unde si cu cine il las. Cred ca am vizitat zeci de gradinite inainte, cu igrasie, cu scari interioare care mai de care mai spiralate si mai incompatibile cu mersul unui copil, cu personal obosit, la care copilul meu nu s-a adaptat . Aceasta gradinita mi-a placut de la inceput, iar baietelul meu a iubit-o din prima zi. Ar vrea sa mearga si in weekend la gradi, ii e dor de copii, de Nicoleta(teacher). Le imbratiseaza pe Vio si pe Nicoleta, ii arata masinile Elenei, se alinta la Doina, nu cred ca ar fi la fel de fericit daca ar tipa cineva la el. Pentru mine e foarte importanta dezvoltarea lui psihologica, sa ramana vesel ,fericit, optimist si siguranta ca ii este bine acolo, si asta ne ofera gradinita.
Si copilul meu a racit, dar e normal sa raceasca acum,in colectivitate, pana merge la scoala, nu e normal sa-i tinem sub un glob de sticla. Personal il imunizez natural si prin biorezonanta si nu lipseste nici o zi de la gradi.
Cat despre Nicoleta ce sa va zic? E facuta pentru meseria asta, e calda, dedicata, vesela, i se potriveste ca o manusa, iar baiatul meu e compatibil 100% cu ea.

Gradinita Castelul Fermecat
De Sabine pe 16 Martie 2012

Buna ziua. Sunt mama unei fetite care merge la acesta gradinita de cand s-a deschis. Nu vreau sa fiu partinuitoare cu nicio parte insa realitatea vorbeste de la sine. Nu cred ca gradinita este vinovata ca un copil sau doi nu se pot adapta gradinitei. Fiecare are dreptul sa-si spuna parerea asa cum a perceput anumite situatii insa eu ce pot spune despre gradinita Castelul Fermecat este ca fetita mea a invatat foarte multe lucruri, ca merge cu placere la gradinita, ca mananca foarte bine (nu mi-a scazut niciodata in greutate), ca le iubeste pe doamnele Cristina si Elena, ca nu mi-a fost niciodata deshidratata â?? asa cum sustine o mamica â?? apa primesc pentru ca vad pe camera cand li se da apa si niciodata nu am luat-o cu funduletul murdar. Cui nu-i place are tot dreptul sa-si retraga copilul de la gradi si sa incerce in alta parte. Nimeni nu tine pe nimeni cu forta. Referitor la bucataria â?? sala de mese â?? loc de joaca comun â?? eu zic ca sunteti putin cam absurda. As vrea sa stiu daca copilul d-voastra nu vine in bucatarie cand faceti de mancare sa va stea printre picioare sau sa se joace acolo numai ca sa stea cu mama? Sau acasa nu se aplica? Mai ales ca bucataria de acasa e mai mica, iar la gradinita mancarea este gata cand copii sunt adusi dimineata la masa. In ceea ce priveste asa zisul streptococ â?? fetita mea nu a fost bolnava in acest an scolar â?? deci unde-i streptococul? In concluzie, pentru ca se pot spune multe si pentru ca nu este nevoie sa dam cu pietre in nimeni, eu sunt foarte multumita de colectivul aceste gradinite si atata timp cat copilul este fericit si vad progrese notabile la el atunci si eu sunt linistita la birou ca el se afla pe maini bune. Multumesc.

Gradinita castelul Fermecat
De Ana Sacuiu pe 16 Martie 2012

Buna ziua, am si eu baietelul la aceasta gradinita de aproximativ 7 luni si nu am decat cuvinte de lauda pentru intreg personalul acesteia. Incepand de dimineata cand suntem intampinati de cele mai multe ori de Doamna Mariuca-asistenta, o persoana atat de calda si de draguta care tot timpul este interesata de starea micutului meu, pana la Doamnele Elena si Cristina, care tot timpul au incercat ca despartirea de mama sa fie cat mai placuta! Copilul meu a primit tot timpul o atentie deosebita, face o multime de activitati care-i fac placere, sa nu mai spun cat de placut surprinsa am fost la serbarile organizate de gradinita. O munca titanica din partea doamnelor educatoare! Cat de mult se implica Doamna Dana - directoarea, cred ca toate mamicile am vazut asta! Cele care vor sa vada realitatea! Copilul este fericit, vesel si asta spune multe. In legatura cu mancarea, de foarte multe ori am vazut cum erau incurajati sa pape tot din farfurie, apa nu lipsea la nici unul dintre ei! Eu personal nu pot sa spun decat "multumesc" gradinita Castelul Fermecat! Pot sa stau linistita la servici stiindu-mi copilul in siguranta!

Castelul fermecat
De Ramona pe 16 Martie 2012

Buna ziua, am si eu o printesa mica in castelul fermecat. Am senzatia uneori ca traiesc intr-o poveste frumoasa cu printi si printese, fetita mea este atat de fericita cand o duc la gradinita abia asteapta si plange atunci cand trebuie sa o iau de la gradi. Uneori se trezeste dimineata si ma striga "mamiiii piiii" (adica mami copii). Are o dorinta imensa de a merge la gradi, imi spune numele copiilor probabil cu care ea se joaca cel mai des, o striga pe educatoarea ei pe " Ani" si ce imi place cel mai mult este ca o vad si o simt fericita, canta, danseaza si vorbeste non stop, ma uimeste pe zi ce trece, se simte foarte bine la gradi si sunt sigura ca daca nu i-ar fi fost bine nu si -ar fi dorit atat de mult sa mearga. Nu trebuie sa invinovatim pe nimeni si sa aruncam cu pietre in personalul gradinitei pentru ca unui copil nu ii merge bine la gradinita, este foarte usor sa gasim vinovati, dar cred ca trebuie sa stam de vorba cu copilul nostru atunci cand are probleme la gradi si sa incercam sa rezolvam aceasta problema, nu punand personalul gradinitei la zid. PS. Referitor la igiena cred ca sunT autoritati competente sa-si dea cu parerea din acest punct de vedere.

Noi suntem multumiti!
De Angi G pe 15 Martie 2012

L-am dus pe baiatul meu la gradi la 2 ani si 9 luni si daca mi-ar fi spus cineva ca in 2 saptamani se va obisnui nu l-as fi crezut.Mi-am facut tot felul de scenarii cum o sa planga si nu vor putea sa-l calmeze,ba chiar asteptam in fiecare zi sa ma sune de la gradi sa-l iau acasa. Nimic din toate acestea nu s-au intamplat, ba chiar vreau sa le multumesc pe aceasta cale Cristinei si d-nei Doina (grupa strumfilor), pentru ca fara rabdarea si caldura chiar si dragostea lor copilul meu nu s-ar fi obisnuit atat de repede. In privinta mancarii, baiatul meu,care de altfel vorbeste si imi spune tot, mananca ambele feluri de mancare chiar termina primul, imi spune ca el face pipi numai la toaleta, ca se spala pe dinti si pe manute, iar in ceea ce priveste apa haideti sa fim seriosi nu cred ca nu li se da apa suficienta, este chiar penibil. In privita bolilor, cand se simte rau il tin acasa, nu mi-a sugerat nimeni sa il duc bolnav daca nu am cu cine sa il las. In pricipiu eu ca parite sunt multumita de serviciile gradiitei, dar ce este cel mai important, baiatul meu este fericit cand merge la gradi, se simte bine printre colegii lui si isi iubeste educatoarea asa ca asta spue tot!

Contact Gradinita Castelul Fermecat Olimpia

Adresa

Muresana, 26, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Stadion Olimpia
Site www.castelulfermecat-gnb.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.