• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
42 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00); de VARA

Gradinita Castelul Fermecat Olimpia

Gradinita Castelul Fermecat isi desfasoara activitatea in Bucuresti, pe strada Drumul Murgului, nr. 32.

Echipa de la Gradinita Castelul Fermecat este formata din:
cadre didactice specializate;

echipa de profesionisti a Fundatiei "Salvati Copiii" cu vasta experienta in domeniu;
consilier...

Gradinita Castelul Fermecat isi desfasoara activitatea in Bucuresti, pe strada Drumul Murgului, nr. 32.

Echipa de la Gradinita Castelul Fermecat este formata din:
cadre didactice specializate;

echipa de profesionisti a Fundatiei "Salvati Copiii" cu vasta experienta in domeniu;
consilier parental;
psiholog;
medic nutritionist;
asistent medical pediatru;
instructori pentru optionale.

Gradinita Castelul Fermecat colaboreaza cu:
Centrul de Resurse pentru Educatie si Dezvoltare "Sf. Pantelimon";
Primaria Sectorului 3.

incepand cu varsta de un an si 6 luni pana la 7 ani

program scurt: 07:00 – 12:30;
program scurt: 07:00 - 13:00;
program mediu: 07:00 – 16:30;
program lung: 07:00 – 19:00;

program scurt: 700 RON
program scurt: 750 RON
program mediu: 950 RON
program lung: 1.100 RON
program after school: 850 RON

transport la cerere;

bucatarie proprie

in intervalul orar 13:00 - 15:30

limba engleza;
limba franceza;

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizionarea de spectacole de teatru, circ;
organizarea de concursuri pentru copii;
organizarea de plimbari prin parcuri, Gradina Botanica, Gradina Zoologica;
organizarea de serbari;
organizarea de excursii;

tenis;
inot;
karate;
dans modern;
teatru;
muzica;
balet;

cabinet medical propriu;
asistent medical pediatru;
psiholog;
logoped;

cadre didactice calificate;

supraveghere video on-line;

bucatarie proprie;
cabinet medical propriu;
3 sali de clasa;
spatiu de lectura;

program after school;
organizarea de petreceri pentru copii;

Opinii utilizatori

O gradinita mediocra.
De SS pe 07 Februarie 2014

Si cum ramane cu spatiile mici si prost aerisite de la gradinita Castelul Fermecat din Drumul Murgului?
Cum este sa afli ca copilul doarme in camera asistentei si nu in grupa cu ceilalti copii, din motiv ca nu este spatiu, desi la inscriere nu s-a mentionat ca va dormi in alta sala? Cum este cu dulapurile mici, unde sunt puse la gramada si hainele si incaltamintea a 3 copii si nu 2 sau 1 cum ar trebui sa fie?

Raspuns
De Director pe 02 Decembrie 2013

Buna ziua! Imi pare rau pentru mesajul pe care l-ati trimis, dar sa stiti ca la Gradinita Castelul Fermecat Olimpia clasele sunt foarte mari si bine aerisite. Am rugamintea sa fiti putin mai atenta la afirmatiile pe care le faceti fata de gradinita noastra si ca sa va convingeti puteti intra pe site sa vedeti. Multumesc!

Parerea unei mamici de la grupa buburuzelor
De Paraschiv Camelia pe 02 Decembrie 2013

Buna ziua! Sunt mamica unui copil de 2 ani de la grupa Buburuzelor si in ciuda faptului ca am asteptat aproape o jumatate de an sa se elibereze un loc la grupa sunt foarte multumita de cum a evoluat copilul meu.

L-am adus la varsta de un an si ca orice copil care intra pentru prima data in colectivitate a racit, dar foarte putin.

Personalul este calificat si isi dau toata silinta sa fie bine pentru copii. Clasele sunt mai micute, dar bine aerisite, iar in grupa nu sunt mai mult de 10 copii. Doamna asistenta este ca o furnicuta ocupandu-se in mod egal de toti copiii, iar ingrijitoarea de la grupa de nota 10. Educatoarea Irina are un devotament iesit din comun fata de meseria pe care o face si ii iubeste enorm pe acesti copii tinand cont de faptul ca vine de la 80 km si face naveta zilnic.

Eu sunt foarte multumita de aceasta gradinita deoarece copilul meu a evoluat foarte bine.

Gradinita Castelul Fermecat Olimpia
De Sd pe 02 Decembrie 2013

Daca conditiile sunt atat de proaste la aceasta gradinita nu inteleg de ce aceasta mamica nu si-a mutat copilul la alta gradinita. Eu am baietelul de 2 ani la aceaste gradinita si este intr-o grupa la "etajul 2", sunt foarte multumita, chiar am participat la ziua lui si copii au avut loc sa se joace si sa danseze. Recomand mamicii nemultumite sa-si mute copilul la o alta gradinita. Multumesc din suflet personalului pentru grija si educatia de care beneficiaza copii.

Gradinita Castelul Fermecat Olimpia
De SI pe 22 Noiembrie 2013

Buna ziua. Sunt mamica unei fetite de 4 ani care merge la aceasta gradinita. In primul an fetita s-a imbolnavit foarte des, forme usoare. Mentionez ca in acel an a mers si la gardinita de la tara, unde au spatii foarte mari si nu s-a imbolnavit niciodata in cele 4 luni cat a fost la bunici. Cum am adus-o la Bucuresti s-a imbolnavit. Una din cauze ar fi spatiul foarte mic, chiar prea mic, in consecinta aerisire proasta. Lumina in grupe este foarte putina, lustrele au doar cate un singur bec si lumina de afara vine putin din cauza geamurilor mici. Am fost in una din grupe de la etaj si am ramas foarte dezamagita sa vad in ce spatiu stau cam 10-12 copii. Nu au unde sa danseze, sa alerge, sa se joace. E de-a drepul sufocant. La aceasta varsta copii simt nevoia sa faca multa miscare. Ei acolo nu au unde si e pacat, deoarece personalul chiar e placut si cred ca depun foarte mult efort ca sa stranga, sa aseze spatiul de joaca, de lucru pentru activitati si paturile pentru somn. Cand am fost sa vad gradinita nu am fost urcata sus la mansarda si respectiv am vazut doar etajul 1, unde camerele sunt putin mai mari, comparativ cu mansarda. Dupa somn copii nu au foarte multe activitati, stau mai mult la parter la televizor, unde miroase a mancare. Conditiile de igiena le calific drept proaste. Serbarea de Craciun a fost foarte frumoasa, desi costisitoare.

E o gradinita buna
De NT pe 24 Mai 2013

Buna ziua,

Fetita mea merge la aceasta gradinita de 1 an de zile. Merge cu drag la gradi, desi mai are zile cand spune ca nu vrea la gradi. Mi-a zis ca o bate Elena, desi sincer nu cred. Elena e adevarat e mai iute de caracter si poate i-a mai certat, dar in acelasi timp face multe pentru ei. Si uneori si copiii mai exagereaza.Despre faptul ca stau mult la parter - sunt de acord cu ce ati scris doamna, acolo mananca copii, tot acolo se face mancarea, tot acolo stau copii si privesc la televizor sau fac unele mici activitati seara dupa ultima masa pana cand sunt luati de parinti. Vara e diferit - se joaca in mica curte. Mi-ar fi placut daca spatiul de la parter ar fi fost mai mare. Preturile sunt bune comparativ cu alte gradinite. Serbarile organizate de personalul gradinitei sunt superbe. Dana depune mult efort ca totul sa iasa bine si-i reuseste. Mariuca alege copiii cu care sa fie dulce si pe unii parinti nu-i refuza atunci cand o roaga sa-i dea copilului lor anumite siropele, fetitza mea nu o place deloc, dar asta e. E adevarat ca intreaba de fiecare data cum se simte copilul si nu primeste copii cu febra, ci doar cei care mai au acea tuse reziduala. Si noi ca adulti avem preferintele noastre. Per total sunt multumita de aceasta gradinita si o recomand.

5 Stele
De COMAN NELU pe 15 Aprilie 2013

Sunt un tatic fericit. O gradinita excelenta. Cristina, Dana, Elena, Mariuca, tot personalul este exceptional. Va multumesc!

Multumita!
De Adriana isvoreanu pe 19 Septembrie 2012

Buna ziua! Am avut si eu copilul la aceasta gradinita anul trecut timp de 3 luni, apoi din motive medicale l-am retras. Am fost foarte multumita de cum a evoluat Matei cat a fost la Castelul Fermecat, mi-a placut mult personalul, si mai ales educatoarea Alexandra. Nu cred ca sunt tinuti nemancati copii si batuti, s-ar vedea acest lucru din reactiile copiilor cand ar fi luati acasa, plus ca ar spune ei daca ar fi asa. Mie imi pare rau ca nu il mai pot duce la aceasta gradinita, deoarece ne-am mutat mult prea departe de ea, insa vreau sa asigur parintii ca este un loc extraordinar, o gradinita unde copii sunt iubiti si ingrijiti.
Mult succes echipei! Va pup cu drag!! Adriana Isvoreanu.

O gradinita minunata
De Loredana SURDU pe 28 August 2012

Buna ziua! Am avut si eu copilul la aceasta gradinita, din pacate, o perioada scurta de timp, din iulie pana in septembrie cand a trebuit sa-l retragem din motive medicale care nu au nicio legatura cu conditiile de igiena sau cu vreun streptococ asa cum am citit ca au scris alte mamici. In cele 3 luni, cat copilul meu a fost la aceasta gradinita a renuntat la pampers, a invatat sa manance singur si a devenit mult mai independent si sigur pe el fata de perioada de dinainte de gradi. Personalul gradinitei este de exceptie, Cristinei si Elenei de la grupa Piticilor unde a fost copilul meu as vrea sa le multumesc inca o data pe aceasta cale pentru devotamentul pe care il au fata de copii pentru grija si dragostea cu care isi fac meseria. Nu mi s-a intamplat niciodata sa-mi iau copilul murdar de acolo, sau sa constat ca nu a baut apa sufiecienta. La un 1 si 11 luni cat avea Luca atunci, s-a integrat foarte bine si asta datorita personalului gradinitei. Felicitari pentru ce faceti fetelor! Va multumesc.

Gradinita de cinci stele
De Avganti Irina pe 19 Aprilie 2012

Copilul meu e schimbat in mult in bine de cand l-am inscris aici (2 luni)

Contact Gradinita Castelul Fermecat Olimpia

Adresa

Muresana, 26, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Stadion Olimpia
Site www.castelulfermecat-gnb.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.