• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
43 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)

Gradinita Angels

Gradinita Angels are ca obiective dezvoltarea spiritului de echipa, sporirea abilitatii de a comunica si imbogatirea vocabularului, mentinerea sanatatii copilului dumneavoastra prin educatie fizica, jocuri in aer liber, programe recreative. Gradinita Angels functioneaza intr-o sediu amenajat în conformitate cu standardele europene.

Gradinita Angels are ca obiective dezvoltarea spiritului de echipa, sporirea abilitatii de a comunica si imbogatirea vocabularului, mentinerea sanatatii copilului dumneavoastra prin educatie fizica, jocuri in aer liber, programe recreative. Gradinita Angels functioneaza intr-o sediu amenajat în conformitate cu standardele europene.

incepand cu varsta de 4 ani

program scurt 08:00 - 12:00

acte necesare pentru inscriere cerere tip pe care o veti primi de la sediul gradinitei, adeverinta medicala din care sa reiasa lipsa bolilor contagioase

la cerere se asigura transportul

mic dejun, gustari

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

organizarea de excursii si vizite la obiective turistice

introducere in lumea computerelor;
origami;
organizarea de activitati recreative

asistenta medicala permanenta

cadre didactice calificate

supraveghere si control permanent

maxim 10 copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare

program After School (11:30 - 19:30)

Opinii utilizatori

Gradinita Angels
De COMAN STEFANIA pe 24 Aprilie 2010

De la momentul inscrierii anul trecut si pana in prezent reprezentantii acestei institutii nu au incetat sa-si imbunatateasca serviciile, incepand de la comunicare, mancare, activitati privind tematica (ma refer strict la grupa pregatitoare) si pana la excursii, vizite si serbari. atat eu, ca mamica, precum si fetita mea, suntem foarte multumite de toate serviciile oferite cu drag de toti cei ce fac parte din "echipa Angels" inclusiv administratori.

Gradinita Angels Paulesti
De Cristiana Nicolae Nacu pe 24 Aprilie 2010

Am fetita inscrisa la aceasta gradinita, in grupa pregatitoare. Nu am nimic de reprosat, dimpotriva am numai cuvinte de lauda. Si daca am avut vreodata vreo sugestie sau rugaminte la adresa doamnei educatoare / doamnelor profesoare totul s-a rezolvat intr-un timp foarte scurt. Iar de invatat o contrazic cu desavarsire pe doamna Istrate: fetita mea stie literele, cifrele, face adunari si scaderi pana la 10, stie sa citeasca si sa scrie (cu litere de tipar) cuvinte scurte (din 3-4 litere), cu limba engleza se descurca de asemenea bine. Copiii au ore facute in cadrul Muzeului de Stiinte ale Naturii din Ploiesti, fac vizite la muzee. Din punctul meu de vedere este o gradinita foarte buna, cu personal calificat. Felicitari conducerii si doamnelor educatoare.

Gradinita Angels
De Camelia Istrate pe 23 Aprilie 2010

La momentul inscrierii, anul trecut era ok. Acum meniul nu mai e deloc asa ecologic cum spuneau, iar daca sunteti la pregatitoare e dezastru. Mai concret, nu se face de fapt. Sunt copii la grupa pregatitoare care stiu foarte bine literele si cifrele. Aici, se face altceva,
Deci, daca doriti doar un loc unde sa va lasati copii, e ok, daca vreti sa si invete ceva nu va recomand.

Contact Gradinita Angels

Adresa

Prahova, Paulesti

Site www.gradinitaangels.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.