• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
43 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)

Gradinita Angels

Gradinita Angels are ca obiective dezvoltarea spiritului de echipa, sporirea abilitatii de a comunica si imbogatirea vocabularului, mentinerea sanatatii copilului dumneavoastra prin educatie fizica, jocuri in aer liber, programe recreative. Gradinita Angels functioneaza intr-o sediu amenajat în conformitate cu standardele europene.

Gradinita Angels are ca obiective dezvoltarea spiritului de echipa, sporirea abilitatii de a comunica si imbogatirea vocabularului, mentinerea sanatatii copilului dumneavoastra prin educatie fizica, jocuri in aer liber, programe recreative. Gradinita Angels functioneaza intr-o sediu amenajat în conformitate cu standardele europene.

incepand cu varsta de 4 ani

program scurt 08:00 - 12:00

acte necesare pentru inscriere cerere tip pe care o veti primi de la sediul gradinitei, adeverinta medicala din care sa reiasa lipsa bolilor contagioase

la cerere se asigura transportul

mic dejun, gustari

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

organizarea de excursii si vizite la obiective turistice

introducere in lumea computerelor;
origami;
organizarea de activitati recreative

asistenta medicala permanenta

cadre didactice calificate

supraveghere si control permanent

maxim 10 copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare

program After School (11:30 - 19:30)

Opinii utilizatori

Gradinita Angels
De SOFIA DANIELA pe 15 Mai 2010

Buna seara, ma numesc Sofia Daniela ( d-na Dana pentru cunoscuti) si activez in cadrul acestei gradinite de exceptie. Doresc sa va informez ca nu e adevarat ce se scrie in comentarii despre noi. Nu se bat copiii, nu toti, se bat doar cei care nu sunt cuminti, in functie de gravitatea faptelor. Ne intelegeti si pe noi ca avem si noi nervii nostri, cu suparari si necazuri pe care trebuie sa le varsam undeva. In afara de bataie copiii mai primesc si alte pedepse: picturi pe fata, dezbracare in pielea goala si plimbare prin gradinita, sau pe terasele exterioare. Asadar dragi parinti, dupa ce ati citit aceste randuri, va rog,ca director al gradinitei, nu aduceti copii aici!
P.S. Doamna Tatiana, va rog sa ma scuzati, dar m-a mustrat constiinta, trebuia sa fac aceste dezvaluiri.

Gradinita Angels
De Angelina pe 15 Mai 2010

Am auzit despre un scandal la gradinita Angels din Paulesti. Am vazut pe un post tv ca acolo sunt batuti copii.

O concluzie de dimineata
De Dana timofte pe 15 Mai 2010

Uauuu, a rezistat mesajul meu pana dimineata! Cat va mai ramane oare aici?

O concluzie
De Dana timofte pe 14 Mai 2010

Dragi parinti,
De ce va mai chinuiti sa scrieti pe acest forum? La inceputul saptamanii am citit multe pareri pro si contra despre gradinita asta controversata, Angels Paulesti, dar a doua zi cand am cautat din curiozitate sa vad ce s-a mai scris upps, au fost sterse 90% din mesaje si au ramas cele pro gradinita. Era chiar un citat de pe un site local de presa unde se vedea clar ca aceasta nu este o gradinita autorizata, si brusc, a fost sters. Mai bine cautati forumuri cu administratori de site seriosi, care respecta parerile noastre si nu ni le sterg la solicitarea patronilor de gradinite care probabil si platesc pentru reclama aici. Sa fim seriosi, facem pariu ca mesajul meu nu rezista dupa noaptea asta?

Pentru Vasilescu Doina
De Ana pe 14 Mai 2010

Happy Angels cu siguranta!

Ce aleg?
De VASILESCU DOINA pe 14 Mai 2010

Buna ziua, am citit aceste mesaje si pro si contra si chiar am o mare dilema.am un baietel de 2,6 ani si as dori sa-l inscriu la aceasta gradinita din Paulesti ( eu locuiesc in plopeni).Zilnic fac naveta la Ploiesti si as putea sa duc eu copilul acolo,dar nu stiu ce sa aleg: angels sau happy angels? Dupa atatea comentarii analizate cred ca aleg Happy Angels,voi ce spuneti?

Pentru Roxana Scarlat
De Marian toma pe 14 Mai 2010

Sunteti multumita pentru ca copilul dumneavoastra vorbeste acum mai bine decat vorbea la un an si 9 luni?Este normal ca un copil sa vorbeasca mai bine la 2 ani si 5 luni decat o facea la 1 an si 9 luni. Este meritul naturii si a dezvoltarii sale normale, nu al gradinitei.

Pentru Cristina Toma
De Sa fim mai atenti pe 14 Mai 2010

Sa va fie rusine ca aveti copilul inscris acolo de 1 an si nu stiti ce se intampla. Nepasarea parintilor sau putinul timp petrecut alaturi de copil favorizeaza pe cei din gradinita Angels care vor continua actele de violenta sau de disciplinare asupra copiilor.
De 1 an de zile nu ati stiut ca de fapt nu este gradinita? Ca nu are autorizatie de functionare ca si o unitate de invatamant prescolar? Ce stiti? Ce scrie pe biletelul pe care il pun ei in ghiozdanelul copilului? Ceea ce va spun ei? Sunteti multumita pentru ca are cantina proprie? Dar faptul ca in acel univers minunat cum il descrieti dumneavoastra exista si pisici, va multumeste? Ca educatoarele nu cunosc bine limba romana? Stiti ca si pe terasa de la etaj exista o pisica? Ce parere aveti? Cate lucruri cunoasteti despre aceasta gradinita?

Gradinita Angels
De Marilena Eftimie pe 14 Mai 2010

Am citit mai multe articole in presa si am vazut si un reportaj la tv in care un inspector scolar spunea ca aceasta gradinita nu este autorizata. Daca nu este autorizata, trebuie sa stiti ca nu este gradinita. Mai mult am auzit din multe locuri ca aici cei mici sunt batuti, ca sunt tratati foarte urat. Parintii nu stiu de lucrul acesta pentru ca nu au prea mult contact cu gradinita respectiva. Copii sunt luati cu microbuzul de acasa si adusi cu microbuzul acasa. Cum sa vezi ceva? In mod curent cei mici nu spun nimic acasa pentru ca asa sunt invatati acolo sa nu spuna nimic. Nu stiu ce sa zic. Dar nu pot alege aceasta gradinita. Pentru ca nu este gradinita. Am vazut ca un domn sau doamna o considera cea mai buna din oras. Eu stiam ca este in comuna Paulesti adica la tara nu la oras. Oricum acum stiu clar ca cel mai bine alegi gradinitele de stat sau cele autorizate. Parerea mea este sa va interesati inainte unde lasati copilul.

Libertatea de exprimare!
De Camelia Istrate pe 13 Mai 2010

Stimata d-na. Toma, titlul acestui mesaj sper sa va lamureasca pe deplin. Asa cum dvs. va puteti exprima opinia despre gradinita Angels, credeti-ma pe cuvant ca cetatenia romana pe care o posed imi permite sa beneficiez de aceleasi drepturi ca si dvs. E drept ca dvs. va permiteti sa faceti supozitii despre mine, desi acest forum invita la discutii despre cu totul altceva. Opiniile mele exprimate aici vizeaza strict serviciile gradinitei si nicidecum evaluari despre parintii copiilor de la gradinita Angels. E nevoie de putina eleganta (ca sa nu spun altfel) pentru a nu emite aberatii despre ceilalti parinti ai copiilor de la gradinita.

Contact Gradinita Angels

Adresa

Prahova, Paulesti

Site www.gradinitaangels.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.