• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
43 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)

Gradinita Angels

Gradinita Angels are ca obiective dezvoltarea spiritului de echipa, sporirea abilitatii de a comunica si imbogatirea vocabularului, mentinerea sanatatii copilului dumneavoastra prin educatie fizica, jocuri in aer liber, programe recreative. Gradinita Angels functioneaza intr-o sediu amenajat în conformitate cu standardele europene.

Gradinita Angels are ca obiective dezvoltarea spiritului de echipa, sporirea abilitatii de a comunica si imbogatirea vocabularului, mentinerea sanatatii copilului dumneavoastra prin educatie fizica, jocuri in aer liber, programe recreative. Gradinita Angels functioneaza intr-o sediu amenajat în conformitate cu standardele europene.

incepand cu varsta de 4 ani

program scurt 08:00 - 12:00

acte necesare pentru inscriere cerere tip pe care o veti primi de la sediul gradinitei, adeverinta medicala din care sa reiasa lipsa bolilor contagioase

la cerere se asigura transportul

mic dejun, gustari

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

organizarea de excursii si vizite la obiective turistice

introducere in lumea computerelor;
origami;
organizarea de activitati recreative

asistenta medicala permanenta

cadre didactice calificate

supraveghere si control permanent

maxim 10 copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare

program After School (11:30 - 19:30)

Opinii utilizatori

Gradinita Angels
De Timea pe 13 Martie 2013

Referitor de mesajul doamnei Vyctoria, ce inseamna "spoiala de educatie la stat? Dvs unde ati invatat? La stat nu se face carte, nu se ofera educatie de calitate? Probabil ca la particular cadrele au alte conditii si sunt altfel motivate, dar cele care sunt menite sa fie dascali, isi fac datoria cu sfintenie si se dedica intru totul copiilor. E urat ce afirmati, nu stiu cu ce fel de oameni ati avut de-a face, dar nu cred ca avem dreptul sa vorbim asa!

Gradinita Angels
De AILLEN IOANA pe 10 Ianuarie 2012

Eu am avut copilul 6 luni la aceasta gradinita. E ok, dar copilul meu nu s-a adaptat. L-am mutat pentru ca am acum 2 copii si am gasit in alta parte cu taxa mai mica. Surpriza a fost foarte mare.din prima zi nu a mai plans si se trezeste singur sa plece la gradi. Ii pot vedea oricand (au camere de supraveghere), au medic in gradi, engleza nu se invata 1 ora sau 2 pe saptamana (toate cadrele vorbesc engleza si se lucreaza cu ei intens. Nu stiu ce s-a intamplat la Paulesti, dar e alt copil acum. Eu eram multumita si sincer l-am mutat din cauza taxei.

Gradinita Angels
De ZASAVISCHI ELENA pe 04 Martie 2011

Eu nu am auzit de gradi "angeles",in schimb vreau sa va spun ca toti anii de gradii ai fetitei mele s-au petrecut in gradi "happy angels". Despre aceasta gradi si bineinteles despre personalul de acolo nu pot vorbi decat la superlativ! Totul este exceptional, doamna Oana este super si bravo dumneaei. Fata mea a plecat la scoala din gradi happy angels si acum este varful clasei, ceea ce in mare parte se datoreaza d-nei oana. Felicitari, succes si multe realizari pt acest personal.inca o data bravo! Credeti-ma sunt cadru didactic!

Gradinita Angels
De Alexandra pe 14 Ianuarie 2011

Este super ok gradinita.

Gradinita Angels
De AURORA CHIVU pe 25 Octombrie 2010

Despre ce autorizatii este vorba? Ce au afisat la avizier? Ca sa fac si eu o comparatie cu gradi a noastra!

Gradinita Angels
De Cristti avram pe 24 Septembrie 2010

Angels Paulesti singura gradinita cu toate autorizatiile afisate la avizierul expus la intrare in gradinita.

Gradinita Angels
De Cristi Avram pe 09 Septembrie 2010

Am avut neplacuta surpriza de a ne trezi acum 2 ani cu gradinita inchisa( Ursuletul ). La indemnul unei doamne, din gradinita Ursuletul, am ajuns la gradinita Happy Angels, Ploiesti-Cioceanu - Marasesti, vis a vis de unitatea Militara. Aici, sincer, am venit de nevoie cu sufletul la gura, ca oricare parinte platitor de taxe si doritor de ce-i mai bun pentru copilul sau. Acum, am doar cuvinte de lauda la adresa intregului personal al Gradinitei Happy Angels. Scriu aceste randuri pentru ca o fosta educatoare de la Happy Angels, acum la Angels, suna parintii pentru racolarea acestora la aceasta gradinita. A batut copiii? Ce-am citit pe forum, m-am ingrozit. Mai bine cu bona decat sa imi bata copilul. Aveti mare grija. Succes si bafta! Noi am avut cu gradi Happy Angels!

Gradinita Angels
De Coca cola pe 19 August 2010

E ok.

Pentru Sofia Daniela
De Maria pe 14 Iunie 2010

Am citit ceea ce afirmati aici pe site si sincer va spun ca am incremenit.
Ma refer la "tratamentele" sau "corectiile" aplicate copiilor. Era o "gluma" ca rasplata pt. cei care fac afirmatii nefondate sau asta e realitatea? Eu vroiam sa-mi inscriu copilul la gradinita Angels din Paulesti, dar daca este adevarat ce afirmati, nici nu se mai pune problema. Va rog reveniti cu mai multe informatii. Va multumesc.

Gradinita Happy Angels sau Angels Paulesti?
De MARIA pe 14 Iunie 2010

Am tot citit comentariile facute si am o nelamurire. Despre ce gradinita se fac referiri? Intentionez sa-mi inscriu copilul la gradinita Angels din Paulesti si ca tot omul caut si eu pareri, dar sunt putin bulversata, vad ca se fac referiri la doua gradinite, total diferite.
Rugaminte: cei care postati aici, specificati despre ce gradi vb. Va multumesc.

Contact Gradinita Angels

Adresa

Prahova, Paulesti

Site www.gradinitaangels.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.