• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
43 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)

Gradinita Angels

Gradinita Angels are ca obiective dezvoltarea spiritului de echipa, sporirea abilitatii de a comunica si imbogatirea vocabularului, mentinerea sanatatii copilului dumneavoastra prin educatie fizica, jocuri in aer liber, programe recreative. Gradinita Angels functioneaza intr-o sediu amenajat în conformitate cu standardele europene.

Gradinita Angels are ca obiective dezvoltarea spiritului de echipa, sporirea abilitatii de a comunica si imbogatirea vocabularului, mentinerea sanatatii copilului dumneavoastra prin educatie fizica, jocuri in aer liber, programe recreative. Gradinita Angels functioneaza intr-o sediu amenajat în conformitate cu standardele europene.

incepand cu varsta de 4 ani

program scurt 08:00 - 12:00

acte necesare pentru inscriere cerere tip pe care o veti primi de la sediul gradinitei, adeverinta medicala din care sa reiasa lipsa bolilor contagioase

la cerere se asigura transportul

mic dejun, gustari

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

organizarea de excursii si vizite la obiective turistice

introducere in lumea computerelor;
origami;
organizarea de activitati recreative

asistenta medicala permanenta

cadre didactice calificate

supraveghere si control permanent

maxim 10 copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare

program After School (11:30 - 19:30)

Opinii utilizatori

Gradinita Angels
De Vyktoria pe 11 Iunie 2010

Fiti seriosi! Un astfel de proiect nu va trece niciodata de niciuna din camere. Nu au niciun interes sa oblige acreditarea, deoarece le trebuie aceste locuri libere in gradinite particulare. Doar daca s-au hotarat intre timp sa construiasca ceva gradinite noi, sa angajeze si sa plateasca ceva personal si cadre didactice noi, sa plateasca intretinere, materiale, patuturi si multe altele sau daca se vor obliga sa reduca la rezonabil conditiile si taxele de acreditare. Altfel, gradinitele particulare ce nu se pot acredita se vor inchide si sa vezi buluceala, inghesuiala si spoiala de educatie la stat. Ar fi mult mai bine pentru copiii de gradinita sa se ia in dezbatere alte proiecte de lege, cu adevarat vitale-alocatii, pachete pentru prescolari, concursuri, tabere, excursii.

Pentru Dana Alexe
De Vasile Maria pe 09 Iunie 2010

Draga Dana Alexe, ar trebui sa te mai interesezi, deoarece se pare ca intr-adevar daca gradinita nu are acreditare, copiii din grupa pregatitoare nu se pot inscrie in clasa I. De asemenea, am auzit ca exista un proiect de lege la Parlament, in urma scandalurilor de la diverse gradinite, care va obliga aceste gradinite sa obtina autorizatie sau sa ramana pensiuni scolare. Acest proiect de lege va fi dezbatut in aceasta sesiune parlamentara si sigur va trece de cele 2 camere, astfel incat din toamna sa se schimbe acest lucru.

Gradinita Angels
De Dana Alexe pe 25 Mai 2010

Dragii mei,
Nu va mai certati pentru astfel de motive, nu merita efortul de a pierde timpul cu nimicuri! Sincer, ce obtineti? Va simtiti mai bine sau mai impliniti cu asta? Nu aveti alte motive de bucurie sau de suparare in viata decat cearta pe forumuri? Nu va inteleg, sincer!
Despre gradinitele neautorizate nu se stie inca nimic, pentru ca este un proiect de lege care acum se semneaza din cate spun specialistii de la ARACIP(rog a se verifica cu un telefon la ei, pe care il gasiti simplu pe site-ul acestora). Si gata, s-a terminat cu cearta!
Prin urmare, dupa ce se semneaza va intra in vigoare, probabil in foarte scurt timp,iar DVS. ca parinti aveti doua variante:
1. Mutati copiii la gradinite autorizate(de stat sau particulare);
2. Mai asteptati un an pana la scoala, daca copilul nu primeste atestat pentru clasa I si cautati o solutie pentru anul urmator.

Fiecare parinte are dreptul sa aleaga, nimic nu este atat de tragic in viata! Nu-i asa, dragi parinti?
Va doresc succes si mai multa clementa!
Dana Alexe

Gradinita Angels
De Camelia Istrate pe 25 Mai 2010

Daca o sa te duci pe la scoli, sa verifici cati copii ce sunt acum in clasa I-a si a II-a, vin de la tot felul de gradinite, fara autorizatii de functionare. Chiar e super tare mesajul tau, Coca Cola! Nu au nici un fel de problema acesti copii care au fost la gradinite particulare, urmeaza cursurile scolilor la fel ca si ceilalti copii care vin de la gradinite de stat. Verificati! (daca tot doriti sa criticati, veniti cu argumente plauzibile nu cu aberatii).

Gradinita Angels
De Coca Cola pe 24 Mai 2010

E gradinita sau pensiune scolara, ca eu am auzit ca nu au autorizatie pt. gradinita? Si am mai auzit ca cei care termina grupa pregatitoare nu vor fi primiti in clasa I- a din aceasta cauza.

Gradinita Angels
De Simona tudosie pe 24 Mai 2010

Super tare gradinita.

Functioneaza ilegal?
De Solomon Andreea pe 16 Mai 2010

Vreau sa cer o informatie administratorilor Angels Paulesti? Functioneaza legal, sau nu?
Chiar nu inteleg!
In lege spune asa:
Art. 26 (1) Educatia anteprescolara se organizeaza in crese si, dupa caz, in gradinite si centre de zi (2) Organizarea unitatilor de educatie timpurie anteprescolara, continutul educativ al acesteia, standardele de calitate si metodologia de organizare ale acesteia se stabilesc prin hotarare de Guvern initiata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, in termen de maximum 12 luni de la intrarea in vigoare a prezentei legi 93) Asigurarea personalului didactic necesar desfasurarii educatiei anteprescolare se face de catre autoritatile Administratiei publice locale, Impreuna cu inspectoratele scolare, cu respectarea standardelor de calitate si a legislatiei in vigoare(4) Tipurile si modalitatile de finantare a serviciilor de educatie timpurie anteprescolara se reglementeaza prin hotarare a Guvernului, in termen de maximum 12 luni de la intrarea in vigoare a prezentei legi. Finantarea din resurse publice se poate acorda numai furnizorilor de servicii de educatie timpurie acreditati, publici sau privati. (5) Acreditarea furnizorilor de educatie timpurie anteprescolara se realizeaza in conformitate cu prevederile metodologiei elaborate de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Ministerul Sanatatii Invatamantul prescolarArt. 27.(1) Invatamantul prescolar se organizeaza in gradinite cu program normal, prelungit si saptamanal. Gradinitele pot functiona ca unitati independente sau in cadrul unor unitati scolare cu aprobarea inspectoratului scolar.(2) Autoritatile administratiei publice locale si inspectoratele scolare asigura conditiile pentru generalizarea treptata a invatamantului prescolar. Aveti aprobarea Inspectoratului Scolar? Da sau nu? Simpu. Intr-un reportaj Tv un inspector scolar spune ca nu aveti. Atunci inseamna ca functionati ilegal si ca puteti fi trasi la raspundere in acest sens de oricare parinte doreste. Corect? Legea permite lucrul asta? De ce nu raspundeti asa cum trebuie mesajelor si intrebarilor de aici daca tot sunteti interesati de opiniile noastre?

Gradinite neautorizate
De Dana timofte pe 15 Mai 2010

In primul rand nu inteleg cum parintii care-si duc copiii la gradinite neautorizate nu inteleg ce repercursiuni va avea decizia lor asupra propriului copil. Voi stiti, dragi parinti ca ministerul da o prima autorizatie de incredere gradinitei, prin care aceasta se infiinteaza? acreditarea se primeste doar daca gradinita functioneaza bine. Daca gradinita este doar autorizata, dar nu acreditata, copilului nu i se recunoaste anul "pregatitor" obligatoriu inainte de a incepe scoala. In cazul in care gradinita nu este nici autorizata, clar nici acreditata, cum va lasati copiii acolo?

Pentru Sofia Daniela
De Angelina pe 15 Mai 2010

Ce anume? Este adevarat tot ce ati scris?

Gradinita Angels
De Dana timofte pe 15 Mai 2010

Oameni buni, domnilor administratori ai site-ului, chiar ne stergeti mesajele asa dupa cum vreti? Nu mai exista respect pentru cei care intra aici si-si dau cu parerea sau conteaza doar banii pe care ii luati pe reclama? Incredibil, nu cred ca am mai vazut asa ceva!

Contact Gradinita Angels

Adresa

Prahova, Paulesti

Site www.gradinitaangels.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.