Ginsengul sporeste potenta sexuala si fertilitatea barbatilor

/ / Modificat: 2014-04-17
Ginsengul sporeste potenta sexuala si fertilitatea barbatilor

Ginsengul este una dintre cele mai vechi plante afrodiziace cunoscute, care are proprietati medicinale esentiale asupra sporirii potentei sexuale a barbatilor si a fertilitatii acestora. In plus, ajuta si la tratarea unor disfunctii seuxale si ofera si alte beneficii suplimentare.

Descriere

Ginsengul isi are originea pe taramuri asiatice, in China, dar si americane, provenind totodata si din zona Amerciii de Nord. Astazi, este considerata o planta asiatica si in traducere inseamna "chintesenta unui barbat" sau "radacina vietii".

El creste sub forma unui arbust mic, iar radacinile au nevoie de 5-7 ani pentru a se maturiza. Ea creste in solurile bogate din padurile reci.

Care sunt beneficiile ginsengului?

Arbustul este folosit in scopuri medicinale de peste 5000 de ani si este considerata o minune a lumii. Proprietatile vindecatoare pe care le-a dovedit de-a lungul timpului au facut-o sa fie una dintre cele mai utilizate plante in vederea tratamentelor naturiste pentru diverse afectiuni si probleme cu care se confrunta, atat femeile cat si barbatii.

  • echilibreaza procesele metabolice;

  • stimuleaza digestia;

  • intareste sistemul imunitar;

  • incetineste imbatranirea;

  • imbunatateste memoria;

  • regleaza tensiunea arteriala;

  • scade colesterolul.

Ginsengul sporeste fertilitatea si potenta sexuala a barbatilor!

Desi are efecte benefice si asupra fertilitatii si aparatului reproducator feminin, ginsengul este considerat o planta afrodiziaca cu efecte magnifice pentru barbati.

Ginsengul contine steroizi care au o influenta benefica asupra sanatatii sexuale a barbatilor, imbunatatind virilitatea acestora. Creste potenta, dar si numarul de spermatozoizi, ceea ce ajuta la maximizarea fertilitatii.

Nu are numai un efect de potentare a capacitatilor sexuale, ci este si un remediu eficient in cazul in care barbatul sufera de diverse disfunctii sexuale.

Cum se administreaza?

Ginsengul se regaseste sub mai multe forme si poate fi administrat ca ceai, capsule sau tinctura fiecare dintre ele avand intrebuintari specifice in anumite afectiuni.

In problemele de natura sexuala se foloseste adesea tinctura. Ea se obtine din radacini de ginseng macerate in alcool si e folosit ca tonic sexual.

Cotraindicatii

  • nu se recomanda persoanelor care sufera de depresie sau anxietate;

  • nu este indicat in cazul pacientilor cu boli inflamatorii acute;

  • nu se depaseste o perioada de 3 saptamani de administrare;

  • nu se administreaza in amestec cu cafea sau bauturi pe baza de cafeina;

  • nu se consuma alcool in timpul tratamentului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Plante medicinale pentru fertilitate Plante pentru fertilitate Remedii naturiste Fertilitate barbati Afrodiziace sex cuplu

Articole recomandate

Citeste si despre