Cretisoara, planta minune pentru femei

/ / Modificat: 2012-08-28
Cretisoara, planta minune pentru femei





 

Cretisoara este renumita ca tratament pentru o multime de probleme femeiesti. De la reglarea ciclului menstrual pana la tratarea problemelor de fertilitate, ajutor pentru cele care vor sa devina mame si pentru proaspetele mamici.

Tulburarile menstruale, leucoreea, afectiunile organelor pelviene, problemele cauzate de menopauza, toate pot fi rezolvate cu ajutorul cretisoarei, aceasta planta miraculoasa.

Cretisoara este considerata a fi un progesteron natural si este un ajutor si in leziunile postnatale, in relaxarea organelor pelviene dupa nastere sau in predispozitia spre avorturi (pentru fixarea sarcinii) si fortificarea fibrelor uterine. Consumul de cretisoara este recomandat si in timpul sarcinii pentru a evita avortul.



Mod de preparare:

Din frunzele de cretisoara, de preferat proaspate, se face o infuzie astfel: 1 lingurita cu varf de plante la 1 litru de apa.

Administrare:

3 – 4 cesti cu ceai pe zi.

Contraindicatii:

Nu exista.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Infertilitate femei Infertilitate tratament naturist Ceaiuri pentru fertilitate Plante medicinale pentru fertilitate Plante pentru fertilitate

Articole recomandate

Citeste si despre